Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
- ROHADT LASSÚ dadog reccen böngészéskor
Alapjáraton nekem is lassú volt, de letöröltem egy rakás appot, amit rászemetelt a huawei (na meg a telenor, mert náluk vettem), és azóta, ha nem is repül a rendszer, de pörög. Legalább is annyira simán pörög, amennyire 19 ezerért (előfizus ár) várnám. Ha te drágábban vetted (40-50k a bolti/kártyás ár), magadra vess, mert annyiért jobbat is vehettél volna.- mivel ROHADT LASSÚ gépelni is szar vele mert kihagy karaktereket.
Az általam törölt programok között a swiftkey is szerepelt, azzal lehet hibázik, nem tudom, nem szeretem, nem próbáltam, de a Gboard nem hibázott még 1x sem.- tokot nehéz rá venni, amit sikrült vennem az is marha drága volt.
User error. Pl. az aliexpress ugyanúgy tele van ezerféle, pár száz forintos tokkal, mint minden más teló esetén, de magyar boltból is 2500-ért rendeltem 2 tokot meg egy üvegfóliát (hétfőn érkezik).- átkúrás az egész, semmi köze a P9 szériához..
Ez sem a telefon hibája, sok helyen (pl. itt a tesztben is) leírták, hogy ez egy átnevezett Y6 Pro 2017. A hozzászólásodból ítélve, előbb megvetted, és csak utána olvastál tesztet. Öreg hiba, nem vásárolunk így, és nem ér csalódás.- közeli vakus képek sötétek mert szerintem késik a vaku..
Ez igaz, sajnos. Mentő lehetőség, hogy van egy "Folyamatosan ég" lehetőség a vakunál, amivel nincs ilyen probléma. Szelfizéshez persze necces lehet, mert kiégeti az ember szemét a sötétben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest