Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66
üzenetére
Megvan, jó helyen kerestem!
A gond az volt, hogy a fejlesztői lehetőségeknél a legkeskenyebb szélesség 320 dpi-re volt állítva. Így a Vészhelyzetre vonatkozó információ szöveg a szám gombokra csúszott és folyton a számot érzékelte ha hozzáértem. Most 360-ra állítva feljebb került a szöveg és jó.
Az ott megadott telefonszámok a belépési kód nélkül is hívhatók.Ha valakinek ingeranciája támad a legkeskenyebb szélesség állítgatására az figyeljen arra, hogy nagy szám megadása esetén 1440 dpi-re ugrik, és betűk bolhapiszok méretűre zsugorodnak. Nekem erős nagyítás kellet, hogy ki tudjam bogarászni a menüt. A 360-at beírtam, de nem írta felül a régit, így sikerült ezt is kipróbálni.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Pánik a memóriapiacon
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Dacia topic
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest