Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
senior tag
válasz <Adamsky> #14800 üzenetére
Hát az biztos hogy amikor frissítettem a 9esre akkor eltűnt a natív gpay a telóról. Aztán jött az apkmirror lehetőség. Volt egy idő mikor eltünedezett mint most. Aztán ez megjavilt. Talán a 9.1gyel. Már nem is emlékszem. Gpay + curve kombó van nekem. Angol bines. Ezért ment vele már régóta a gpay. De lehet rosszul emlékszem és a 8ason nem nfc-ztem csak neten használtam a Gpay-t. Úgy rohan az idő.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Milyen információval nem rendelkeznek?
... hogy a Pay elérhető Magyarországon?
Nálam is ezen volt leakadva a hölgy, hogy az alkalmazás ...
... de, mondom NEM KELL. Android 8-tól 11-ig mindenki használja app. nélkül a Gpay-t, csak az Emui 9-en lévők szívnak.
A legegyszerűbb megoldás persze az lenne, ha a Google nem tiltaná az alkalmazást vagy legalábbis nem az Emui 9-es készülékeken.#14801 xcsabo
Hol tartotok a levelezésben a Google-el? -
-
-
xcsabo
senior tag
Egy valami eszembe jutott. Hátha azért szedi le mert nem biztonságos. Ugyanis semmi jelszót nem kér az app. Szóval most rakuldtem egy applockot. Hátha így nem szedi le.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nálunk is volt ez téma. Mondtam, hogy komolyabb összegbe mernék fogadni, hogy valamelyik kollégájának biztos van Curve v. Revolut kártyája. Nem kell elhinni, amit mondok, 2 perc kipróbálni.
#14805 emeritus
A Huawei support-ra?#14807 xcsabo
Áá, az applock biztos nem gátolja meg őket abban, hogy disable-özzék.
És ebben az ügyben egyébként sem hiszem, hogy a Google-nek kéne lépnie, még ha azt vesszük is, hogy a "belső" (értsd. Acc. services alatt lévő) Pay nem helyettesíti funkcionalitásban a natív app.-ot.
Szóval egy dolog, hogy rettenetesen gagyin van megoldva az egész a Google oldaláról, a másik, hogy egy alap Google-ös szolgáltatást így képes volt elrontani vm. lelkes Emui fejlesztő.Egyébként próbáljátok meg - ha időtök engedi - telefon +3680482934 is. Egyszer korábban még más ügyből kifolyólag derült ki, hogy az e-mail-es v. a weboldalon keresztül történt hibabejelentésre nem látnak rá a telefonosok és fordítva. A chat-el nem tudom, mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Egy kis puskapor ha valakinek van ideje a huawei üf-el futni egy újabb kört. A supportos leírásnál hivatalosabb kb. nincs is.
[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
-
emeritus
tag
Egyebek mellett ezt írta nekem a Huawei support:
..."Kivizsgáltuk az esetet és megállapításra került, hogy sajnos néhány régióban továbbra sem elérhető az adott termékeken a Google Pay, attól függetlenül, hogy a Play áruházból hivatalosan letölthető.
Valószínűleg később elérhető lesz abban a régióban, ahol most tartózkodik, hiszen jelenleg még folyamatban van a fejlesztés."...
Természetesen megválaszolom és "véleményt cserélünk".Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
cseryz
tag
Ez szép és jó, csak sajnos nem működik.
Curve és Revolut is hozzáadva a Pay-hez.
Legalábbis nálam, hiába lóbalom a terminál előtt nem lehet fizetni (ha az apk nincs telepítve és "enabled" állapotban) olyan mintha nem is lenne aktív az NFC.
Amint atvaltom a Pay helyett az Erste-re mint fizető alkalmazás rögtön minden OK.
Pedig amikor először olvastam a hírt szinte repestem hogy végre tudom mobilról használni a Curvet. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz emeritus #14819 üzenetére
Írd meg nekik légy szíves, hogy hülyeséget beszélnek. Én hívom majd őket holnap (újra). Utóbbit javasolnám mindenkinek!
cseryz
Engedd el az app.-ot! Nem lehet megcsinálni. Root nélkül tuti!
Normál esetben nem is kellene, csak nekünk a Huawei "kioptimalizálta" azt a kódot, ami azért felelne, hogy ez alkalmazás nélkül is megfelelően működjön.
Alapvetően két lehetőség van (én ezért is indultam el két úton):
• vagy megkegyelmez a Google, és betesz egy "exception"-t a 9-es droid-ot futtató Huawei / Honor készülékekre
• a Huawei készít egy javítást, kiküldi OTA-n.Lehet megtenni a téteket!
[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
Factory reset után nem találom a zseblámpát az alkalmazás ikonok között. Korábban volt egy gyári parancsikon erre a főképernyőn, amivel a gyorsindítás elvégezhető volt.
Én bénázok valamit, vagy mi történhetett?
(Widgetek között is kerestem már) -
válasz cseryz #14820 üzenetére
Tudjuk, hogy nem működik, azért keresünk rá éppen megoldást az ugyfelszolgalat segítségével.
Shade45,
Sok helyen ott kell, hogy legyen, ha nincs is meg az ikon:
- Kepernyozar alulrol felhuzhato gyorsmenujeben
- Ertesitesi sav kapcsoloi kozott
Regen szerintem is volt ra ikon, de praktikusabb volt amugy is a zarkepernyos hasznalat nekem, igy eltavolitottam anno.Másolat_eredetije
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez a buli meghalt.
Újra beszéltem a support-al (magyar, Huawei). Mutattam nekik a link-et ( g.co/help/37hd9k ), a hölgy be is hozta, csatolta a panaszomhoz, de ennyi.
Fel nem foghatom, hogy ki az aki szerint ez így jó, hogy felvesznek egy ilyen hibajegyet, bedobják a "csőbe", és soha többet nem hallanak róla.
Nálunk (ugyancsak multi) alap, hogy ha létrejön egy ilyen "problem ticket", akkor annak van egy - jól lekövethető - életpályája. A vége pedig:
• a hiba nem hiba
• a hiba javítva lesz ekkor és ekkorArra még némi esélyt látok, hogy a Google-nél lekapcsoltatni a tiltást a Pay-re (ezt most meg is írtam nekik), de mérget természetesen erre se vennék. Szóval jobb, ha hozzászokunk, hogy ez így marad.
... vagy veszünk másik készüléket.[ Szerkesztve ]
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz emeritus #14830 üzenetére
Ez többszörösen súlyosbított helyzet.
Egyrészt Európa ... abból is csak 10 ország, és azokból is csak az Emui 9-en lévő készülékek gazdáit érinti. Pontosabban érintené, ha használnának valamilyen fintech-es kártyát v. támogatná a bankjuk a Google Pay-t. És azt se felejtsük el, hogy Huawei készülékekről beszélünk (ezt a Google szemszögéből értem).
Az olyan user, aki pedig látványosan veri az asztalt - mint mi itt páran - meg még kevesebb van. Persze, lehet lesz megoldás, de az nagyon nem most (idén) lesz. -
válasz <Adamsky> #14829 üzenetére
En nem jutottam meg el addig, hogy ujra felvegyem a fonalat es hivatkozzak is a supportos cikkre, es nem is tudom, hogy ennek fenyeben van-e egyaltalan ertelme. :(
Idejuk van megoldani, jelen allaspont szerint ha tonkre nem megy nem fogom lecserelni a P10et
Másolat_eredetije
-
<Adamsky>
nagyúr
Na, vettem a fáradtságot, és csináltam egy sec. acc.-ot, hogy tudjak írni review-t...
Tessenek nyomni a "like"-ot, hogy minél hamarabb az élre kerüljön!"Idejuk van megoldani, jelen allaspont szerint ha tonkre nem megy nem fogom lecserelni a P10et"
Ezzel én is így vagyok, és a dolgok jelen állása szerint az se nagyon fenyeget, hogy nyár előtt külföldre utazzak (oda lett volna jó a GPay + Curve v. Revolt páros) -
Shade45
senior tag
Nézegettem mostanság a P10 utódját, pusztán a szoftveres támogatottság vezérelt (volna) a cserét illetően, de nem találtam olyan készüléket, ami szóba jöhetett volna.
A manapság divatos minden-üveg dizájntól hányingerem van, jól néz ki, csak ne érj a készülékhez, mert azonnal olyan lesz, mint amit leokádtak...Miért nem gyártanak már fém házas telókat?
P10 előtt P8-asom volt, imádom/imádtam mind a kettőt, letisztult, elegáns kialakítás, mindenre elegendő hardver. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz Shade45 #14837 üzenetére
Először is normális méretű készüléket szeretnék.
Ez az én esetembe a max. 70×150mm befoglaló méretet és olyan 150-160g súlyt jelent.
Ezen felül legyen benne:
• Android-os legyen (sajna a szifon 12 mini ugye nem az)
• se könnycsepp, se glory hole, se sziget ... egyszóval semmi se rondítson bele a kijelzőbe
• NFC
• olyan jól működő ujjlenyomat olvasó mint a P10-ben
• 6-os wi-fi
• 5-ös bluetooth (minél többféle audio codec támogatással)
• dual-SIM és/vagy eSIM támogatás
• jó minőségű DAC és jack csatiNa, most ilyen telefon NINCS. Ehhez képest az se lenne baj, ha üvegből lenne a hátlapja
A P10-et kinyírását pont a Huawei gyorsítja fel azzal, hogy időről-időre valami mindig előjön ami nem működik ebben a nyavalyás Emui-ban. Igen, a telefont nagyon szeretem, de ezt az Emui-t nagyon tudnám felejteni. Egy stock v. ahhoz közeli 9-es droid-al nyugodtan mellém temethetnék.
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz <Adamsky> #14838 üzenetére
Par mm-t ha felfele engedsz akkor a keresheto tulajdonsagoknak a Sony Xperia 5 II megfelel.
[Gyereknek mas feltetelekkel epp kerestem, csak kivancsi voltam, melyik felteteled mennyire korlatozza. Mondjuk zsebbenyulos, de hat ez van a nagyon high-end kivanalmak miatt.] -
válasz <Adamsky> #14838 üzenetére
eSIM? Pff, Telenor október 24:
Köszönjük levelét, melyben kérésével hozzánk fordult.
Jelenleg nem elérhető kínálatunkban az E-SIM és még információnk sincs arról, hogy ha lesz, akkor mikor lesz.
Biztosan reklámozni, hirdetni fogjuk a honlapunkon.
En pixel 5- nézegettem, de az esimen elhasalt az is.Másolat_eredetije
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz axioma #14839 üzenetére
A Sony-k nagyon-nagyon tetszenek, csak jönnének le erról az átkozott 21:9-es képarányról. Se a zsebembe nem tudnám betenni, se kezelni egy kézzel (hiába keskeny). Ahhoz nekem ilyen "protézis" kellene.
#14840 Ceree
"eSIM? Pff" - jó, nekem sem azért kellene, mert ma-holnap ki tudnám használni (6-os wi-fi router-em sincs). Csupán arról van szó, hogy ha már váltok, akkor az új tényleg előrelépés legyen az előzőhöz képest. Plusz, nem 3-6 hónapra veszek telefont ...
A Pixel-ek bántóan rondák. És azok is ki vannak lyukasztva, mint a vonaljegy.
Ennek ellenére a 4a lenne most a befutó, ha valami visszafordíthatatlan történne a P10-el. -
Caldera
aktív tag
válasz Shade45 #14835 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, minden szempontból megfelel a mai napig és nem látok olyan telefont ami ne tepsi volna és megérné váltani. Előtte volt P9 és P8, a P9 mai napig megvan tartaléknak, hibátlan állapotban.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
őstag
-
Shade45
senior tag
válasz Franky74 #14844 üzenetére
Huawei-t a Google balhé után nem vennék, s pont emiatt nem tartok jó ötletnek bármilyen más kínai gyártót sem, pedig a Xiaomi-ban látnék fantáziát.
Iphone kilőve az OS korlátozásai és egyéb - számomra - faxságai miatt.
Kb. maradt a Samsung és Sony, talán még LG.Most cseréltettem akkut, még mielőtt lejárt volna a garancia, remélem kibírja még 2-3 évig és addigra talán jön valami nekem is szimpatikus alternatíva.
-
Garfield85
tag
Én is gondolkodom új telon, inkább a nagyobb kijelző miatt elsősorban. Sokat nem költenek rá amit kineztem Huawei Nova 5t Kirin 980 procival,vagy Motorola fusion plus motoros szelfi kamera és fröccsenés védelem és Motorola G 5G plus. A Motorolak előnye, h pattintos a hátlap így könnyű az akucsere pl.
-
ataman
aktív tag
Viszlát P10, jó volt veled az elmúlt 3 év. És viszlát Android, jó volt az elmúlt 9 év. :-(
Motorola Defy - Sony Xperia L - Huawei P8 - Huawei P10Búcsúzóul, hátha érdekel titeket a nem tudományos fotótesztem:
Huawei P10 (2017) - iPhone 8 (2017) - iPhone 12 mini (2020)
https://photos.app.goo.gl/Q8RN6JAuNfSLzaKq5Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
xcsabo
senior tag
Tegnap este felettem a legujabb gpay appot apkmirrorról. Eddig nem szedte le.
Kopp kopp kopp.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs