Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
-
njnl
aktív tag
válasz
apezka
üzenetére
Őszintén örülök és remélem, hogy tartós lesz.
Éppen válaszolni akartam neked és elmesélni, hogy nekem az elmúlt napokban behalt az ujjlenyomat olvasóm. Felvillant de nem érzékelte az ujjam. De mondom gyorsan lefrissítem a telefont az új biztonságira mielőtt megírom a panaszom. Erre fullra eltűnt az ujjlenyomat funkció a beállításokból. WTFTaláltam hirtelen pár [hasonló] esetet.
Nagy szívfájdalmam, de így, hogy nincsen már garanciám lassan elkell engednem a P30Pro kezét. Még 1-2 évet simán adtam volna neki, de valószínű ezzel a Huaweies korszaknak vége lesz :/ -
njnl
aktív tag
válasz
apezka
üzenetére
Ma véletlenül belefutottam egy Shazam keresésbe és tényleg az sem megy. Érdekes, de ezt már a "hívás csúszás" hiba előtt jóval észrevettem néha, de szoftveres bugra gondoltam.
Nagyon jó volna utánajárni az egésznek, mert én pl még simán adnék 1-2 évet neki, se így egyre közelebb a szifonos világ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), de ost rávettem magam, h elküldjem gyártói szervizbe..