- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flatline#2
tag
Sziasztok,
Nemrég álltam be és in a P9 használók táborába.
Annyi kérdésem lenne csak, hogy vettem hozzá egy flip tokot, és a kis ablakon az elején, ahol mutatja az idő, ott minndig ugyanaz a héttr van, mint ami a telefon alapbeállítása.
Már módosítottam a záróképernyő, kezdőképernyő, menü hátterét is, de az nem változott és nem találtam hirtelen, hogy azt hol lehet átállítani.
Nem életbevágó akkor sem ha nem lehet, mert tetszik a telefon, na de mégis(Egy kis szösszenet amúgy a telefonról:
Eddig egy Lumia 930-am volt, amivel nem volt különöbess baj, bár érződött rajta 2 év után a lassulás, na meg a szokásos Microsoft gondok, innen váltottam. Egyelőre abszolut pozitív az összkép, tetszik a P9, szép is, jó is, gyors is. Egyetlen dolog hiányzik picit, a 930 kamerája valahogy szvsz jobb képeket lő automatán, mint a P9 eddig. Ezek csak ilyen 1 hét utáni tapasztalatok, isten őrizz, hogy itt ezzel bármilyen flamet indítsak)
-
tkonya
aktív tag
Szia,
Ezt töltsd le, nekem ezzel ment:
[link]Root sem kell hozzá.
TWRP-ből telepítsd, majd leállítást válaszd és utánna három gombossal mehet a c432b132 telepítése.
Tehát sd-n legyen ez az oeminfo fájl, meg kicsomagolva a c432b136-os rom.
Nekem így sikerült.A c432b132 telepítése 99%-nál kicsit elidőz, nem kell megijedni
Legalábbis nálam ez volt.
-
cenzor
tag
Nekem is csinált furcsaságokat a kedvencek sorbarendezése. Bizonyos helyre engedte pakolni, bizonyos helyre nem.
Nekem az segített megoldani a dolgot, hogy töröltem az összes kedvencet és hozzáadtam megint. Ezután már engedte szépen rendezgetni a dolgokat. Nekem csak 6 kedvencem van, úgyhogy ez nem okozott túl sok plusz munkát
-
Dákesz
tag
Sziasztok
Probalok a leiras szerint atterni a c432 re (Telekomos L09) eddig megvolt a bl nyitas, TWRP, root.
Most kellene feltelepiteni twrp bol a hw_init.zip et, de hibat ir ki (failed to install hw_init.zip, unable to mount data) mit kellene tennem, hogy jo legyen? -
bardo
tag
7.0 van fent és a kedvenceknél nem tudok a sorrenden változtatni. Nektek ez megy? Elég zavaró a dolog
-
-
Balogns1990
csendes újonc
Nekem tegnap jött meg a B137-es frissítés Vodafonos telóra. Egy ideig nem lesz 7.0 szerintem a Vodafon-nál de ne legyen igazam!
-
Gabbbb
senior tag
Engem az üres hely zavar a wifi ikon és a térerő ikon között. iOS blur-ön kívül egyedül ez zavar egyelőre.
-
Ferenczi Áko
addikt
Én meg annyira meg vagyok elégedve a telefonnal, hogy jó ideje már nem is követem a fórumot.. A frissítés megléte sem hoz lázba, majd ha felajánlja a telefon frissítek.. Amúgy a HiCare nekem is elérhetővé tette a korai
magömléstfrissítést de nem foglalkozom vele -
Nessiel
tag
válasz
katokacaj #8278 üzenetére
Nyugodtan csináld meg a frissítést. Én is pont igy csináltam. Nekem eddig nagyon pozitív a véleményem a 7.0-ról. Első töltéssel 5 óra kijelző időt sikerült produkálni.
Van egy idegesítő dolog számomra. Névjegyzékben a kedvenceket össze-vissza pakolgatja. Régen szépen hozta ABC sorrendben. Ha megváltoztatom a névjegyek sorrendjét, akkor is visszaáll mentés után. Gmail fiókban tárolok minden névjegyet természetesen.
-
vzoli1987
aktív tag
hogy jön be a twrp recovery mert a leírás alapján végig zongoráztam azt menetet, elvileg hangerő fel 3 másodpercig amikor írja vagy nem?
-
erikke17
őstag
Tehát akkor ha jól értem akkor HiCaren keresztül is mehet a rendszerfrissités korai próba menüpont? Ugyan az a FW?
Mert frissítések menüpont még néma beállításokba
-
joy_k
tag
Én is fel raktam a frissítést, de már pár dolog nem tetszik benne, SMS írás után ha be szeretnék csatolni a galériából egy képet, görgetés közben a kamera fókusza állandóan mozog, ami szerintem nincs rendjén. Másnál is érezhető a hiba? Kérdés: történetesen ha vissza szeretnék térni a B186 ra, az lehetséges? Köszi
-
katokacaj
tag
Hali, jelenleg B182 rom van a független EVA L19-emen, látom a hicareben megjelent a b360, nem merek frissíteni, mik a tapasztalatok ? Sebesség, aku, kinézet, illetve extrák? Tudtok valami jó linket ami hasznos lehet? (Google a barátom,de van 5000 youtube videó és cikk, így személyes véleményekre alapoznék)
Sajnos eddig androiddal kivétel nélkül mindig megszívtam ha frissítés volt, rengeteget lassultak utána, és mostanában ígyis elég sokszor döccen a telefon, pár napja többet kell rá várnom mindenben... szóval nem mernék kockáztatni, mert ha nem jön be a frissítés, sajna vissza tenni már nem tudom az előzőt, ahhoz benga vagyok
Kösziszerk.: beragadt egy háttérkép egy launcher törlése után, vajon ezen a frissítés segítene? hogy tudnám eltüntetni azt a képet?
-
dunc
nagyúr
Nincs p9 en olyan minialkalmazás.
-
EndyCretu
csendes tag
Sziasztok! Vodafone frissítés jött,B133-ról 137-re!
Csak ennyi!!
-
Balzak83
senior tag
Nem ismerem a Huawei állásfoglalását ez ügyben, de egy kérdést lehet megérne az ü.szolgálat felé. Aki nyit és cust-ot cserél, az bukja a gariját? Vagy tök mindegy milyen rom van fent,csak hivatalos legyen?
Lg-nél ugyan nincs régiózár, de ott kb 5 perc volt feldobni az aktuális legfrissebbet, és a szervizet sem izgatra, mivel adom be. Pl. én angol telóra francia romot tettem fel. Ez esetleg nem játszhat a p9-nél?
-
Sungoo
addikt
Csináltam egy FR-t. Az onedrive több verzióját próbáltam 7-esen munkára fogni, de még a fiókba sem tudok bejelentkezni. Kék háttér, és ennyi. Használja valaki? Van ötlet, melyiket kellene felrakni?
-
MK VII
veterán
válasz
pepetech #8245 üzenetére
A cikkből egy idézet.
"A javítást a Huawei hivatalos szervizpartnere, a TMX végzi."
Ergo ott bent is a TMX emberei dolgoznak.. Tehát nem váltak le egyáltalán a TMX-ről csak annyi, hogy nyitottak egy burzsuá boltot/ügyfélszolgálatot ahol nézheted is, hogy hogy csinálják..
Na jó.. Max tényleg jobban odafigyelnek mikor látod, hogy mit csnálnak.. Ettől még szerintem ahogy Te írod a postán küldött készülékek ugyan úgy a TMx-hez futnak be... -
Sungoo
addikt
Hol lehet visszakapcsolni az automatikus szinkronizációt?
Az akkumulátor alatt, az optimalizálásnál véletlenül kilőttem, és nem találom...
-
joy_k
tag
Nekem ez jelent meg a hicare service részében, fel tehetem? A szoftver frissítésnél nem ad ki semmit sem számítógépre csatolva sem, akkor hogy is van? [kép]
-
pitweiler
csendes tag
Szeretném a bootloadert kinyitni de nem sikerül.Az itteni leírás szerint csinálom de a legutolsó lépésnél amikor beírom a kódot majd enter akkor az ablakban kiírja hogy -waiting for device-.
Mi lehet a baja? -
kicsigal
csendes tag
Ez nektek is hasznos lehet.
-
JDMKid
tag
az én független L09-esem b167-en ragadt mostanáig, nem is hozta a nougat frissítést. Feltettem a b182-őt sd kártyáról), ezután hicare-appban azonnal hozta is a b360-at
-
gretzky77
veterán
Akkor ez ". Ha valaki nem bízik a postában, akkor itt, a Huawei saját Customer Service Center-ében is leadhatja javításra készülékét, melyet itt, a központban végeznek." mit jelent ha a Tmx-be küldik?
P9 plusról semmi frissítési infó amúgy? Igaz telekomos,úgyhogy gondolom a T is ül majd rajta
-
MK VII
veterán
No..
Igen tudom volt már, viszont ebből a cikkből több minden kiderül...
Megnyílt a Huawei első hazai ügyfélszolgálati központja.
Tehát... A szervizelést ugyan úgy a TMX végzi...
Pedig már azt hittem, hogy lesz valami változás. Baszhatjuk... Ugyan azt az igénytelen szar munkát fogjuk kapni ez után is mint eddig.. Nesze semmi fogd meg jól... -
MK VII
veterán
válasz
bb_bence #8238 üzenetére
Már írtam Huawei-nek is, hogy akkor most mi van? Mikor lesz Telekomra droid 7..
A válasz.. Érdeklődjek a szolgáltatómnál, mert azt ők tudják megmondani..
Érdeklődtem a szolgáltatónál... Válasz.. Érdeklődjek a gyártónál, mert ők készítik a romot...Na most kérdezem én.. Ki néz hülyének kit?
A gyártó és a szolgáltató engem..
Részemről leszarom... Jöjjön nyáron az sem érdekel... Tele a tudatom a másra mutogatással és közben a felhasználó meg le van szarva... Egyik gyártó sem jobb a másiknál ezt már észrevettem.. Nem érdekük a tájékoztatás... Vedd meg, hagyd náluk a pénzed aztán meg használd és fogd be a pofád.. -
bb_bence
csendes tag
Ez mitől függ, hogy kinek mikor jön ki a Nougat? Független, dualos készülékem van B182-vel (ha jól tudom az a legfrissebb), de eddig semmi, se frissítéseknél se hicare-ben. Közben meg mindenhol (főleg a huaweies facebook csoportban) olvasom, hogy csomó embernek megvan már a 7es.
-
JDMKid
tag
akinek jött a nougat frissítés, annak b182 volt fent előtte?
-
Oberthur
tag
Huawei megnyitotta első hazai ügyfélszolgálati központját Budapesten.
-
Newlachka
őstag
válasz
einhorn87 #8221 üzenetére
telekomos b141-re sehogy nem fogod felnyomni a független romot..folyamatosan hibával fog leállni a frissítés.
mivel először független köztes romot kell felraknod és onnantól kezdve c900 közepű lesz a rom állapotod amire nem jön OTA.
HW_init kiegészítő file-lal kell c432re(TWRP-ből>amihez kell nyitott bl) átállni és utána jönni fognak a független frissítések. -
szegto
senior tag
Nekem független L09-es de egyelőre még semmi.
-
vzoli1987
aktív tag
na várjunk akkor, a leírásba látom hogy b136 romot kell rakni? de én b141-n vok az is baj? mivel a cust432 kell legyen gondolom hogy tudjak frissíteni, még vmi ezt a zárást nyilván azért csinálja a telefon mert felül írja a twrp recovery-t vagy bootloadert ?
már látom gubancos ez is az elején nekem
-
einhorn87
csendes tag
válasz
Balzak83 #8215 üzenetére
Telekomos B141 van,a Telekom legendásan sokáig húzza a frissítések kiadását ezért gondoltam hogy inkább megpróbálom ezt a megoldást,de bootloadert nem akarok nyitni úgyhogy inkább megvárom hogy megjelenjen OTA-n!!!Egyébként nem ajánlott fel semmilyen frissítést,egyértelmű hogy úgy könnyebb lenne ezzeé tisztába vagyok!Azért köszönöm a segítséget
-
Cunaja
addikt
Itt szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ami TWRP recoveryn keresztül települ rom, az egyik verzió sem hivatalos ( átírt, custom, stb.... ) .
A Huawei mindig 3 gombos módszer szerint adja ki a hivatalos frissítéseket. -
vzoli1987
aktív tag
jól látom hogy a twrp recoveryvel is lehet ezeket a romokat rakni?
http://www.gizrom.com/b361-emui-5-0-huawei-p9-android-7-0/
de nekem c150 a cust verzió
-
einhorn87
csendes tag
Sziasztok!Valaki segítsen légyszíves,hogy mi lehet a probléma akkor ha folyamatosan hibát ír ki 3 gombos telepítésnél,mindent a leírtak szerint csinálok de mindig hibával kilép.Az új B360-as romot próbálnám feltenni de nem megy!!!Mi lehet a gond ilyenkor?EVA-L09
-
balika333
tag
Nekem L19C432B182 van és nincs frissítés, sem a frissítéseknél sem a HiCare-ben. Van még valaki hasonló cipőben? Köszönöm
-
MK VII
veterán
Ja, hogy nem találják a telódat?
Bocsi, hogy nevetek, de én ezeken már átestem egyszer.
Azt sem tudta a szerviz, hogy miről van szó...
Ott volt náluk a telefonom amit nem akartak garanciába megcsinálni.. Mondom oks akkor majd biztosítón keresztül.. Lebeszéltem a biztosítóval, hogy akkor úgy lesz megcsináltatva.. A biztosító kérdezte, hogy mikor küldheti a futárt a telefonért.. Ez volt kb kedden.. Mondtam nekik, hogy péntekre jöhet, mert csütörtökön kapom vissza a készülékemet a szervizből, mert azt ígérték.. Pénteken jön a futár a telefonért, hogy viszi fel a szervizbe. Mondom fasza, hogy jött, mert nincs telefon... Hogy, hogy nincs? Mondom, mert nem kaptam még vissza a szervizből. Azt mondja hát az para, mert neki vinnie kéne.. Mondom ez van.. Majd beszélek a biztosítóval, hogy mikor küldje a futárt, amikor már biztos nálam a telefon... Közben felhívtam a szervizt, hogy mi a f@szért nem küldték le a telefonomat, hisz megígérték, hogy itt lesz nálam x időpontban..
Szerviz válasza: Ja el kellett volna küldenünk? Hát mondom baszki hallgassátok vissza a telefonbeszélgetéseket, ott vagyok amint épp megbeszélem önökkel, hogy mikorra lesz nálam a telefon..
Hozzátettem, hogy minek ez a hercehurca.. Ott a szervizben a telefonom amit most a biztosítóm ugyan oda akar küldeni, ráadásul a doboz is ott van amiben vitte volna a futár, mert ilyenkor elviszik üresen a dobozt.. Mondom tegyétek bele azt a kurva telefont és képzeljétek azt, hogy a futár vitte...
Azt nem lehet, mert a biztosítónak kell felküldetni futárral a készüléket bevizsgálásra.. Mondtam, már egyszer bevizsgálták, hogy költségtérítésesen lehet csak javítani és, hogy mi a hibája. Az nem jó.. A biztosítónak a saját részére kell megkapni a szerviztől a szakvéleményt..
Itt már fogtam a fejem, hogy a bürokrácia mennyire hátráltat ebben az országban mindent.
Tehát, várhattam még egy hetet mire kegyeskedtek tényleg elküldeni részemre a telefonom amit amúgy nem találtak, mert azért tartott ennyi ideig a visszajuttatás.
Utána vártam még két napot mire kijött érte megint a futár amit ki akart velem fizettetni a biztosító, mert egyszer már kijött érte és a második kiszállást már fizetnem kell.. Én mondtam neki, hogy verjék le a szervizen a futárköltséget, mert én egy fillért nem fizetek. A szerviz miatt nem volt nálam a készülék mikor először vitték volna...
Aztán 3 hónapon belül lett egy használható készülékem még sok sok visszaküldés után..
Off off.... -
MK VII
veterán
Csütörtök van könyörgöm.. Mit akarsz?
Ahogy beérkezik, rákoppintanak a varázspálcával és kész is?
Egy hetet minimum várni kell..
Jövő hét közepe felé várhatod szerintem a visszaérkezését..Különben meg nem szoktak bájcsevegni... Felküldöd, megcsinálják, aztán kapsz egy értesítést, hogy átadták a futárnak a telefonod és másnap megkapod...
-
oggy71
tag
Nugát frissítés?
Ugyan!
Még telefonom sincs!
Hétfőn adtam fel a Postán, meg tudom 5 munkanap, de akkor is kéne már vmi infónak lenni!
5x hívtam az ügyfélszolgálatot és SEMMITnem tudnak a telefonomról!
Az összes számot bediktáltam már nekik, Imei, postai feladóvevény szám, esetszám, stb., és semmi infó nincs róla, a szervízbe van, vagy csereutalványos lesz netán?
Most várom, hogy visszahívjanak, mert órákkal ezelőtt érdeklődtem újra..
Nagyon udvariasak az ügyfélszolgálaton, de ez kevés!
Van még hova fejlődniük, de bízok benne egyszer magukra találnak, mert ez ebben a formában karcsú egy ekkora cégtől! -
melodie
tag
Hello Mindenki! F.R.nélkül EVA-L-19(7.0,64-bit) Antutu:98086,3D:18896,UX40236,CPU:33572,RAM:5382
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest