- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
zolya1973 #15376 üzenetére
Semmilyennel nem kell végül. Én megadtam neki Outlookot, akkor mutatja az URL-t, és linket már csak megadod egy új naptárnak Google Naptárban böngészőben, és ezt beállítod szinkre a teló naptárappjába. 1 perc sem volt.
Tehát pont azt kell csinálni, amit az én linkemen írnak. -
gianone
őstag
válasz
zolya1973 #15369 üzenetére
Nem bonyolult ez.
Yahoos fiókot kell csinálni, egy kattintással importálni FB-kontaktokat. Majd Google-névjegyeknél ugyanez Yahoo-val. Aztán csak be kell állítani Naptár appban, hogy mutassa Google Contatcs szülinapjait. Talán pár perc az egész.
Facebook háborúzik guglival, mikor bejött Google+, nem voltak hülyék, hogy hagyták volna átvinni a kontaktokat könnyedén.
-
gianone
őstag
válasz
zolya1973 #15355 üzenetére
Lehetséges, bár nem közvetlenül. A teló gyári naptár appja kétféleképpen tud születésnapokat megjeleníteni: vagy a névjegyekből, vagy gugli címtárából. Tudomásom szerint Facebook közvetlenül egyikhez sem kapcsolódik, viszont Yahoo-hoz igen. Tehát kell egy yahoo-s fiók, importálod az FB-kapcsolatokat Yahoo-ba, és azt már tudja Google is importálni. Sőt yahoo mindkettő felé szinkronizál is, bár én ezt nem használom.
Gondolom, yahoo-t le is lehet menteni, és importálni telefon névjegyzékbe közvetlenül, ez volna a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest