- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Van egy kicsi problémám.
Fiam P8Lite telefonja tegnap előtt elég intenzíven merült, aminek az oka a Google Play-szolgáltatások.
Próbáltam az itt leírt frissítések eltávolításával, de:
Frissítések eltávolítása?
Ezen Android rendszeralkalmazás minden frissítését eltávolítjuk.
Mégsem / Ok
Kiválasztom az OK, de ez után:
Szeretné lecserélni az alkalmazást a gyári verzióra?
Mégsem / Ok
Ok választva:
Nem lehet eltávolítani: a csomag aktív eszközkezelő. Itt csak a "Eszközadminisztráció kezelése" lehetőség van.
Ezek után van lehetőség az "Android Eszközkezelő" -ben (minden adat törlése) (A képernyőzárat feloldó jelszó módosítása) (A képernyő zárolása) és alul:
Mégse / Deaktiválás
Deaktiváljam és azután már törölhetem a frissítéseket?
Azért problémás a dolog, mert ma reggelre az én telefonom is intenzíven merült és a Google Play-szolgáltatás volt az okozója.
ALE-L21C432B595 6.0 android van rajta
Letöltöttem a 10.2.97 Google Play-t, de nem engedi telepíteni. Gondolom a deaktiválást kellene elfogadnom, de míg nem adjátok rá az áldást nem nyomom meg
Régebben nem kellett vacakolnom, kitörölte ez a hókusz-pókusz nélkül a frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest