Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz sfdrakex #5120 üzenetére

Én ezt értem, de megvágják valamin? Komolyan kérdem. Akár a telefonon egy ingyenes appban? Eltárolják emléknek valami tömörített konvertben? Mert pl. a HW videók picik, de iPhone-nál a gyári app is óriási file-okat csinál. P30 Próra megvan már az a vágó, amit ígértek? Én Mate 20 Prónál találtam egy utóstabi funckiót pár napja, de most megint nem találom. Kicsit be voltam kúrva, nem emlékszem, hol láttam. Nem kell ahhoz filmesnek lenni, hogy igényes formában akard prezentálni az emlékeid, szerintem páran azért effektezik meg vagdossák a cuccaikat, ha youtube-on szétnézek, legalábbis ezt látom.

(#5122) mati12: Meg lehet oldani a 24-et 30-ból, nem az a gond, hanem hogy nincs egész számú fps. A röccenés a videómban azért történt, mert megzavarta a szenzort egy szép padlóburkolat. Mindegyik felvétel megröccen, ugyanott (csak a főkamerával). A nem egész számú fps nem okozna gondot ezeknek az agyonoptimalizált lapkáknak, de a textúra megzavarta, így a frame-et nem tudta kiátlagolni szegényem. 48 fps csak iPhone-nál van.

(#5126) Ixion77: Értelek, de jó rég nincs saját kamerám, a szerző meg nem ismeri a filmes haverjaimat. Mondjuk összehozhattam volna őket, de ők egyrészt nem dolgoznak ingyen, másrészt gondoltam, izgalmas kihívás.Tévedtem. Rettenetes volt. Kiválóan lehetne amúgy telefonnal filmet forgatni, csak arra kell ügyelni, hogy profin stabilizáld, és EIS kikapcs (botrányosan rontja a minőséget). Valószínű ha az EIS ki van kapcsolva, és nem csak odaviszem, de használom is az állványt vagy az OSMO 2-t, a röccenés is elkerülhető. A saját káromon tanultam, ismét.

Ebben igazad van, most akkor vagy szerencsém volt eddig, vagy az iPhone volt megbízhatóbb. Bár nem, mert a P30 Próval sokkal hosszabb és bonyolultabb filmet csináltam, mégse volt gond vágásnál.

(#5123) staker: dolgoztam mobilszolgáltatónál. A szervizesek mesélték, hogy 10-ből 7 telón van "home video". ;) NA UGYE, HOGY A TÖBBSÉG FILMEZNI VESZI A MOBILT!

törölt tag

válasz sfdrakex #5120 üzenetére

Azért néha az asszonnyal felveszunk ezt azt, mintha casting lenne, de nekem bőven elég, amit a készülék tud. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák