Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
sfdrakex #5120 üzenetére
Én ezt értem, de megvágják valamin? Komolyan kérdem. Akár a telefonon egy ingyenes appban? Eltárolják emléknek valami tömörített konvertben? Mert pl. a HW videók picik, de iPhone-nál a gyári app is óriási file-okat csinál. P30 Próra megvan már az a vágó, amit ígértek? Én Mate 20 Prónál találtam egy utóstabi funckiót pár napja, de most megint nem találom. Kicsit be voltam kúrva, nem emlékszem, hol láttam. Nem kell ahhoz filmesnek lenni, hogy igényes formában akard prezentálni az emlékeid, szerintem páran azért effektezik meg vagdossák a cuccaikat, ha youtube-on szétnézek, legalábbis ezt látom.
(#5122) mati12: Meg lehet oldani a 24-et 30-ból, nem az a gond, hanem hogy nincs egész számú fps. A röccenés a videómban azért történt, mert megzavarta a szenzort egy szép padlóburkolat. Mindegyik felvétel megröccen, ugyanott (csak a főkamerával). A nem egész számú fps nem okozna gondot ezeknek az agyonoptimalizált lapkáknak, de a textúra megzavarta, így a frame-et nem tudta kiátlagolni szegényem. 48 fps csak iPhone-nál van.
(#5126) Ixion77: Értelek, de jó rég nincs saját kamerám, a szerző meg nem ismeri a filmes haverjaimat. Mondjuk összehozhattam volna őket, de ők egyrészt nem dolgoznak ingyen, másrészt gondoltam, izgalmas kihívás.Tévedtem. Rettenetes volt. Kiválóan lehetne amúgy telefonnal filmet forgatni, csak arra kell ügyelni, hogy profin stabilizáld, és EIS kikapcs (botrányosan rontja a minőséget). Valószínű ha az EIS ki van kapcsolva, és nem csak odaviszem, de használom is az állványt vagy az OSMO 2-t, a röccenés is elkerülhető. A saját káromon tanultam, ismét.
Ebben igazad van, most akkor vagy szerencsém volt eddig, vagy az iPhone volt megbízhatóbb. Bár nem, mert a P30 Próval sokkal hosszabb és bonyolultabb filmet csináltam, mégse volt gond vágásnál.
(#5123) staker: dolgoztam mobilszolgáltatónál. A szervizesek mesélték, hogy 10-ből 7 telón van "home video".
NA UGYE, HOGY A TÖBBSÉG FILMEZNI VESZI A MOBILT!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Óra topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest