Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz Roland861010 #5097 üzenetére
még annyit tennék hozzá az eladási jegyhez,hogy már nem garanciális az adott boltba ugyanis már 09.07.t írunk a telefon meg 2019.08.02-én lett megvásárolva.
Azt mondták minden típusú készülékre amit újonnan adnak el arra ezt írják rá!
magyarán használtan beveszik,és az újonnan azt jelenti,hogy karcmentes vagy még nem javított darab.
még a bontatlan készülék esetén sem garantált a hivatalos TMX szerviz jogosultság.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz Roland861010 #5100 üzenetére
Miért nem veszel normális helyről, újonnan?
-
L_ajos
őstag
Vásárolj szolgáltatónál vagy itt a pH-n, megbízható forrásból. Egyet jegyezz meg ( jó indulat maximum ), a gsm boltokat feledd el.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
mjani1172
addikt
Tőlünk nem messze, lakik egy gsm boltos, szinte mindig meg van rongálva (betörve a hátsó ablak, megrugdosva az ajtó) a kocsija.
Lehet nem véletlen.
Egyébként az egészet nem értem.
Aki eddig nem tanulta meg, hogy drága dolgot nem veszek csak biztos forrásból, az meg is érdemli.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
válasz mjani1172 #5104 üzenetére
Éppen ez az, hogy innen akarok venni hardverről én is árulók mindig valamit de én tudom honnan való és minden termékek eddig legálisan vásárolt termék volt.
Nem szokásom sufni gsm-ből venni...
Nem én vettem a készüléket hanem el adni akarják nekem én mivel nem vásároltam még ilyen helyről marha tudatlan vagyok ...ezen a téren.
-
mjani1172
addikt
válasz Roland861010 #5105 üzenetére
Én már megtanultam, csak tiszta forrásból. Innen sem nagyon vásárolok, többször átvágtak, hol kicsit, hol jobban, pedig soha nem friss regestől vásároltam. Legutóljára egy pc-vel jártam pórul, nem azt kaptam egyáltalán mint amit vettem. Az ember mindig jól akar járni, de nekem már nem ér ennyit, a sok ócska lehúzós ember miatt.
Igy inkább a bolt, újonnan.[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Hivatalos Huawei viszonteladók
Huawei Experience Store SHOPMARK
Huawei Experience Store Hillside
Huawei Pop-Up Store Arena Mall
Huawei Customer Service Center Budapest
Ha máshol veszed meg, akkor:
1: Számla, eredeti, pecsétes!
2: Adásvételi szerződésMáskülönben csúnyán rá... Khm károsult leszel!
-
Varszegig
veterán
Egyszerű: az eladó bemutatja a számlát, a hivatalos garilevelet, és máris tudsz mindent. Ha jön egy sztori, hogy megette a macska, nincs, nem is volt, csak gsm-es stb. akkor már lépsz is tovább.
-
petya2012
őstag
válasz Roland861010 #5097 üzenetére
helló
mennyit szánol rá?
-
Aryon87
félisten
Gsm boltbol nem is szabad vasarolni. Inkabb aldozz ra 10-20ezerrel tobbet, de nyugodtabban is alszol hogy 2 ev garanciad van.
Innen HA-rol vasarolt telefont is alaposan utana kell jarni hogy minden okes vele. Foleg hogy honnan van[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Roland861010 #5111 üzenetére
Nem olyan veszes az az ar, igaz az enyem 4.5 honapja volt 200k, bar szolgaltatois, 6/128-as.
Nem tudom a nagyobb valtozat mennyivel erosebb, ott a tarhely az elony inkabb, nem mintha en nem fernek el 128gb-on nalam porog a rendszer, nem erzem az agressziv ramkezelest, pedig nyuzom rendesen. Csak a face es messenger tolt ujra, de ez a ketto amugyis egy elb...tt app, ha 1000000gb ram lenne a teloban, akkoris ujratoltene.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Roland861010 #5111 üzenetére
Nekem 6 gigás van, nem volt még vele gondom. Persze felhasználás függő.
Feltöltős csomagban vagy, nem előfizus? Nem tudod szolgáltatónál venni jó áron?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
Telenornál, kártyás csomagban 235 ezer a 6/128as. Inkább azt venném.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
jeni
félisten
válasz Roland861010 #5115 üzenetére
Tehát te adsz egy Apple XR mobilt egy Huawei P30 pro-ért? 1:1-ben?
Inkább hirdesd meg és tegyél hozzá pénzt.[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
válasz Roland861010 #5090 üzenetére
Olyanoktól tuti nem vennék telefont, akik még a Word helyesírás-ellenőrzőjét is képtelenek bekapcsolni egy ilyen sajtpapír előállításánál.
Látom írták már mások is.[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
Macika66
őstag
válasz Ladybird66 #5027 üzenetére
Ha IGAZÁN jót akarsz, akkor Bluetooth 5.0 ÉS AptX együtt!
Igaz, nem olcsó, de kiver a víz, úgy szól!
-
Silenzio
addikt
Mire jó a 60 fps? Mit fog bizonyítani, ha van 4K 60 fps? Hogy hatékonyabb a rendszer, mást nem nagyon. Mire használod? Én soha semmire, max ha látványos lassításokat akarok 24-re konvertálva. Action camerának akarod használni a telefont? Ha van is 60, egy telefon még mindig csak addig jó, míg eltárolgatod a veri látványos videóidat, amiket aztán soha a büdös életben nem vágsz meg. Amint nekiállsz dolgozni vele, jön a black soup.
Kevesen tudják, de a telefonok még arra is képtelenek, hogy konstans fps-ben tudjanak felvenni. Nézd meg a P30 Pro videóit, 28.17 fps, lőjj egyet 2 perc múlva, 29.31 fps, megint egyet, 27.76 fps, agyrém. Még az iPhone se konstans. A frame droppok is részben ettől vannak, és sok vágóprogram ki is nyiffan, ha ilyen cucc anyagát pakolod belé. A két perces kis könyvtrailerünk tegnap 10 órán át gyúrtam, mert a Huawei produkált egyetlenegy felvételt, amitől kiakadt a vágóprogram, PNG-ben kellett képkockánként exportálnom, hogy valamennyire használható legyen, de így is szar, úgyhogy be se tudtam fejezni.
Na, ezért nem filmeznek az emberek telefonnal. Talán a Sony azzal a Cinema Próval valóban konstans 23.97-et tud, de ki tudja? Az a baj, hogy ezzel senki sem foglalkozik, semmilyen infó nincs a neten, az egyszeri videózgató user meg örülhet, ha olyan készüléket fog ki, aminek az anyaga használható.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
sfdrakex
nagyúr
-
mati12
senior tag
válasz Silenzio #5119 üzenetére
Én nem vagyok nagy videós,mivel jobban érdekel a videók tartalma mint a minősége. De én úgy olvastam annak idején,hogy konvertálni csak a felvett fps szám oszthatóságával lehet illetve érdemes. Tehát a 60 fps-ben felvett anyagot 30 fps-be,az 50 fps-t pedig 25fps-be konvertálhatjuk látványos minőség romlás nélkül. A Te általad leírt 24fps-es végeredményhez 48 fps-el vagy annak a szorzatával kellene rögziteni amire aztán végképp alkalmatlan a készülékünk.
-
Ixion77
addikt
válasz Silenzio #5119 üzenetére
Nem tiszta számomra hogy merül fel egyáltalán hogy trailer videót mobillal vegyen fel bárki.
Kivéve ha a gyártó az és repianyagban akarja bizonygatni hogy az ő telefonjával lehet jó videót rögzíteni. Akkor meg nem kell csodálkozni ha az utómunka eszetlen sok időt/energiát fog igényelni Ezért is csalják általában inkább el nem hogy a videót de még a fotót is..."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
riczer
tag
Ezért volt érdemes regisztrálni a béta tesztre?
https://huaweiblog.hu/elindult-az-emui-10-beta-teszt-hazankban-nem-erheto-el/ -
Sumptuous
senior tag
-
kenny123
addikt
válasz Sumptuous #5137 üzenetére
Nagyjából kipucoltuk a szilankokat, így rendesen "lát", semmi probléma a kamera működésével
Amúgy nem tudjuk, mi lelte. Tegnap még fotoztunk vele, este nem tűnt fel rajt semmi, ma meg feltűnt le nem volt ejtve, se semmi ami megmagyarázza. Slusszpoén,hogy volt rajt egy kamera védőüveg, amit külön halásztunk ki zsebből, tokból.yo
-
Gabes13
tag
válasz kenny123 #5139 üzenetére
Üdv! Nekem a Mate 10 pro-m jart hasonlóan, csak én tudom hogy történt. Kocsi csomagtartóban volt a telefon arcal lefele, bontottam a karpitot es a csavarhúzó fej kiesett a markolatbol ra a lencsere. Akkor nem is lattam, hanem este vettem észre hogy a monokróm lencsem kifekudt... Miyndjuk annyi hogy az homalyos volt utána
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
Silenzio
addikt
válasz sfdrakex #5120 üzenetére
Én ezt értem, de megvágják valamin? Komolyan kérdem. Akár a telefonon egy ingyenes appban? Eltárolják emléknek valami tömörített konvertben? Mert pl. a HW videók picik, de iPhone-nál a gyári app is óriási file-okat csinál. P30 Próra megvan már az a vágó, amit ígértek? Én Mate 20 Prónál találtam egy utóstabi funckiót pár napja, de most megint nem találom. Kicsit be voltam kúrva, nem emlékszem, hol láttam. Nem kell ahhoz filmesnek lenni, hogy igényes formában akard prezentálni az emlékeid, szerintem páran azért effektezik meg vagdossák a cuccaikat, ha youtube-on szétnézek, legalábbis ezt látom.
(#5122) mati12: Meg lehet oldani a 24-et 30-ból, nem az a gond, hanem hogy nincs egész számú fps. A röccenés a videómban azért történt, mert megzavarta a szenzort egy szép padlóburkolat. Mindegyik felvétel megröccen, ugyanott (csak a főkamerával). A nem egész számú fps nem okozna gondot ezeknek az agyonoptimalizált lapkáknak, de a textúra megzavarta, így a frame-et nem tudta kiátlagolni szegényem. 48 fps csak iPhone-nál van.
(#5126) Ixion77: Értelek, de jó rég nincs saját kamerám, a szerző meg nem ismeri a filmes haverjaimat. Mondjuk összehozhattam volna őket, de ők egyrészt nem dolgoznak ingyen, másrészt gondoltam, izgalmas kihívás.Tévedtem. Rettenetes volt. Kiválóan lehetne amúgy telefonnal filmet forgatni, csak arra kell ügyelni, hogy profin stabilizáld, és EIS kikapcs (botrányosan rontja a minőséget). Valószínű ha az EIS ki van kapcsolva, és nem csak odaviszem, de használom is az állványt vagy az OSMO 2-t, a röccenés is elkerülhető. A saját káromon tanultam, ismét.
Ebben igazad van, most akkor vagy szerencsém volt eddig, vagy az iPhone volt megbízhatóbb. Bár nem, mert a P30 Próval sokkal hosszabb és bonyolultabb filmet csináltam, mégse volt gond vágásnál.
(#5123) staker: dolgoztam mobilszolgáltatónál. A szervizesek mesélték, hogy 10-ből 7 telón van "home video". NA UGYE, HOGY A TÖBBSÉG FILMEZNI VESZI A MOBILT!
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
gazso75
aktív tag
A Messages Csevegési funkciót, tudjátok aktiválni ? Nekem próbálkozik, aztán semmi
-
Ladybird66
tag
válasz Sumptuous #5069 üzenetére
Az asztalit ide az irodába vettem, ahol nem jellemző hogy töltöm, de így nem kell hurcolni magammal mindig a gyári töltőt, mert van vésztartalékom. Ha ráteszem, én sem veszem le 10 percenként, hanem rajta hagyom és azon nézem amit akarok.
Az autós (klímás autó) nincs is bedugva, inkább csak tartóként üzemel. De ha kell, ott van szintén vésztartaléknak.
-- Kata --
-
Ladybird66
tag
válasz realmadrid #5070 üzenetére
Igen. Tökéletesen!
Ui: tudok válaszolni egy üzenetben több embernek???
-- Kata --
-
Jumbozorz
senior tag
válasz gazso75 #5143 üzenetére
Ha utána olvastok, ez elég erős battery draint produkálhat, ha a cégednél nem jó a térerő (nem tudom miért a céges hálózat releváns, talán a certificate miatt amit használ a hálózat). Ez az akkumulátor merülés nálam is jelen volt Top 1 fogyasztóként, amíg ki nem kapcsoltam, azóta az üzemidő újra elfogadható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest