- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
aron0528 #25760 üzenetére
Melyik szerviz hazudta ezt? Nagyon hülyének akarnak nézni, minden telefonra érvényes az, hogy amennyiben nem kivehető az akkumulátora, akkor a telefonnal együtt arra is él a jótállás, amíg tart. Tehát, az akkudra is van még bőven. Add fel valamelyik postai Huawei ponton a közeledben a pesti szervizbe.
-
SOAD19
addikt
válasz
aron0528 #25760 üzenetére
Biztos ez? Szerintem esélyes, hogy az egész telefonra él a 3 év. Hogy miért is gondolom, hogy így van?! Most voltam pár napja kicseréltetni az akksit, amin még 1,5 év garancia lenne, ha nem áztattam volna be. A szervizes srác, említette is, hogy ő úgy látja, hogy még van garancia a telefonon, azaz garanciába akarta volna bevenni, de mondtam neki, hogy mi a helyzet. Ez alapján nem fél év jár az akksira, hisz 1,5 éves a telefonom. Szerintem járj utána, már csak büszkeségből, esélyes, hogy csak le akartak rázni. Bár, lehet nem éri meg vesződni vele, az akciós árú szervizelés miatt. Még annyit, hogy, ha jól rémlik, azt mondta a szervizes, hogy 1 év jár a cserélt akksira.
-
SOAD19
addikt
válasz
aron0528 #25757 üzenetére
Valószínűleg az akkumulátort kellene cserélni. Ha esetleg már nem garis a telefonod, akkor érdemes lenne valahogy kihúznod vele még egy hónapig, aug. 29-ig, mert van egy remek akció szervizelésre a Huawei-nél. Korábban linkelte egy kedves fórumtárs: [link]
8 eFt-ot elengednek a szervizelés árából, így 2,2 eFt-ból megúszod az egész mutatványt, ami elég baráti összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged