Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
-1, mert épp kötekedős kedvemben vagyok.
Egy minőségi edzett üveg kijelzővédő értésre ugyanolyan mint a kijelző üvege.
Becsúsztatós tokot nem használok, mert bosszantó hogy nem látom a telefont azonnal ahogy előveszem, hanem még egy további kétkezes mozdulat is kell hozzá, majd a tokot még el is kell rakni.
Nekem pár hétig nem volt az elején védőüveg a P30-on, lett is rakja hajszálkarc.
A BKV-n meg lesajnálóan nézem, hogy mennyi ember próbál boldogulni betört kijelzőjű telefonokkal. Nem lett volna érdemes rááldozni azt az alig pár ezret hogy ne törjön pókhálósra a kijelző leejtéskor?...
Hátulra meg egy jobb szilikontok és máris sokszorosára nőttek a túlélési esélyek.
És ugyanúgy élvezem a telefont, sőt jobban, mert nem kell egy belecsúsztatós tokkal bajlódnom. Bevágom bármikor azonnal bárhova ahova épp való.
Az már csak bónusz, hogy évek múlva is újszerű marad.Persze ízlések és pofonok, mindenki azt csinál a telefonjából amit akar. Csak irritáltak a +1-ek
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest