Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
válasz
nagymolnar #383 üzenetére
A bluemail-t használom végül , de az AOD-nál még mindig nem értem miért nem lejez semmit , se nem fogadott hivást , se a messengert , semmit..
-
Zototh64
őstag
válasz
nagymolnar #360 üzenetére
Én se kicsit örültem neki
-
Teo.
aktív tag
válasz
nagymolnar #356 üzenetére
Úgy tudom azt elég nehéz felrakni egy mezei halandónak ?
Ha fel teszem minden körülmények közt meg marad vagy néha újra kell telepíteni frissítések miatt ? -
belan
addikt
válasz
nagymolnar #347 üzenetére
Igen védelem nem árt!!
-
belan
addikt
válasz
nagymolnar #345 üzenetére
Nekem fontos a üvegfolia többször megvedte már a telefonomat!! Ez a ablakos tok meg nem a én világom!
-
natë
nagyúr
válasz
nagymolnar #341 üzenetére
Köszi. Attól félek csak, ha nem jön be iOS után, nagy bukóval tudom csak eladni.
-
babosf
aktív tag
válasz
nagymolnar #337 üzenetére
köszi..akkor az NFC-s fizetés is megy a telóval?
-
válasz
nagymolnar #332 üzenetére
Köszi!
Végül halasztom a dolgot.
Nagyon bejövősek a Huawei új telói, de ha egyszer belefutok valamibe, ami nem megy, és pont munkával kapcsolatos, akkor máris átfordul abba, hogy nem érte meg.
Reménykedem abban, hogy kinyitják a BL-t... -
Zototh64
őstag
válasz
nagymolnar #329 üzenetére
Nekem már vagy másfél hete.
GMS rendben, a waze diktálást haza felé kipróbálom, eddig sose használtam, így nem tudom, hogy működik e.
Én csak az értesítésekkel kinlódom. Minden jön rendesen (viber, messenger, stb), csak a gmail nem, és az outlook. Az utóbbi pedig fontos lenne a meló miatt -
mookica
tag
válasz
nagymolnar #316 üzenetére
Utána néztem milyen módosítások, javítások jöttek a 10.1-essel, úgy tűnik meg van minden.
A P40-esekben kijött egy olyan újítás a kamera részben hogy AI Golden Snap. Elvileg sok új lehetőséget ad és valahol azt is olvastam hogy a 10.1-es már tartalmazza ezt a módosítást, csak nem garantálják hogy a 40-es széria előtti telefonokban ez tökéletesen fog működni. Viszont abban a frissítésben ami nekem jött még nincs benne, vagy ha benne is van, a telefonom nem tudja kezelni, ezért nem jelenik meg. Ha meg nincs benne, kiváncsi vagyok hogy a következő frissítések valamelyikében vajon benne-e lesz.
Nem bánnám -
mookica
tag
válasz
nagymolnar #312 üzenetére
Igen, ezt tudom, csak ugye mivelhogy a 10.1-et nem kínálta fel automatikusan mint a többi előző 10.0-ákat, tehát én erőszakoltam ki belőle a 10.1-et ami 126-os végződésű ami most a legújabb, viszont a 10.1-nek voltak még előző verziói is, mint pl a 119 végződésű, amiről nem is tudtam mivelhogy ezt sem kínálta fel a telefon automatikusan. A kérdés hogy a korábbi verziók javításait/módosításait vajon tartalmazza-e a 10.1.0.126.
-
mookica
tag
válasz
nagymolnar #304 üzenetére
Na most mi van akkor, ha nekem a 10.0.0.205-ös volt az utolsó frissítés. Nem kaptam értesítést az új frissítéstőr, de baszta a csőrömet és megnyitottam a Hi-Care vagyis újabban mát Támogatás-t és ott lapított az EMUI 10.1.0.126 Most települ, de utána néztem és ennek voltak előzményei is, mint mondjuk a 10.1.0.119, ami nekem nincs fent. Na most a ...119-es hozta módosításokat tartalmazza a 126-os, vagy ezek nekem hiányozni fognak a rendszerből?
-
skinnerz0703
újonc
válasz
nagymolnar #306 üzenetére
Milyen valtozasok vannak benne? A gesture navigation valtozott? Vagy csak security patch-et tartalmaz a frissites?
-
skinnerz0703
újonc
válasz
nagymolnar #304 üzenetére
Neked is megjott az uj frissites?
-
mookica
tag
válasz
nagymolnar #302 üzenetére
Hogy minek? Hát csak hogy....magyarosítsak...ha már benne van a magyar nyelv, legyen magyar minden.
Egyébként nem értem miért nem magyar. Ha (szinte) minden magyar, akkor ez miért nem? ..mert létezik magyarul is, hiszen nektek is az, akkor nem értem... -
babosf
aktív tag
válasz
nagymolnar #293 üzenetére
elszédultem
-
hito
nagyúr
válasz
nagymolnar #290 üzenetére
Rögtön az 5-ös lépésnél elakadtam
Egyszerűen nem jelenik meg az a kínai írásos G betűs alkalmazás az alkalmazástárban. Hiába telepítem mind a 7 apk-t, nem jelenik meg a menüben.
Itt lehet látni, hogy mi nem települ nekem (vagy települ, de nem az az ikonja) => második sor, balról a második alkalmazás. Mi lehet a gond?
Ezek az ikonok jelennek meg nálam:
Ez a metódus gondolom már nem működik (?).
-
hito
nagyúr
válasz
nagymolnar #290 üzenetére
Akkor nekem erre frissített
-
hito
nagyúr
válasz
nagymolnar #285 üzenetére
Köszi! Nekem pont az éjjel tolt fel valami update-et.
-
babosf
aktív tag
válasz
nagymolnar #285 üzenetére
szia, a hivásrogzitére a mate 30pronál is alkalmazható a az downgrde android 9..stb módszer?
-
hito
nagyúr
válasz
nagymolnar #283 üzenetére
Nem tudom miért nem gondoltam a QB-re
Más: ez a módszer (első post) még működőképes GMS felpakolására, vagy már befoltozták?
-
hito
nagyúr
válasz
nagymolnar #281 üzenetére
Kicsit drága ez nekem, égeti a zsebem
Csak a tudat, hogy ennyit költöttem egy mobilra...
Érdekes, hogy fájlkezelőben ott egy default mappa a Sounds-on belül, aminek az a neve, hogy CallRecord. Hívásrögzítés opciót viszont nem találtam (10 óta ugye nem lehet). Vagy ott van valahol csak sikerült jól eldugniuk? Ha meg nincs, akkor miért van ilyen mappa.
Egyébként az ultra-wide kamera egy nagy átverés benne. Nem 40MP, hanem össze-vissza 10MP felbontású, csak felskálázza 40MP-re. Innentől kezdve ahhoz is kétségeim fűződnek, hogy 1/1.54" méretű.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
nagymolnar #274 üzenetére
-
hito
nagyúr
válasz
nagymolnar #272 üzenetére
-
kiskeni
aktív tag
válasz
nagymolnar #256 üzenetére
Ez nem az a módszer. Volt valami nagyon kétes eredetű dolog, nem emlékszem már pontosan, de úgy fel lehetett rakni a GMS-t egy az egyben, csak cserébe valami backdoor-t nyitottál istentudja hova. Valami ilyesmiről van szó, erre gondoltam.
-
mookica
tag
válasz
nagymolnar #249 üzenetére
Nálam 10.0.0.203
Viszont nem tudok kezelni most ismét egy olyan problémát, amit már korábban valahogy megoldottam, de most ismét elő jött. Na szóval a Chromeban a megnyitott lapokat csoportokba lehet szedni és még 1 órája így is volt, de egyszer csak azt vettem észre hogy eltűnt, megszűnt. Hogy lehet vissza állítani?
-
lolal
senior tag
válasz
nagymolnar #256 üzenetére
Engem kifejezetten foglalkoztat és érdekel a Mate 30 Pro, mert nagyon tetszik... De azért azt abszolút szégyen kategóriának érzem, hogy 300K-ért mókolgassak, amikor ennyiért már alma pro 11 et veszek, az meg tudja a dolgát nagyon is. Még egy 90K-s P40 Lite-nél beleférne, mert azt mondom annyiért mókolok, de 300K-ért már orálisan is kielégíthetne, nem hogy garanciavesztő eljárással tegyek rá Google-t. Nagyin is foglalkoztat a HMS sőt, gondolkozóba is estem, hogy vegyek egyet... de mivel 2 héten keresztül majdnem minden nap bementem a Huwi storéba nyomkodtam, úgy éreztem Mo-n a HMS még nagyon gyerekcipő és ez így akármilyen hardver, nem tudja kielégíteni a mindennapos igényeimet.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
nagymolnar #253 üzenetére
De hogy megy fel a Google rá? Mókolással? Mert egy módszert én is ismertem, de azt rövidesen le is kapcsolták, mert komoly biztonsági réseket okozott.
-
Zototh64
őstag
válasz
nagymolnar #253 üzenetére
Odáig tudom, hogy Te feltetted, csak valamelyik nap olvastam, hogy a Mate 30 Pro-ra már nem megy fel, csak a P40 lite-ra.
-
mookica
tag
válasz
nagymolnar #241 üzenetére
Nálad melyik a legújabb frissítés?
-
Zototh64
őstag
válasz
nagymolnar #246 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ez jó hír! Erősen gondolkodom, hogy feljebb váltok Mate 20 Pro-ról.
Simple és a cib ami érdekes számomra egyenlőre.
A coinokat egyenlőre hagyjuk is, így van sajna -
Zototh64
őstag
válasz
nagymolnar #243 üzenetére
Szia! A felmókolt guglival mennek a banki dolgok?
-
lolal
senior tag
válasz
nagymolnar #243 üzenetére
Én mindig is Apple párti voltam. Párhuzamosan voltak droidos telóim főként Samsungok. (SIII-tól S6 ig) illetve nemrégiben egy Sony XZ3 , mellet i8 Plust használok. Gondolkodom hogy idén a Q4 ben mi legyen a folytatás. Maradjak az Applenél ahogy eddig is. Esetleg majd egy S20 Ultra / Plus model. De ez a Mate30 Pro is nagyon tetszik összességében, főleg a "fészájdí" miatt. Igazság szerint, azért is érdeklődök utána. Voltam benn többször a Shopmarki huawei storeban, megnyomkodtam nekem bejött. Kérdéses hogy év vége felé fogják-e még árulni. Illetve mit fejlődik a HMS, mert az apple ios és a google ökoszisztéma eléggé kényelmes és ha ilyen marginális hiányosságok vannak amit írsz, az biza elgondolkodtató visszatartó erő.
-
lolal
senior tag
válasz
nagymolnar #233 üzenetére
Az a gond, hogy a Google-vel nem "érdekes" a beszámoló, mert akkor beszélhetnénk ennyi erővel egy mezei P30 Pro ról is
. Érted mit szeretnék kihozni belőle. Szerintem aki erre téved, azon véleményekre kíváncsi, hogy HMS el milyen az élet. Köztük engem is hatványozottan érdekel.
-
mookica
tag
válasz
Ha képernyővel lefele fordítod, némítod a bejövő hívást.
-
mookica
tag
válasz
Viszont se IP68, se vezeték nélküli töltés, se memóriakártya bővíthetőség...
-
mookica
tag
válasz
nagymolnar #229 üzenetére
Semmi gond, egy próbát megért.
Ettől függetlenül nagyon meg vagyok elégedve vele. 99%-ban magyar minden. -
mookica
tag
válasz
nagymolnar #224 üzenetére
Oké köszi. Lehetséges hogy ez nagy segítség lesz nekem. Átmásoltam a telóba, most próbálkozom....
-
mookica
tag
válasz
nagymolnar #212 üzenetére
Szia!
Megnéznéd légyszi, hogy a "Tippek" nálad milyen nyelven van? Nekem csak angolul mutatja. Az "Útmutatók"-nál pedig nekem nem jön be semmi. Csak annyi hogy "Hiba betöltés közben".
-
kiskeni
aktív tag
válasz
nagymolnar #217 üzenetére
Nem akartam belemenni a megoldás részébe, mert megoldás mindig van. Ilyesmi megerősítős hívásra már én is gondoltam, ami így lehetőséget biztosítana a beleegyezésre a másik félnek, de ez pont olyan, ami sosem fog megvalósulni. Nem érdeke senkinek, bele sem gondolnak a rögzítés gyakorlati hasznába, a pozitív oldalba, csak azonnal a negatív dolgok jönnek elő. Bezzeg az atommal való játszadozásnál nem gondolt bele senki a negatív végletbe (de ugye van mondhatni pozitív véglet itt is, lásd erőmű)... Erős hasonlat tudom, de ad egy kis perspektívát.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
nagymolnar #214 üzenetére
Bizonyos szinten talán érthető, mert egy vállalat azért mégiscsak könnyebben elszámoltatható, mint egy magánszemély, könnyebben garantálható a visszaélés kizárása. Magánszemélynél ezt nehezebb lenne szabályozni, hisz nem vonatkozik rá ezernyi adatkezelési törvény, nincs meghatározva miképp is tárolja a milyen típusú adatait, illetve semmilyen egyéb kötelezettsége sincs ezekkel az adatokkal kapcsolatosan. Mégcsak az sincs meghatározva, hogy egyáltalán milyen tevékenységek folytatásakor kell gyűjteni adatot, hisz tulajdonképpen egy magánszemélynek nincs jogszabályban előírt adatgyűjtési kötelezettsége sem.
Úgy elbagatelizálva ahogy te leírtad jogos lehet a felháborodás, de jobban belegondolva érthető. Visszaélni mindennel visszalehet nyilván, de polgári oldalon nehezen (vagy sehogy sem) lenne szabályozható, ha legálisan felvehetné bárki a beszélgetéseket. A visszaélések elkerülése meg ebben az esetben konkrétan lehetetlen lenne. Ékes példája ennek minden más, pl. a szoftverek/játékok stb.
-
babosf
aktív tag
válasz
nagymolnar #214 üzenetére
köszi...akkor nem lesz mate 30 pro-m
-
babosf
aktív tag
válasz
nagymolnar #212 üzenetére
szia, koszi h leirtad. hívásrogzíto megy rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Futuriszikus formával és kamerákkal, ám egyelőre Google-csomag nélkül érkezett a Huawei legjobbja tesztre. A kérdés így is adott: tényleg megéri a forma és a fejlesztés a felárat?
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- iPhone SE 2020 64GB, 100% akkumulátorral, 12 hónap garanciával!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest