- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Próbald meg a Google Home appból. M3-ason működik.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
M3-as tabletom Nougaton van, de semmi hátrányát nem érzem így 2 év után se, hogy eddig jutott. Nem ígértek semmi extra frissítési időintervallumot, vagy android enterprise programot. Én nem akarok Samsungot, vagy iPadot beszereztetni, de jelenleg nem látható, hogy mi lesz ennek a herce-hurcának a vége
-
ghiottone
nagyúr
válasz kőbaltás #841 üzenetére
Igaz nálam még csak a korábbi M3-as 8.4 verzió van, de chromecast 2-vel jól működik a youtube, chrome-ból videó átadása. Játékot még nem néztem, de ha mondasz 1-2 játékot, akkor leszedem, megnézem.
M5 tablet tervben van nálam jelenleg a Galaxy S5e, S4 helyett. Inkább Huawei-be gondolkodok az ár miatt + ez a márka eddig 2-3 évet simán lehúzott nálam, de a többi nem igazán."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
M3 8.4-ről nem igazán éri meg váltani szerintem az M5-re. Erősebb a proci és újabb a rendszer, de kb. ennyiben ki is merült az újdonság előnye, cserébe lehagyták a jack csatlakozót.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest