Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Macika66

őstag

válasz <Adamsky> #11800 üzenetére

Ha jót akarsz, olyan fülest vezsel (de ilyen nicns TWS-ben), ami AptX-HD átvitelt tud.

Zene-művész vagyok, szinte kizárólag komolyzenével hallgatom, a fülem is megvan hozzá hivatalból.

Az AptX-HD-nél nem hallok különbséget az analóg füleshez képest. Sokszorosan teszteltem.

Jó, az AptX-HD fülesek a legfelső árkategóriában futnak, ezért ez a technika nem reális alternatíva, de attól még létező.

A 1MORE Stílish "csak" sima AptX, az is nagyon kiváló minőséget tud átvinni, nagyon spéci felvételekkel, direkt az izzastására kikeresett helyekkel lehet csak megkülönböztetni az AptX-HD által nyújtott hangzáésminőségtől...

Én nagyon ragaszkodtam az analóg füleshez mindvégig, de be kell lássam, BT-n keresztül is lehetséges ugyanaz a hallásélmény (na jó, 3-4x-es áron)....

• Technoman

őstag

válasz <Adamsky> #11800 üzenetére

Én úgy vettem ki a cikkből, hogy sportolásnál -amin a nagy átlag már nem a "mozgáshiányos" fekpados body buildinget érti, hanem a teljes testet "átrázkodtató" futást- ezek a TWS-ek erre sajnos nem elég stabilok. Főleg meret ez a típus, amúgy is egy kicsit jobban kiáll a fülből és az emberből akaratlanul egy ürlényt csinál :DD Erre -mmint a stabihoz és a hangminőség tuningolásához- jó megoldás a cikkben is említett memóriahabos illeszték, amit én is használok.

Tulku: Egyébként TWS és TWS között is van nagyon sok különbség. Ez jobban szól, mint a Mediaban kapható 15-20e Ft-os JBL TWS-ek.
    Nem mondom, hogy az enyém jobban szól, mint a te általad említett egység, de azzal úgye te is tisztában vagy, hogy ez egy mobiltelefon és nem egy hordozható több100K-s audiofill eszköz, amihez a te általad emlitett eszköz kerül és akkor -ha jól látom- még nincs hozzá fülesed (s ha jól sejtem ehhez te sem a 10k-s füleseket fogod tenni, hanem valami komolyabb fejhallgatót) és akkor máris a telód árának a feléért van egy "zenehallgatód" .
    Ja, és úgye az átlag nem Hi-Res Audio felvételt hallgat rajta.

Új hozzászólás Aktív témák