Hirdetés
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Van valami kivesézős topicja a telónak, vagy annyira új, hogy még nincs?
-
dredjudge84
őstag
Ha ez az a topic, akkor szuper. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet kideríteni, hogy az én p10-es készülékemben milyen tároló van?
-
dredjudge84
őstag
Megnyugodtam, ufs tároló van benne. Még egy kérdés: A fülesre jutó hangerőt lehet növelni? Nekem elég halk a gyári maximum.
-
dredjudge84
őstag
Jézusom miket olvasok itt! P9-ről váltottam P10-re, de már majdnem rettegek.
-
dredjudge84
őstag
Kovaratis: Mi az a flud, amit kikapcsolsz?
CzGöbe: Nem értem mit kell nézni, leírod részletesebben? Nekem nagyon hi-tech még ez a teló.
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
válasz Kovaratis #2082 üzenetére
Köszi a választ! Igazából tökéletesen működik, így annyira nem érdekel. Csak érdekes a dolog, mert valahol azt olvastam, hogy a szolgáltatóknál árult p10 független. Nekem nincs más szolgáltatós sim kártyám, de valaki kipróbálhatná.
Más:A telóban lévő mali g71mp8 támogatja a vulkan api-t, vagy az csak az mp20 privilégiuma?
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
válasz Dave920117 #2144 üzenetére
Nálam nem szokott forró lenni soha. Mondjuk nekem tokban van, de ha nagyon forró lenne, akkor a fényerőt se engedné maxon használni, hanem lejjebb venné. Nekem inkább erősen langyos szokott lenni, ha játszok is vele.
-
dredjudge84
őstag
válasz #04331520 #2204 üzenetére
Mi lenne ha ugyanolyan iso-val csinálnád meg azt a két képet, amit fentebb posztoltál? Úgy hasonlítsd össze. Így úgy tűnik, mint ha szándékosan fikáznád a p10-et. Pont hogy a végén jobb eredményt kapnál, de az is lehet, hogy elég alacsonyabb iso is, mint honor 8-nál, akkor meg még jobb.
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Elküdtem szervizbe a két hetes telómat. Egy nap többször random újraindult, vagy lefagyott, és el is dobálta a térerőt. Hogyan működik a csere a tmx-nél? Én leírtam a hibákat, meg kértem a cserét, de előfordulhat, hogy nem cserélik ki? És ha igen mit lehet tenni? Elég fura egy szerviz, még telefonos ügyfélszolgálatot se üzemeltetnek.
Akinek már volt ilyen tapasztalata a cserével kapcsolatban, megosztaná?
Köszönöm!
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Ma le tudtam tölteni már a jegyzőkönyvet a tmx oldaláról. Róviden a lényeg:
A gyártó engedélyezte a készülék cseréjét. A készülék a szervizben marad.
A kérdésem, hogy amit fognak küldeni papírt azzal besétálok a vodafone-ba, és adnak egy új telót? Illetve a nálam maradt töltőfejjel adatkábellel és headsettel mi lesz?
-
-
dredjudge84
őstag
Akkor leírom pontosan.
Egyszer leejtettem a telót, aztán utána elkezdett random újraindulgatni, lefagyni. Gondoltam hátha átcsúszik gariba, és szerencsém volt. Leadtam postaponton múlt hét kedden, az utalvány valamikor jövő héten jön meg. Mondjuk kicsit aggódtam, hogy egy felújítottra kicseréli a szerviz a telót, de szerencsémre nem volt nekik készleten. Most azon aggódom, hogy majd a másik amit adnak a vodafone-ba, az is ufs 2.1 legyen. Tudom lámaság.
-
dredjudge84
őstag
Rohadt szemét vodafone!
Itt a csereutalvány a kezemben, de nem adnak új telót, mert a rosszat nem küldte vissza a tmx. Most nincs telóm csak egy papír, amivel kitörölhetem. Ez egy szemét banda, alig várom, hogy letelljen a hűségem, már kotródok is innen el!!!
-
dredjudge84
őstag
válasz Caranita #2495 üzenetére
Ez csak a huaweinél szokás, hogy a szerviz nem küldi vissza a rossz telót. A galaxy s4-em is ők javították volna, de csereutalvány lett belőle, ott viszont visszajött a rossz teló is, amit az utalvánnyal együtt leadtam a vodafone-ba.
És ők most is ezt várják, de itt más a szitu, de nem értik meg. Most se telóm, se nyugodalmam.
-
dredjudge84
őstag
Na leért a szervizből a rossz teló postán, végre kaptam újat a vodafoneba. De azért kirakom a sztorit a tokozló homárra.
-
dredjudge84
őstag
Na másfél óra alatt mindent belőttem az új telón. Androbench teszt alapján ufs 2.1 Az olvasási sebesség 821Mbyte/sec volt.
-
dredjudge84
őstag
Ezek jó kérdések. Jó lenne egy témaösszefoglaló, nagyon hiányzik a topicból.
-
dredjudge84
őstag
Akkor ahogy korábban ígértem, leríom a teljes garanciális sztorimat:
2017.07.26-án vásároltam a Vodafone-nál egy Huawei P10 típusú készüléket. A készülék 2 héttel később meghibásodott, így javításra szorult. Alapból szolgáltatónál vásárolt készülékre 2 év jótállás van, de a Huawei-nél ez a típus prémium készüléknek számít, és ha beregisztrálom a készüléken lévő hicare alkalmazáson keresztül, akkor 3 évrő bővül a garancia, sőt… az első 3 hónapban ha bármilyen hardverhiba lép fel, egyszeri alkalommal szó nélkül cserélik a készüléket! Be is regisztráltam a telefont.
Felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatot, hogy milyen módon juttathatnám el a készüléket a központi szervizbe, és mivel prémium termék, ezért volt olyan opció, hogy küldenek érte futárt és elviszik, meg visszahozzák. Meg is rendeltem a szolgáltatást, elvileg másnap jött volna érte a futár, de nem jött. Ekkor újra felhívtam őket, és azt mondták, hogy Győrben az 1-es postán is leadhatom, mert ők hivatalos szervizátvevőhely. Így is tettem, minden rendben is ment. Viszonylag gyorsan másfél hét után visszaküldött a tmx szerviz postán egy jegyzőkönyvet, és egy munkalapot, melyen az állt, hogy a gyártó engedélyezte a cserét, kérjük a készülék készletről történő cseréjét. A hibás készülék a szervizben marad.
Na én ezzel a papírral bementem a győri Vodafone márkaképviseletbe, de nem kaptam új készüléket, mert a rossz nincs nálam, így nem tudják kiadni az újat, mert hiányuk lesz. Még aznap megpróbáltam egy másik győri Vodafone üzletet is, ahol ugyanez az álláspont volt. Mindkét üzlet írt e-mailt a szakszerviznek, hogy kérik a rossz készüléket, mert addig nem tudják kiadni az újat. A második üzletben még rendesebbek voltak, kaptam is egy egyszeri 8000ft-os kompenzációt az előfizetésemen, mert hát ugye azt fizetni kell, de használni nem tudom telefon nélkül. No én hazamentem, és a biztonság kedvéért én is ráírtam a szervizre, hogy mi a helyzet, és válaszlevélben kaptam egy csomagszámot, mondván ők feladták a rossz telefont. Viszont ha én nem írok rá a szervizre, akkor nem is tudom, hogy nekem feladták a rossz telefont, mert visszaposta címnek egy postát jelöltem meg, postán maradóra kérve a dolgokat, a papírok is így jöttek meg. Közben még felhívtam a huawei ügyfélszolgálatot, ahol arra kértek, hogy küldjem el nekik e-mailben az eset leírását, és csatoljam az összes létező papír, és majd ők eljárást indítanak a Vodafone ellen, mert állítólag szerződést szegtek azzal, hogy a számomra nem adták ki egyből az új telefont.
Másnap végre megérkezett a rossz telefon, és végre a Vodafone kiadta az új készüléket számomra. Az esetben két dolog érdekes: Az egyik, hogy internetes fórumokon olvasgattam, és aki eddig kapott csereengedélyt, senkinek nem küldték vissza a hibás készüléket, de minden más értékesítő szó nélkül kiadta az új telefont, nem kérték a régit.
A másik érdekes dolog, hogy az összes többi gyártó pl LG vagy Samsung mindig visszaküldte a rossz készüléket a csereengedély mellé, így részben megértem a Vodafone álláspontját is, de ha jól tudom a jogszabályokat, a Vodafonenak egyből kártalanítani kellett volna engem, majd utána a többit nekik kellett volna a szervizzel elrendezni, ahhoz nekem már semmi közöm. Nálam volt egy csereengedély, az hogy a rossz telót nem küldték vissza, ne az én gondom legyen.
Ennyi a sztori, még a Huaweitől várok válasz e-mailt a panasz bejelntése miatt!
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
A vodás kollégáktól kérdezném, akik már esetleg feltették a b151-es frissítést:
Mi változott b110-hez képest?
Van-e már újabb frissítés a b151 óta?Köszönöm a válaszokat!
-
dredjudge84
őstag
Rakerestem a b152-re, de az nem vodafone-os, hanem europe.
-
dredjudge84
őstag
Értem. Még egy kérdés. Minden egyes ota update után érdemes nyomni egy factory resetet, vagy csak akkor kell, ha főverzióváltás van?
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha például egy év múlva nyomok recovery menüben egy factory resetet, akkor annak ellenére, hogy egy éves a teló, ugyanolyan gyors lesz, mint mikor először kapcsoltam be? Ja és tételezzük fel azt is, hogy egyáltalán nem frissítek romot.
-
dredjudge84
őstag
Mi az a volte egészen pontosan?
-
dredjudge84
őstag
Jómagam nem értem ezt a frissítési mizériát! Most komolyan erre kell izgulni egy klafa kis telefonnál? Nekem b110 van rajta, direkt nem is frissítek, minden tökéletesen működik, a kamera is.
-
dredjudge84
őstag
válasz slayernick66 #2864 üzenetére
Teljesen igaza van az előttem szólónak.Jó fényképet nem automata módban kell lőni, hanem kézi beállítással. Amúgy meg amit írtam nem pont erre gondoltam. Csak van aki a legfrissebb rom-on van, mégis már izgul a következőre, sőt van aki már most azon agyal, hogy lesz-e android p erre a telóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest