- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
david199801 #15396 üzenetére
-
HULK25
tag
Köszönöm a válaszokat.:-)
-
ANDROID???
addikt
válasz
1. Ez nem az a a topic!
2. Olyanra nem gondoltál, hogy vannak akiknél legkésőbb havonta cserélődik a telefon, mert ez a heppjük vagy ki tudja, vagy épp jó árban jutottak hozzá, így bevétele keletkezik.. -
kutga
félisten
válasz
Ez a P8 Lite topik.
-
david199801
tag
Hali.
Az lenne a kérdésem hogy mennyire jó telefon ez a p9 lite. Sok eladót látok belőle hardverapron. Ez sejtet valami típushibát vagy miért ilyen sok az eladó? -
gianone
őstag
válasz
szaboi6512 #15394 üzenetére
Ja, csak nem megy fel rá, mert lezárták.
Meg kellene kérdezni. hogy mivel csak BL-nyitás után fastbootal megy fel, akkor is így gondolja-e. Bár ezt én már simán lobogtatnám nekik, hogy küldjék szervizbe ők gariban.
-
szaboi6512
őstag
Telenor szerint
-
ANDROID???
addikt
Most, hogy működik be is lehet fejezni a felesleges vitázást, megoldhatjátok privátban.
-
-
gianone
őstag
válasz
csaba1203 #15388 üzenetére
Hogy te értsd meg, bár már egyszer szépen értelmesen leírtam: második képen alul Menü/Szinkronizálni kívánt naptárak, és kiválasztod amilyen nevet adtál neki. Ha ezek után nem teszi be, nem tudok segíteni. Láthatóan nem adtad hozzá, az ünnepnapok alatt kellene lennie.
-
gianone
őstag
válasz
csaba1203 #15385 üzenetére
Nem tudom, mit csinálsz, de tuti kevrersz valamit. Google Naptárban alul a más naptáraknál kell megjelennie az új naptárnak, adj neki valami más nevet, amit tuti nem keversz össze semmivel. És ezt keresd meg Naptár appban telón, Pofonegyszerű, fogalmam sincs, mi nem megy.
-
gianone
őstag
válasz
HULK25 #15383 üzenetére
Egyik sem jár garanciavesztéssel, és mindegyiknél elvesznek az adataid, persze vissza lehet őket állítani, de akkor kevesebb értelme van megcsinálni. SMS-eket meg névjegyeket lementeni, és utána újralakni a rendszert. Sajnos ez ilyen, ha azt akarod, hogy jó eséllyel rendesen fusson. Persze más biztos mást mond, de én nem állítok vissza semmit. Amúgy témaösszefoglalóban benne van felül.
-
HULK25
tag
Sziasztok, mióta frissítettem 6.0-ra (lehet már előtte is, de nem volt túl gyakori)csak a problémák vannak a telómmal, írás közben sokszor kifagy, meg random dolgokat ír, ekkor csak az ujraindítás segít márha egyátalán ujra tudom indítani.Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
gianone
őstag
válasz
csaba1203 #15379 üzenetére
Innen már nyert ügyed van. Megnyitod a Naptár appot, jobbra lent Menü/Naptárak megjelenítése. Itt alul Menü/Szinkronizálni kívánt naptárak, és kiválasztod amilyen nevet adtál neki.
Közben nézem, ha nem csal a statisztikája, brutálisan jó lett B584 RAM-kezelése, főleg a tárolttal együtt. Talon for Twitterrel, FB lite-tal és Google Asszisztenssel együtt is marad 1 giga szabad
-
gianone
őstag
válasz
zolya1973 #15376 üzenetére
Semmilyennel nem kell végül. Én megadtam neki Outlookot, akkor mutatja az URL-t, és linket már csak megadod egy új naptárnak Google Naptárban böngészőben, és ezt beállítod szinkre a teló naptárappjába. 1 perc sem volt.
Tehát pont azt kell csinálni, amit az én linkemen írnak. -
feco93
tag
válasz
BogyóBP #15338 üzenetére
Köszi szépen!
Esetleg ha egyénileg javítanám meg egy
ilyen szettel! Érdemes próbálkozni ? Vagy esetleg valaki tud olyat ahol a kijelzőt és keret egyben van azzal nem szeretnék szórakozni egyben szeretném cserélni mert még a fém keret is megsérült.
Ha jól néztem amit linkeltem ott egyben van.
Tudom hogy a garanciát bukom vele de a Telekomban azt mondták hogy már így is buktam! -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
ANDROID??? #15368 üzenetére
A youtube-on nézegettem videókat, a fórumon valóban nem kerestem...
-
kbence31
csendes tag
Ha véletlenül valakinek ugyanaz a gondja lenne, mint nekem a 4g-vel leírom a megoldást:
A hálózatválasztásnál át kellett állítani manuálisra, mert alapból az automatikus a vodafone hu 3g-t választotta ki.
-
gianone
őstag
válasz
zolya1973 #15369 üzenetére
Nem bonyolult ez.
Yahoos fiókot kell csinálni, egy kattintással importálni FB-kontaktokat. Majd Google-névjegyeknél ugyanez Yahoo-val. Aztán csak be kell állítani Naptár appban, hogy mutassa Google Contatcs szülinapjait. Talán pár perc az egész.
Facebook háborúzik guglival, mikor bejött Google+, nem voltak hülyék, hogy hagyták volna átvinni a kontaktokat könnyedén.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Mr. Nimbus #15365 üzenetére
Keress rá a 6.0-ra, fogsz találni 1-2 infót... Ezek után, ha marad kérdés, akkor kérdezz.
Biztos, hogy nem kerestél, ha ilyen kérdéssel indítasz. -
gianone
őstag
válasz
zolya1973 #15355 üzenetére
Lehetséges, bár nem közvetlenül. A teló gyári naptár appja kétféleképpen tud születésnapokat megjeleníteni: vagy a névjegyekből, vagy gugli címtárából. Tudomásom szerint Facebook közvetlenül egyikhez sem kapcsolódik, viszont Yahoo-hoz igen. Tehát kell egy yahoo-s fiók, importálod az FB-kapcsolatokat Yahoo-ba, és azt már tudja Google is importálni. Sőt yahoo mindkettő felé szinkronizál is, bár én ezt nem használom.
Gondolom, yahoo-t le is lehet menteni, és importálni telefon névjegyzékbe közvetlenül, ez volna a másik. -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
z123456789 #15360 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Nem rég vettem egy Telekom függő P8 lite-ot, amin B205 végű build van. Érdemes ráerőltetni egy olyan firmware-t amin 6-os droid van? Tényleg, mivel tud többet? Próbáltam nézegetni, de egy minimális kinézet változást láttam, illetve hogy belehet állítani, hogy a legerősebb wifire kapcsolodjon.
Előre is köszi a segítséget!
-
kbence31
csendes tag
válasz
szemesi69 #15356 üzenetére
A készülék elvileg 4g LTE képes.
A sim kártya biztosan jó, mert előtte samsungban tökéletesen ment a 4G.
A voda elektronikus felületén lekértem a hálózatbeállításokat, elvileg minden klappol, mégis max H+ tudok elérni, mintha nem lenne 4g lefedettség, ami kizárt a helyszínt és a korábbi tapasztalatokat tekintve. -
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #15362 üzenetére
Meg arra is jó, hogy a nem gyári alkalmazásoknak lehet vele kitenni a témához passzoló ikont. Pl. a gyári témából egy nem használt ikont. Én lecseréltem az összeset.
-
ANDROID???
addikt
-
kutga
félisten
válasz
z123456789 #15360 üzenetére
Szvsz erre a telóra nincs stock droid rom.
-
z123456789
addikt
válasz
ANDROID??? #15357 üzenetére
Igen, javítás idejére kaptam.
OK, akkor nem mókázunk. -
ANDROID???
addikt
válasz
"mókoás" = "mókolás"
-
szemesi69
addikt
válasz
A lényeget nem írta, milyen cserébe kapta, mert ugye csere utalványos is lehet, de az nem kölcsön
-
ANDROID???
addikt
válasz
z123456789 #15345 üzenetére
Kölcsön kaptad a telefont, javítás idejére?
Nem javasolt piszkálni
Gyanítom nem akarsz a nyakadba a "mókoás" miatt költségetzolya1973: P8 és P8 Lite más típus
szemesi69: ezért kérdeztem 1.
-
szemesi69
addikt
válasz
kbence31 #15346 üzenetére
Szia!
Az enyém is vodás 4g-t ír ki, nem H+, nálad valamiért nem megy, eddig volt? Tudja a sim kártyád a 4g-t? Nekem 50 megás netem van, de mindig más sebességet ír, attól függ hol nézem, ha sebességet mérek böngészőben, ott simán meg van az 50-n. Ha a telefon wifi menüjében nézem, na ott mindig más -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vett egy ismerősöm egy Huawei p8 telót és olyan gondja lenne,hogy szeretné a készülék naptárát és a facebook fiókját összekötni.Szeretné ha jelezné neki a szülinapokat stb.Lehetséges ezt megoldani? -
gianone
őstag
válasz
z123456789 #15352 üzenetére
Nem azért, hanem mert inkább nem stabil. De nem az én asztalom. Moto G-t simán tudtam, ezt sehogy, de függetleneket másoknak sikerült simán.
-
gianone
őstag
válasz
z123456789 #15349 üzenetére
Azt, vagy egyből XDA-ra, mert a rootért nem lelkesednek.
Egyébként nekem dualosított telekomost nem sikerült. Bár ez sokat nem jelent. De van kockázata, szerintem ők is ezt mondják majd.
kbence31
Aha, vodás, nem tudom, mi lehet.
-
gianone
őstag
válasz
z123456789 #15345 üzenetére
Igazából az EMUI pont ugyanilyen puritán, sőt.
Az egyetlen, amit nem tudsz megoldani rajta, az az Alkalmazások gombja, de erre van rajta a rejtett alkalmazások, simán széthúzod két ujjad a kezdőképernyőn. Ha nem tetszik, akkor BL-nyitás stb. de az meg mélyvíz topik. Nem tudom, milyen custom ROM-ok vannak, mert igen jók a gyáriak, és az ezeket módosított customok. Egyébként nem sok minden van,, amit root nélkül ne engedne lekapkodni vagy tiltani. Méretben lényegtelenek összesen. Én is mindig ezzel kezdem. Moto G GPE-ről jöttem át, de simán megszokható, semmi csicsa.
-
kbence31
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Ma vásároltam egy Huawei p8 lite készüléket.
És a következőket tapasztalom:
-bár elvileg lennie kell 4g vagy LTE lefedettségnek a felső sávban a térerő mellett maximum a H+ ikon jelenik meg, ennék a készüléknél ez lehet a 4g iconja vagy valamiért nem működik a 4g?
-a wifi sebessége (100 Mbit-es wifi mellett) 26Mbit-et jelez, más készülékek 50Mbit-et, miért lehet ez?Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.
Bence -
z123456789
addikt
válasz
gianone #15344 üzenetére
Build: ALE-L21C128B130
A cél, hogy a fent említett verziók nyers (nexus) kinézete fogadjon minden téren. Kezdőlapon, menüben, beállításokban.
Például szeretném, hogy variálhatók legyenek a kezdőképernyő alsó ikonjai.
Szeretném ha meglenne az alkalmazások gombja középen lent.
És azért nem sima launcheres megoldást szeretnék, mert ahogy látom a menüt az nem változtatja meg, illetve akkor már szeretném lekapkodni róla felesleges alkalmazásokat.Az sem tetszik,hogy nem tudom törölni a felesleges oldalakat.(Erre rájöttem.) Nekem egy oldal kell, oda bőven elférnek a legfontosabb appjaim, a többit meg az alkalmazások gomb alatt szeretném megoldani.
Valami ilyesmi minamalitásra vágyom:
-
gianone
őstag
válasz
z123456789 #15341 üzenetére
Kellene a build number, és hogy mi a cél...
Nem tudom, mi a gondod EMUI-val. Szerintem pofonegyszerű, max a Beállítások menüje bonyolult, de ez van.
-
Rula
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. EZ a világos szürke hátlap mennyire nézne ki furán egy fekete készüléken? -
z123456789
addikt
Sziasztok!
Csere telefonként kaptam ma egy ilyen P8 Lite-ot. A rosszak közül, a jobbat hoztam el...remélem. Viszont én már nagyon el vagyok szokva az ilyen gyári felületektől, és megoldásoktól. Rettenet idegesítő.
Ráadásul old school csóka vagyok, és nekem simán megtenné egy 4.x 5.x vagy 6.x tiszta verzió. Na most, elég régen volt már HTC Desire HD-m, amikor még romokat cserélgettem, szóval fogalmam sincs hogyan kellene neki állni, de bízom benne, hogy ez manapság már egyszerűbben megy.
Mindenképp szeretném "használhatóvá" tenni a telefont, és lepucolni a felesleges alkalmazásokat, mert sokáig kell együtt élnem vele, úgy hogy ha valaki megszánna, és akár PM-ben "fogná a kezemet" azért nagyon hálás lennék.Köszi.
-
Jofi81
őstag
Mi lehet az oka, hogy a Google PhotoScan nem kompatibilis a telefonommal? Sosem láttam még ilyet. A rendszerkövetelménynél csak azt látom, hogy 5.0 és újabb.
-
gianone
őstag
Valaki múltkor mondta, hogy azért nem használja FB Lite-ot, mert nincsenek benne a reakciók. A legújabb 22-es bétában már vannak, és szépen fut P8 Lite-on.
-
feco93
tag
Sziasztok!
Sajnos rá eset a telefonomra egy hangszóró. S a mellékelt kép mutatja az eredményt.
A kérdés hol érdemes javíttatni? Ugyan Garanciális a telefon de gondolom ilyenre nem vonatkozik, vagy tévedek?A kijelző működik csak az üveget kellene meg a szegélyt cserélni.
Kb menyibe kerül?Előre is köszi segítséget!
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
P8 Lite telefon fókusza nem működik, nem lett piszkálva a készülék. Egyik napról a másikra nem megy. Szervíz lesz?
-
gianone
őstag
válasz
szaboi6512 #15324 üzenetére
Nekem is ilyen, de elő lehet hozni a régit QuickShortCutmakerrel. Ha felgörgetsz, látod, hogy én azt használom. Ha nem szólsz, észre sem veszem, hogy megváltozott.
-
kifec
csendes tag
Sziasztok!P8 lite-n van-e sms karakter kijelzés!
-
_JD
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Ilyen luphie bumpert keresek magyarországi beszerzéssel (1 héten belül kellene, ajándékba)
https://logout.hu/dl/upc/2015-07/27/116236_aupc5f2a0dhdsl9a_57_3.thumb.jpgEsetleg valami tipp, melyik mobilbolt tarthat belőle raktáron?
Ebay-ről már rendeltem egyet, de az sajnos sokkal később ér ide.
-
ignisz
senior tag
válasz
szaboi6512 #15324 üzenetére
Nekem is ilyen, csak a téma miatt fekete.
-
ildi223
újonc
Sziasztok!
A legutolsó frissítés a B584 volt, ha jól tudom. Nem kap/ott a Lite 6.0.1-es frissítést?
-
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
Az új verzióban (ALE-L21C432B584-ben másnak is ilyen Az energiahasználat részletek? Eddig nem ilyen volt -
gianone
őstag
válasz
BogyóBP #15318 üzenetére
Nehéz eset vagy. Te kérdezted.
Egyébként a teló több mint másfél éves. Gyönyörűen működik, de pl. a nougatot nem kap, telnoros 6.0-át se. Tehát az ár nagyban befolyásolja, hogy érdemes-e megvenni. 50 körül van jobb vétel ma már ennél. Ha előfizetéssel hozzádobják az emberhez 10-30-ért körül, akkor persze simán megéri mondjuk egy évre kalkulálva.
A kamera meg tud normális képeket lőni, de nagyon macerás. Legalábbis a korábbi telóimhoz képest. Profi módban hozza az elvárhatót. Viszont automatán lövöldözgetni nem az igazi. Nekem az egész lassú. Moto G-n megláttam valami, előkaptam, lőttem és értékelhető kép lett. Pl. kölkök alkotnak, ennél mire kép lesz, már alszanak kb. Na jó, sarkítottam, de érted.
Pozitívum, hogy a legújabb független B584/B585 ROM most novemberi, a biztonsági szintje is. RAM-ot jól kezeli.
-
kutga
félisten
válasz
BogyóBP #15318 üzenetére
Nappal és beltérben oké, ha nem megy elsőre lövök még egyet.
Nekem a vakuval volt gondom mert sokat használom és a vakus képek egytől egyig használhatatlanok, nem azért mert ügyetlen lennék hanem mert később villan fel mint ahogy a kép készül.
MOD
azka79
Kinek mi a fontos. -
azka79
aktív tag
egy telefon csak korlátozottan való fényképezésre.
-
ANDROID???
addikt
válasz
BogyóBP #15311 üzenetére
Még jó vételnek mondható, mert a tudása nem sz.ródott el. Attól függ hol veszed, új, használ, szolgáltatós..?
Amennyiben nem akarsz sokat költeni telefonra (értem úgy nem 80-100 vagy felette), akkor jó választás.Mik az igények, ha "pazar" fotókat vársz akkor fényképezőgép kell.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Mennyire jó vétel mostanság ez a telefon? Olvasgattam a hibáit az összefoglalóban és elszomorított kicsit. Tervben van egy ilyen, fotozgatnék vele, néha videózgatnék meg általános használatra lenne, játékokra nem.
-
kalasz
tag
válasz
ANDROID??? #15306 üzenetére
Csak nem tiszta melyik jo dual sim-es fuggettlen telefonra es honnan lehet letolteni.
-
kalasz
tag
Udv mindenkinek!
ALE-L21C432B574-es utan van valami frissebb ROM amit erdemes kiprobalni?
Udv kalasz -
bogesy
csendes tag
Skacok, mivel sd karim lassú a belső sd re dload mappába töltöttem az update. App_ot a ssrvice menűből azt mondja nincs sd, 3gombos semmit nem csinál, tudtok segíteni mit csinálok rosszul?
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Írtam a Chrome topikba is, de mivel itt van pörgés feltenném itt is a kérdésem. Mit kell beírni a keresősávba, hogy a felugró üzenetet eltüntessem mobilon?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- For Honor
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !