Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stanley00

aktív tag

válasz ORCA58 #4505 üzenetére

Köszi!

Egyébként lehet, hogy rosszul fogalmaztam mert a levelek megjönnek csak nem mindig van értesítés.
    De őszintén megmondva kezd nagyon elegem lenni ebből a telefonból mert van pár hülyesége ami lehet, hogy apró dolog de rohadtul idegesítő. Ugye nekem mániám, hogy a francért nem lehet alapból egy telefonba olyan lehetőséget rakni, hogy hanggal és vagy vibrálással jelezze a nem fogadott hívást vagy kapott üzenetet. Nagy koponya az aki kitalálta a LED-es értesítést. Csak kb. 100%-ban nem látom, hogy villog mivel vagy a zsebemben vagy nem az orrom elôtt van. Ezért kell egy külön progi ami ezt hanggal vagy vibrálással jelzi. De ezek meg össze vissza jeleznek vagy nem jeleznek mert minden szart külön engedélyezni kell, hogy ne tegye a rendszer parkolópályára ha kikapcsolom a kijelzôt. Hiába engedélyeztem már mindenhol azt a progit (értesítések, optimalizációs kivételek, alkalmazásengedélyeknél, az aksinál a kivételek közé) még véletlenül sem jelez. Ugyanez a progi simán működött a Sony-nál ha betettem a kivételek közé. Aztán elég fura, hogy be van állítva egy hang csengóhangnak egy bizonyos hangerővel. Ehhez képest néha olyan hangerővel kezd csörögni, hogy zeng a szoba. Máskor meg ha normális beállított hangerőn kezd csörögni akkor amikor a kezembe veszem abba a pillanatba kezd ugyanúgy max hangerőn csörögni. Az is érdekes, hogy ezt legtöbbször akkor csinálja ha úgy veszem kézbe csörgésnél, hogy az alsó és felső élénél fogom meg a mutató és hüvelyk ujjammal. Tényleg nem én vagyok a láma de ezek érthetetlen dolgok számomra.

Új hozzászólás Aktív témák