- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timeola
aktív tag
Én kicsit meg tudlak érteni, bár nincs még a kezemben a teló, de a Samu úgymond prémium készülékeinek vannak olyan funkciói, amik csak az ő sajátosságai. Nekem egy s7 edget fog váltani, ami pont tegnap adta be végleg az unalmast, 2016 nyarán vettem a megjelenéskor..de előre tudom hogy nagyon fognak hiányozni a nála megszokott dolgok, már azon agyalok h kijelző cserére áldozok (szerintem az a baja) csak fogalmam sincs mennyibe kerül, pótkészüléknek úgy meghagynàm.
-
hangyász2
aktív tag
Háát, az összerakottsággal vitatkoznék, a kecsesség meg ízlés kérdése. Nekem tetszik ez a "klasszik" forma.
A plusz feature-ökben, kamerában, kijelzőben teljesen igazad van. Viszont nyilván ez az ára miatt egyértelmű, illetve egyik sem olyan, amire azt mondod, hogy rögtön "érződik", egyedül a kijelző. A töltés vagy az AOD akkor jó, mikor nem használod. Ha valaki nem amoled párti, akkor ízlésen kívül kapásból szerintem nem érződik semmi. Nem Pocophone. Viszont nyilván nem is flagship, de ezt nem is állítja szerintem senki.
A fluidítása meg szerintem meglepő. Nekem flagshipeket is szokott sikerülni megdöccenteni. Samut is, Huaweieket. Ezt még nem sikerült. Mondjuk tök új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Airsoft
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest