Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
RicsiSuly #1260 üzenetére
Ami már jogszabályellenes, mivel a termék nem bontható, így az egészre egységes jótállás vonatkozik. Ugye eddig 1 év volt a kötelező, azért adtak 1 évet (mivel a kötelező egy éven felül a gyártó szabta a feltételeket, így az akkura ők úgy gondolták, hogy nem jár a plusz gyártói jótállás), de már januártól ugye változott a jogszabály, nem adhatnak csak 1 évet rá! 100-250k között 2 év, 250k felett 3 év a kötelező jótállási idő.
-
-
Bibby
addikt
válasz
RicsiSuly #249 üzenetére
Nem tudom mit cisnálsz jól.
Mondjuk én számhordozással kértem, de az csak nem befolyásolja az előleget... nem különösebben zavar, de azért előleg nélkül jobb lett volna.Meg ez szenyaság volt tőlük, először direkt csak a feketét tették ki. Ha lett volna kék lehet inkább azt veszek én is.
(Ez pl tök érthetetlen, miért csak a lilára van ráírva hoy nova?) -
Bibby
addikt
válasz
RicsiSuly #207 üzenetére
Nem értem, mi az a "Telekom készülék kedvezmény"?
Hiszen persze hogy kedvezményes volt a készülék, azért vettük meg. Ez így azért elég vicces. Azt írnak oda amit akarnak.
Nekem volt egy chat ügyfélszolgálattal, ahol egyértelműen leírta, 10 hónap után felmondható.
Utólag meg módosítgatnak, visszamenőleg? -
jeni
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- Diablo IV
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gitáros topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest