Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dzsekó #16518 üzenetére
A 21 Plust egy hete használom, eddig minden rendben, az akku eddig egál bár ez használat függő, a legutóbbi frissítés óta nem bírta már az akku olyan jól a P30 Pro, de viszont a párom Mate 20 készüléke meg még mindig nagyon jó, a fotók is jók csak mintha egy kicsit túlélesítene, bár még gépre nem raktam ki hogy nagyobb kijelzőn összehasonlítsam. Eddig az összes telefonom és fényképezőgépem ami volt csináltam úgymond tesztképeket összehasonlítás képen a saját szórakoztatásomra, teljes automatán, kb azonos pozícióban, világosba, sötétbe, villan fénynél, és mindet lementettem, több száz kép van már. Ja és az ujjlenyomat olvasó üvegfóliával nem jó, vagy én vagyok béna hogy beolvassa, fólia nélkül tökéletes meg sima fóliával is.
-
Macika66
őstag
válasz
Dzsekó #16518 üzenetére
Akkuidőben a P30 pro jobb picivel (új akksival).
Kamerában rezeg a léc, van amiben egyik, van, amiben a másik a jobb... Semmiképp nem tükrözi sem az árkülönbséget, sem a 2 évvel későbbi megjelenést a Samsung.Szerintem.
Persze nem tőlem kérdezted, de gondoltam, eggyel több vélemény nem árthat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest