Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
válasz
snakebait #6421 üzenetére
Biztos jó helyen kerested? Nekem egy sim-es T-mobilos telefonom van de, tudtommal nincs eben eltérés a különböző telefonok közt.
Ha megnyitod a gyári üzenetek ikont jobb alul a 3 vonal a menü. Megnyitod, az ablak alsó sora a beállítás. Ha arra böksz a bejövő ablak alsó sora a haladó menü. Ha arra böksz akkor jön az a menü ablak, melynek 5. sora a 7-bites optimalizálás. -
ORCA58
addikt
Üzenetek->Menü->Beállítások->Haladó->7-bites optimalizálás kikapcsolása
Arra figyelj, hogy normál ékezetes karakterek akár 3 karakter helyét is elfoglalják. Ha balra dőlő ékezetek használsz akkor nem.Krissz1983
Azt sem tudom ami az az ALLO, és messenger-t is csak végszükségben használok.
De! Tedd a védett alkalmazások közé, és az Alkalmazásokon belül a beállításokban az optimalizálás mellőzését is be kell kapcsolni. -
ORCA58
addikt
válasz
ananaszmamut #6289 üzenetére
Nekem T-s van és semmi gondom a 4G-vel.
-
ORCA58
addikt
válasz
Gefreiter.K #6280 üzenetére
Nálam is nagyon passzentos, és figyelni kell, hogy egyenesen dugjam rá. Eleinte féltem is, hogy valamit törni fogok, de elég masszív és mára már meg is tanultam használni.
-
ORCA58
addikt
válasz
eladogeppc #6209 üzenetére
Jól is néznénk ki, ha 2 év után használhatatlan lenne a telefon. A 3 éves telefon is gyönyörűen működik. Nem beszélve a felszereltségről, akkor ennél jóval olcsóbban is volt benne giroszkóp, ami most sajna nincs.
Max annak okozhat gondot, aki játékgépnek vesz telefont.
Sőt, aki telefonnak és üzenetek küldésére, fogadására, netezésre használja csak, annak az 5 éves telefonnal sincs baja. Na nem olyan pörgős mint az új, de nem használhatatlan. Tudom a legtöbben nem tudnak 0,1 másodpercet sem várni, nem hogy 1-et.
Ne ne felejtsük, 15 éves Trabanttal is be lehetett járni Európát. -
ORCA58
addikt
válasz
satee76 #6171 üzenetére
Hogy a napi forgalom számláló beállítását miért nem tette ki a Huawe mind tudjuk, nem tudjuk. Az android ellenben tartalmazza, így elő lehet csalni. Ez sajnos nem része a Huawei által kitalált logikának. A fenti okokból nem is szerepelhet a használati utasításba. Ha az szerepelne, akkor ezen logika szerint az összesen felelhető app leírását is tartalmaznia kellene, ami lássuk be lehetetlen vállalkozás.
Ami miatt írtam, hogy olyan menüket beállításokat nem találnak, ami bizony egyértelműen le van írva. Még csak végig sem kell olvasni az utasítást, csak rá kell keresni a megfelelő szövegre. Az más kérdés, hogy kis türelemmel rá is lehet találni a telefonon az amúgy létező menüpontokra.
Tudom, ha jön a frissítés, akkor néhány dolog másképpen lesz. Azt nem tudom, hogy később e miatt javítják, vagy sem."(Értesítést kérek a nyitott hálózatokról) kikapcsolása. Többé az akaratod nélkül bekapcsolt wifivel sem kapcsolódsz oda, ahova nem akarsz"
Ez így nálam nem teljesen igaz! Kikapcsolt állapotban amint lekapcsolom a rutert, azonnal csatlakozik a házban fellelhető jelszó nélkül használt WI-FI valamelyikére. Nem kérdez, és nem is érdekli, hogy nekem tetszik, vagy sem. Sőt ugyan ezt teszi bekapcsolt állapotban is. Nem szól, csatlakozik. -
ORCA58
addikt
Mert van lehetőség utána nézni dolgoknak.
A tapasztalat az, ha van a készülékhez használati utasítás, azt a felhasználók többsége nem olvassa el. Közben olyan funkciókat hiányolnak amik a leírásban is szerepelnek, ill. sz...nak nevezik e készüléket, mert valamit nem tudnak használni rajta.
Az igaz most már általában le kell tölteni ezt a dokumentumot, de akinek okos telefonja van, annak ez nem okozhatna gondot. -
ORCA58
addikt
Részlet a használati utasításból
"Csatlakozás a legerősebb jelű Wi-Fi hálózatra
A Wi-Fi+ engedélyezése után a telefon figyelni fogja a Wi-Fi és mobiladat hálózatokat, és
kiválasztja a legjobb jelerősségű, illetve leggyorsabb átviteli sebességű hálózatot.
Lapozzon lefelé az állapotsávon az értesítési panel megnyitásához. A Parancsikonok fülön tartsa
nyomva az elemet, majd válassza a Wi-Fi+ opciót. A funkció engedélyezéséhez kapcsolja be
a Wi-Fi+ kapcsolót." -
ORCA58
addikt
Boldog békés Karácsonyt kívánok minden P9 lite tulajdonosnak, és annak akinek más telefonja van, és azoknak is akik nem használják a technika ezen vívmányát.
-
ORCA58
addikt
Mi lehet a PM Plus app-ban ami miatt nálunk nem alkalmazható. "Nem áll rendelkezésre a te országodban." Már Play áruház sem dobja fel, még a saját alkalmazások közt sem, pedig onnan van telepítve!
-
ORCA58
addikt
válasz
Liller7 #5971 üzenetére
Folyamatosan működésben tartja a kijelzőt, hogy érzékelni tudja a dupla kopp imitálást. Magyarul 2x hozzá kell érni. Semmi köze a dupla kopp hoz. A fényerőt minimumra veszi, hogy ne nagyon lehessen látni, hogy működik. A G6-on megnéztem, és a mai borongós időben ha szemből nem is, de oldalról látszik, hogy bizony kis fénye van a kijelzőnek. Sötétben teljesen egyértelmű.
Aki le akarja szedni, de nem engedi, annak jelzem, hogy az eszköz rendszergazdáknál inaktívvá kell tenni a biztonság menüben. Azt hisze a P9Lite esetében ez "készülékfelügyeletei eszközök" néven található meg -
ORCA58
addikt
válasz
Redchucky #5952 üzenetére
A képek 95%-a csak az órát és dátumot mutat, ugyan azt mutatja a bekapcs gomb megnyomásával a zárkép. Ezen felül látod az üzeneteket is, ha beállítod. Tudom van alatta kép, ami zavaró. Fel kel tenni egy fekete lapot háttérnek, és már szinte teljesen olyan lesz, mint a képeken.
Nekem a gomb megnyomása rövidebb ideig tart, mint 2 db kopp, de nem vagyunk egyformák. -
ORCA58
addikt
válasz
snakebait #5915 üzenetére
Megnéztem én is. Nagyon minimális a fényerő változás, de tényleg van. Amikor indul a Chrome akkor egy kicsit leveszi a fényerőt.
Sokkal jobban érzékelhető, ha fut a Chrome és fehér a képernyő nagy része. Mondjuk Google keresés oldal. Ha ekkor rábökök az alkalmazásváltóra, akkor előbb kicsit világosodik, majd utána lép be az alkalmazásváló oldalba.
Annyira elhanyagolható, ha közbe nem nézem e képernyőt nem tűnik fel. Mi lehet az oka és a célja? -
ORCA58
addikt
"Sokba is kerülne, ha működne".
Elméletileg folyamatosan működtetné a kijelzőt, és ezzel a háttérvilágítást is. Így ha 6-7 óra a maximum kihozható képernyőidő, akkor ez idő alatt szépen le is merülne, akkor is, ha hozzá sem nyúlsz.
Ez az egyik hátránya az IPS panelnek, na meg hogy nincs 100%-os fekete, de ez nem annyira eget verő probléma. -
ORCA58
addikt
Hosszában elvágtam a bal kezemen ujjbegyemet. Unoka első kérdése: "most is feltudod vele oldani a telefon?"
Amint elállt a vérzés kipróbáltam és simán felold vele.
Nagyon jó az érzékelője, az épen maradt értelmezhető részletek is megfelelően tudja értelmez.
Azért a jobb kezem ujja is regisztrálva van, mikor melyik esek kézre alapon. -
ORCA58
addikt
Lauda; snakebait
Az előrejelzés azt jelenti, hogy megpróbálja kitalálni, mi a következő szó és még gépelés előtt felajánlja. Persze csak akkor, ha van tippje, amit a korábbi gépelések alapján tanul meg. Ha ezt kikapcsolod, nem jön a felajánlás. Amit ti keresetek, az a gépelt szöveg alapján megjelenő szójavaslat. Ha elgépeli az ember, innen nagy valószínűséggel ott lesz a felajánlott sorban. Ez a swype miatt lehet benne állandóan, mivel az nem kikapcsolható, és ott bizony gyakran szükség van rá.
Így szeretem használni.G@ß!
Nem használom az Gmail alkalmazást, le van tiltva. Úgy rémlik az ikonszámláló beállításokban nincs benne.
Főképernyőn hosszan nyomni, majd egyéb menü, ott ikonszámláló.A fényképpel nekem nincs bajom. Amit elvárok tőle azt tudja. A családban van Nikon compact gép, ahhoz tudom hasonlítani.
-
ORCA58
addikt
Nem nagyon értem rá a telefonnal foglalkozni. Így 6 nap alatt 2 óra képernyő idő és 2,5 óra telefonálás mellett 32%-ra merült. Nem lógott semmilyen hálózaton, csak este kapcsoltam be a WiFi-t pár percre, hogy jött-e valami számomra fontos üzenet. Automatikus 4G/3G/2G-re van állítva.
Ebből arra következtetek, ha csak telefonálásra SMS-re használnám "buta telefonként", nem sokat kellene töltögetni. -
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #5108 üzenetére
Nem értem miért kel az SMS Backup & Restore, mikor ott van a gyári mentés a telefonon, ami 100%-ig olyan formában állítja vissza az üzenet listádat, ahogy mentés előtt volt. Ez nem mondható el az el az SMS Backup & Restore -ról. Régen nem találtam jobbat, bár elégedetlen voltam vele, használtam. Mióta Huawei van nem is láttam. Kíváncsiságbók kipróbáltam, onnan tudom.
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #5079 üzenetére
Több videó is van erről. Van aki a maximális vastagságot is megadja, de lehet az eltér egyes készülékeknél.
Kockázatos, mert ha nem úgy sikerül ahogy azt tervezi az ember, az érintkezők is sérülhetnek, vagy beszorulhat, beakadhat.
Tudom azért találták ki, hogy aki dual SIM-et akar sok memóriával, az vegyen drágább több memóriát tartalmazó változatot.
Bár drágább a beépített memória (de gyorsabb is) mint az SD kártya, még elfogadható lenne az érv, ha lenne nagyobb memóriával kapható változat, de legtöbb készüléknél, mint P9 lite esetében, az nincs.Ferike81
Arra is figyelni kell, hogy előfordulhat az is, hogy 2 év gyári garit írnak, de csak 2 év bolti garancia van. -
ORCA58
addikt
Este frissítettem a B161-esre. A teljes ROM-ot töltöttem le, nem csináltam factory resetet, eddig minden tökéletes. Máskor sem csináltam FR-t, még soha nem jelentett gondot. Szerintem most sem fog, de majd elválik.
Ferike81
Két változat van a dual SIM-es és 1 SIM-es. Tudtommal a szolgáltatóknál van 1 SIM-es amit mókolással lehet duálosítani. Az üzletekbe elvileg 2 SIM-es van, de vagy 2 SIM vagy 1 SIM és 1 micro Sd megy bele. Sajna ez az új divat. -
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #5005 üzenetére
Ok értem, és köszi.
Azt viszont nem tudom ,hogy a teljes ROM felrakható, vagy sem saját magára. Korábbi telefonokon -igaz Rootoltak voltak- ha úgy éreztem nem stimmel valami, újra és újra felrakhattam az aktuális romot. A P9 lite-nál egy B161-es rom esetén újra telepíthető root és (vagy) bootloader nyitás nélkül a teljes B161-es, 3 gombos módszerrel? -
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #4999 üzenetére
Nekem is jelzett a VNS-L21C432B161 frissítés.
-Kérdezem, ha már olyan kedvesek és segítőkészek voltatok, és készítettetek nekünk földi halandóknak egy összefoglalót,
a teljes ROM-ok linkjét miért nem teszitek bele? Van ennek valami nyomós oka?
Olvasom, ha valakinek kell, mindig privát külditek a linket.-Ha az ember frissít B161-re attól még a teljes B161 ROM ismét feltehető 3 gombossal önmagára?
-
ORCA58
addikt
Valaki tudja hogyan lehet rávenni a telefon tudományos számológépét, hogy ne radiánban , hanem fokban értelmezze a szögeket. Néhány számítást kellet végeznem és nem értettem miért kapok fals eredményt. Sok idő és bosszúság után beugrott, hogy a beírt szöget biztos nem foknak értelmezi.
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #4768 üzenetére
A G6-on 2 év után is makulátlan a gyári fólia. Csak műanyag tok van rajta. A P9 Lite gyári fólián sincs 3 hónap után egy karc sem.
Lauda
Jó neked. A tavalyi karácsonyomat szúrta el a MediaMarkt. Egy kis háztartási gépet vettem nejemnek. Egy agyongyűrt dobozban küldték. Egy nem hozzávaló hungarocell tartóban préselték bele, a kényes részek nem voltak külön csomagolva, hiányzott a felület védő hab csomagolás, sérült volt a termék. Mikor visszavittem még nekik állt feljebb, hogy azzal semmi baj, ha egy már bontott terméket adnak, ez természetes. Szó szerint az mondta: "Ezért képes volt visszahozni?"
Ennek ellenére a pénzem nélkül nem jöttem el. -
ORCA58
addikt
válasz
Balathruin #4675 üzenetére
Ez tény. Ha tükröződik benne valami, a Huawei feliratnál rendesen eltorzul a kép. Nem tudom mit műveltek vele a felirat készítésénél. Ezért nem merem leszedni a gyári fóliát, pedig terveztem az üveget.
-
ORCA58
addikt
válasz
sharkypeti #4668 üzenetére
+ a P9 üvege 2,5D azaz nem teljesen sík, a szélén legörbül.
szende_robi, lajos75, dualcore
Ilyent még nem tapasztalta, pontosabban senki nem panaszkodott a hang miatt. -
ORCA58
addikt
válasz
Balathruin #4560 üzenetére
Ennek örülünk, de mi az?
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #4551 üzenetére
Erre mondják, hogy egy próbát megér, ártani nem tudunk vele. Ha semmit sem lépünk, biztos nem foglalkoznak vele, ha próbálkozunk talán. Ennyire hadd legyek naív!
Balathruin
Azzal csak az a baj, hogy Root kell. Eddig ez az első telóm ahol nem hiányzik EDDIG a root és szeretném, ha így is maradna.Még egy dolog izgat, korábban is jeleztem, a kíváncsiság nem hagy nyugodni. Annyit kiderítettem szinte 0-ás angol tudásommal (Xda), hogy más telefonnál az Orientáció érzékelővel helyettesíthetik szoftveresen a Giroszkópot, de az csak vízszintesen működik.
Ezzel telóval, ha a Sygic navigáción keresztül belépünk a Google utcaképre, akkor tökéletesen működik a 360 fokos forgás. Jobbra balra fel le. Mi lehet az oka. Van giroszkóp a telefonban és a sygic fütyül arra, hogy letiltották és használja, vagy esetleg valami más rafinált megoldás lehet?? -
ORCA58
addikt
Látom rám a kutya sem kíváncsi, kérhetek kérdethetek, úgysem reagál rá senki.
Így a felmérésem alapján 1db B150 és 1 db B151 romot használó telefonok 100%-a produkálja a videó hangsáv felcserélését. Ettől felbuzdulva a Huawei facebook oldalán kértem a javítást. Válaszoltak is, hogy továbbítják a kérést.
Ha netán majd javítják és másnál is fennáll a hiba, örömmel fog eltölteni a tény, hogy segíthettem. -
ORCA58
addikt
válasz
stanley00 #4524 üzenetére
A francba megírtam a választ erre elment az áram egy pillanatra.
Tehát:
Nekem semmi gondom az üzenetek visszajelzésével. Ami kel az csörög zörög rezeg. A nem fogadott hívás más típusú jelzésére bennem nem merült fel igény. (A szolgáltató úgyis küld néha néha róla egy SMS-t)
Mikor üvölt a csörgés? Ha le van takarva a közelségérzékelő, mert akkor a szerintem nagyon hasznos zseb mód van bekapcsolva. Utcán zsebben, táskában tartott telefon csörgést így meghallom.
Ki-be kapcsolása: Tárcsáz->menü (alul 3 vonal)->Beállítások->Zseb módEgy kérdés. A telefonban alapból benne van az alkalmazás autómatikus indítás menü, vagy korábban a PmPlus-szal tettem fel?
-
-
ORCA58
addikt
Minő véletlen én is szoftvereket fejlesztek, és tudom becsúszik több hiba is. A gond akkor van, ha esetleg már tudnak róla, és nem javítják. Nem ez lenne az első ilyen eset.
Hasonló esetben az ügyfeleim megnyúznának! A hibajavítás mindig tegnapra kell!
Sajna nem tudom, hol kellene bejelenteni. Azt sem tudom, hogy a Huawei Magyarország foglalkozna vele vagy sem.
Anno a Lenovonak írogattam más hiba miatt, de hülyének néztek, és semleges sablonos válaszokat küldözgettek olyant, ami a hibával nem függött össze. -
ORCA58
addikt
válasz
SzaboZE #4477 üzenetére
Forgathatod akár hogyan, mindig megfordítja a bal és jobb hang csatornát. Nem hiszem el, hogy a Huawei úgy adja ki a telefont, hogy soha senki nem néz vissza egy vele készült videót. Ha igen egy ember van már akit ki kell rúgatni!.
Azért érdekelne, hogy másnál jó-e, de látom inkább meg sem nézitek, mert amiről nem tud az ember az nincs is?stanley00
Az optimalizálás mellőzése menüben is be vannak jelölve? -
ORCA58
addikt
winben által jelzett hiba!
A sztereó hang rögzítés videóban tényleg felcseréli a hangsávokat, most próbáltam. Más is megnézhetné, és valahogy jelezni kellene, mert ezt javítaniuk kellene. Nekem a VNS-L21C432B151 ROM van.
Elég hülyén jön ki, hogy a balról érkező autó hangja jobbról megy balra. -
ORCA58
addikt
A telefon a saját környezetében használja a zajszűrést, és nem a másik telefonról érkező hangok esetében.
Ekkor már nem tudja megkülönböztetni a zajt a beszédhangtól. Honnan is tudná, hogy bejövő monó hangok a másik készülék melyik mikrofonjából jöttek.Nem próbáltam, de szinte biztos, ha fejre állítod a telefont csak a kép fordul át, de a mikronok talán ugyan azt az oldalt rögzítik, mint a másik esetben.
-
ORCA58
addikt
válasz
_adaml21_ #4414 üzenetére
Nagyon fontos, hogy meghibásodásnál mihamarabb javítva legyen, de a legfontosabb, hogy kevés legyen a meghibásodás, azaz megbízható legyen a telefon. 5 különböző Huawei van a csalásban, de meghibásodás még nem volt.
Egy rokon nem rég tanácsot kért, mit vegyen. Egy másik nagy márkáról akartam lebeszélni, de hiába. Most szív vele rendesen. Az pedig a hülyeség netovábbja, hogy ajándékba vették neki, és mire megkapta már eltelt 2 hét a netes vásárlástól -
ORCA58
addikt
Nem fogod elérni, ugyanis a minta darabokat (a nagyobb boltok biztosan) nem a saját készletükből teszik ki, hanem kapják a gyártótól. Ezen a gyakorlaton ingyen nem fognak változtatni. Ez pont olyan mint a prospektusokon a képek. Nem 100%-ban garantált, hogy a fotón a megvásárolt termék található.
Viszont ha 3 GB van leírva, vagy a kitett teló mellé írva, és ne azt árulják, akkor már lehet jogosan panaszkodni. Az más kérdés, hogy kis hazánkban sokszor nehézkes kiharcolni az igazunkat. -
ORCA58
addikt
válasz
Wallenberg #4355 üzenetére
Ujjlenyomat olvasó mellet nincs értelme a dupla koppnak, vagy fordítva. Ujjlenyomat olvasó a gyors feloldás mellet a biztonságot szolgálja.
-
ORCA58
addikt
válasz
#86973952 #4340 üzenetére
A többszörös rátöltés a Nikkel Kadmium és a Nikkel Metal-hidrid akkunak árt, gyakorlatilag hamar kinyírja.
A Li-ion és Li-polimer aksiknak nem árt, ha többször kis időre rádugjuk a töltőre! Az 500 töltési ciklus akár 3000 kis töltésből is összejöhet.
Egy példa más világból. Az elektromos autók aksija menet közben, főleg városi forgalomban milliószor kap kisebb ideig visszatöltést. A motorfék üzem visszatölt, éppen ezzel lehet az eddig feleslegesen elveszett energiát visszanyerni. -
ORCA58
addikt
A Sygic navigáció is tudja mutatnia google street képeket. Azt vettem észre, ha mozgatom a telefont mozog a kép minden irányban, mint a 360 fokos videók a giroszkópos készülékeken.
Vajon mitől működik, hiszen ebben nincs, vagy tiltva van a giroszkóp szenzor. A orientációs szenzor miatt működhet?
A Tabon sem megy, abban orientációs szenzor sincs.
A google mapsban ez nem működik, lehet nincs is benne ez a funkció? -
ORCA58
addikt
Íme a jelenlegi rekordom, bár nem erre hajtottam, egyszerűen így alakult.
19%-ra merült 5 nap 16 óra alatt.
Képernyő idő 4 óra 50p Ebből kicsi Sygic útvonal simuláció
Telefonálás 3 óra 31 perc.
Energiagazdálkodás: Intelligens
Wifi folyamatosan bekapcsolva, mobilnet gyakorlatilag 0. 90%-ban egy helyben tartózkodtam (itthon dolgozom) Itt a térerő maximumot mutatt (4G/3G/2G Atomatat).
3 email fiók óránkénti szinkronnal, az értesítések szépen jöttek.
Massanger is fut (legalább is a futó alkalmazások közt benne van), üzenet arra nem jött, igaz havi 1-2-t ha kapok. -
ORCA58
addikt
válasz
Roland0224 #4074 üzenetére
???
-
ORCA58
addikt
válasz
online1986 #4055 üzenetére
Amíg flottul működik a rendszer semmi. Azért van a memória, hogy használja a telefon. Esetleg átnézheted mik azok az alkalmazások, amit nem akarsz használni, azokat érdemes törölni vagy tiltani
-
ORCA58
addikt
válasz
AngeloDivina #4013 üzenetére
Köszi! Nem is csoda, hogy nem látom, mivel nincs exchange e-mail fiókom.
ranlomadi
De lehet. A témák ablakban ott a Kiemelt, Top, Kategória és Én (saját) választási lehetőség.
De ha nem megy, akkor le kell tölteni netről, Betenni a HWThemes mappápa. -
ORCA58
addikt
válasz
AngeloDivina #4004 üzenetére
Erre kíváncsi vagyok, hogy hol található? "Automata adatszinkronizálás" nevűvel találkoztam, de az "Automatikus (push)" nevűt még nem láttam.
-
ORCA58
addikt
Néhány napja használom a B151 frissítést, és semmi hibát nem találtam. Egyetlen javítást viszont észrevettem, megy rajta az Asphalt 8.
Mi az a Factory Reset Protection? Ezt találtam.
Az Android 5.1-es verziójától kezdve létezik egy Factory Reset Protection (FRP) nevű funkció. Ez - mint a neve is mutatja - arra hivatott, hogy a telefon ellopása esetén megakadályozza annak teljes gyári visszaállítását.
Fontos, hogy ennek funkciónak csak zárt bootloader, és a fejlesztői beállításokban kikapcsolt OEM-feloldás mellett van értelme (vagyis csak teljesen gyári állapotban). A FRP működésének csupán két kritériuma van: Be legyél lépve egy Google fiókkal a telefonon, illetve hogy a képernyőzár ne "Csúsztatás" vagy "Nincs" legyen.
A FRP úgy működik hogy a telefon első indításakor megadott Google fiókot eltárolja, és a későbbiekben recovery-ből történő gyári visszaállítás esetén csak ezzel a Google fiókkal lehet újra beregisztrálni a telefont. Ebben az esetben a Google fiók megadását nem is lehet kihagyni.
Tehát ha a telefon olyan felhasználóhoz kerül, aki nem tudja a korábbi fiókot és annak jelszavát, akkor a telefon gyakorlatilag használhatatlanná válik. Amennyiben másik Google fiókkal kívánjuk regisztrálni a telefont, úgy a "Beállítások" menüben a "Biztonsági mentés és visszaállítás" menüpontban kell a "Gyári adatok visszaállítása" pontra nyomni (természetesen erre is csak az előzőleg használt Google fiókkal történő belépés után van lehetőség). Az így visszaállított telefont ismét be lehet regisztrálni tetszőleges Google fiókkal. -
ORCA58
addikt
válasz
Cöletibi #3843 üzenetére
A Play-en fellelhető Igo fekvő üzemmódban is működik, a felbontásra nem lehet panasz, nagyon szép. De nekem pont az nem tetszik benne, hogy annyira aprók a betűk. Nincs idő vezetés közben hosszan vizslatni, hogy el tudja olvasni mit mutat. Nem vagyok mai gyerek a szemem már nem a régi. Feltettem egy 7 colos tabra, de pont olyan picik maradtak a betűk, pedig hely aztán lenne bőven. Az adatokat nem tudja SD-n tárolni.
A Szülinapp nem fog frissülni. A fizetősnél a térképet egyszer kell megvenni, de a forgalmi információkért évenként kell fizetni. Tapasztalatom szerint helyenként nagyon hiányos a térképe. 1980 óta változatlan a címem, nem volt névváltozás, de a lakótelepet nem ismeri, és nem csak ezt. Az összes többi ingyenes és fizetős viszont ismeri. Nyugodtan megírhatom nekik, válaszolnak is, hogy majd a frissítésben .... . A térképük elméletileg 2015 4. negyedévi. Ennyit a frissítésről.
Úgy döntöttem, veszek egy Sygic örökös Európa licenszet. Azon minden tökéletesen látható, bár kissé puritánabb a megjelenése.Bori hangja hiányozni fog, nejem meg örül majd, hogy nincs újratervezés.
pink75
A googl nekem is okozott némi kellemetlenséget.
Pár hete levelezgetek velük. Nem tudtam fizetni. Új bankkártyát fel lehetett venni, de csak ezt engedte. Se módosítani, se törölni, se fizetni. Ha a playbe fizetési mód változtatásra kapcsoltam Egy hiba üzenetet kaptam: Hoppá hiba történt. Hiába adtak különböző linkeket, mindig az az üzenet fogadott. Hogy mit tettek nem tudom, de most már fizetni, módosítani tudok, de törölni a kártyát még nem engedi. -
ORCA58
addikt
válasz
hibavissza #3739 üzenetére
Nincs giroszkóp, ami fájó pont.
Az más kérdés, hogy a G6-ban ugyan volt, de sohasem volt rá szükségem.
A fotót nem tudom összehasonlítani a P8 lite-tal, mert az biza nincs. Nekem megfelel, de gondolom ez nem segít. -
ORCA58
addikt
válasz
Balathruin #3686 üzenetére
De van, nem a képernyőn alján, hanem a kis képen a keret alján. Elég halvány és kicsi, ráadásul gyorsnak kell lenni. Ott van még az azonnali szerkesztés és megosztás is. Fel sem tűnt. Köszi gianone
-
ORCA58
addikt
válasz
morello1982 #3680 üzenetére
Én komplett mentést tettem rá a G6-ról és semmi nem veszett el, minden tökéletesen működik.
A névjegyek (mivel a Gmail-es adatokat nem is menti) és naptár ment Google mentésből, a többi a Huawei mentésből. A G6-re mentés előtt letöltöttem a legfisebb Huawei bizonsági mentést. -
ORCA58
addikt
válasz
Balathruin #3565 üzenetére
Megtaláltam. A parancsikon készítő app listájában ugyan szerepel, de semmit nem lehet vele kezdeni.
-
ORCA58
addikt
válasz
Balathruin #3565 üzenetére
Az meg mi?
-
ORCA58
addikt
Nézegettem, az indító ikon készítőkkel, mit lehetne kitenni ikonként az asztalra, ill. van-e olyan alkalmazás, ami benn van szoftverben, de nem érhető el.
Pár dolgot találtam. Elméletileg van képernyő zár, amit mindig szerettem használni. Ezt csak a [More Shortcuts] tudta kitenni az asztalra. A többi app is azt írta ki, hogy kész az ikon, de mégsem volt.
Ilyen piros ikont készít:Találtam egy GSM/UMTS sáv beállítása menüt, melyben csak Automatic-ra lehet kattintani. Ha jól emlékszem a Preferált hálózat menüben csak 3 lehetőség közül lehetett választani, most ilyen, amit ebben a menüben nem lehet visszacsinálni .:
Nem sok haszna van a tárhely súgónak, ami ezt hozza fel.:
Végül a programban ugyan van OTG kapcsoló, de természetesen nem működi tőle sajnos.
Egyébként így néz ki: -
ORCA58
addikt
válasz
korcsillio #3491 üzenetére
Ha jól emlékszem a legmagasabb előfizetéshez sem adták 0 Ft-ért a telefont. A P8 Lite volt 0 Ft, így lehet más konstrukcióban kapta. De lehet, hogy tévedek.
-
ORCA58
addikt
válasz
korcsillio #3447 üzenetére
Lehet, csak netes vásárlás esetén jár. Szokott ilyen is lenni.
Neten rendeltem és B0 banddal kaptam, a 2 doboz össze volt kapcsolva egy pánttal.
Szerencsém volt, hogy nem vártam a vásárlással, mert most jól megemelték ismét a T-nél az árát. Most 34 ezerrel kellenen többet fizetnem érte, azaz több mint dupla lett az ár a 2 év hűségem mellé. -
ORCA58
addikt
válasz
CalibRasta #3430 üzenetére
Már messziről hallom, ha nejem tölti az 5 éves Samsungját. Magas hangol sípol, mióta megvan.
-
ORCA58
addikt
válasz
imperio77 #3399 üzenetére
Nem a felső, hanem az alsó résznél hullámos. Azt nem, értem mi köze a csavarnak a ragasztással rögzített kijelzőhöz. Nekem az gyanús, hogy a Huawei felirat készítésekor rontottak el valamit. Fény felé tartva látszik, hogy ott másképpen törik a fény.
axel1995
Nincs benne gyári!Valaki találkozott azzal, hogy nem lehet a Playen fizetni és nem is lehet kezelni a Fizetési módokat? Újat lehet felvenni, de törölni nem. A polay 2 regisztrált fizetési módot mutat, de ha fizetni akarok, már nincs.
Módosításra ez jön fel:
Play->Fiók->Fizetési módok->Fizetési módok szerkesztése. A bejövő honlapon csak ezt kapom: "Ajjaj. Hiba történt. Nincs megjeleníthető Payments-profil"
Már egy napja keresem mit lehet tenni, de semmi okosat nem találok. A Play memória törlés mit sem, ér főleg mert PC-n is ezt kapom. Innen gondolom, talán nem a telefon miatt lehet -
ORCA58
addikt
Akkor nem kíváncsiskodok.
Gondoltam megveszem a GMD Full Screen Immersive Mode Pro verziót, de semmit nem enged kifizetni a Play. Próbáltam egy 125Ft-os app-al is, de hiába. Gondoltam kitörlöm a kártyát, és újra felveszem, persze azt sem lehet, az oldalt be sem tölti. Újat bezzeg felvehetsz, de azt is megtartja magának. Dögöljenek meg!Micka21
Szerintem nem az üvegfólia a hibás, hanem a feliratnál nem egyenes sajnos az üveg. Több tulajnál is jelentkezett már ez. Emiatt nem is merem megpróbálni, marad a gyári fólia. -
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
válasz
Cöletibi #3325 üzenetére
Nekem a telefon teteje kilóg annyira a tartóből, hogy könnyedén hozzá tudok érni az ujjlenyomat olvasóhoz ha kell.
Most, hogy beszélünk róla jut eszembe, hogy ennél még nem volt hívásom navi közben, így nem tudom, hogy viselkedik ilyenkor.
Az Ascend G6-nál semmi dolgom nem volt, mikor ment az Igo és a zene. Híváskor felvettem, beszéltem, majd utána automatikusan visszatért az Igo is és a zene is. Egyébként ahogy sepyi írja a navi nem sötétedhet el magától.
Mivel kazettás magnós a Fiesta rádiója, kihangosításhoz a jack dugós kazettát használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest