Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
szkaroly #1786 üzenetére
mind a gyári mind az opera a webkit motort használja. azt használja a chrome is.
lehet régebbi verzió ami a böngészőbe be van építve és azzal van baja...valószínű chrome-ra akarna kényszeríteni mert "az mindig friss" (mivel egyik fő fejlesztői a motornak és kb már fejlesztés alatt betudják építeni az új motor verziót nem csak hetekkel később készülhet el egy-egy kiadás).. persze, ha áttérsz az nekik csak jó, mert megkapják majd a böngészési előzményeidet és keresési adataidat
nem véletlen, hogy nekem a firefox "jött be".. kb. az utolsó böngésző ami nem webkit alapú.
-
-
Zóra
csendes tag
válasz
szkaroly #1392 üzenetére
Köszi, meglesem.
Ez a Vivaldi jó lett volna, ez van a gépemen is a chrome mellett, aztán így sikerült áthoznom a jelszavakat meg könyvjelzőket a mobilomra. Opera sajna a gépemen sincs, de gondolom abba is átlehet importálni chrome-ból.
Az normális hogy folyton frissít a háttérben a Vivaldi, akkor is ha nem használom? Legalább is ezt írja ki mindig az akku kezelő. Vagy mi annak a neve már, na. -
jeni
félisten
válasz
szkaroly #765 üzenetére
E betűt észre sem vettem
van olyan is?
akkor ez a sima P40 Lite,ja ezt vettem észre elsőnek csak láttam a másikat,hogy az 82000Ft
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok