Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• eurolac

senior tag

válasz gringoka #25768 üzenetére

Szia! Ha ez vigasztal: szerintem semmit nem vesztettél vele, én a helyedben örülnék neki. A Pie-vel kapnál egy picit gyorsabb rendszert és ha szerencséd lenne picit jobb akkuidőt. Ellenben az AOD 12 órás, vannak benne fordítási hibák és a fényképezőre sajnos én is azt mondom, hogy rosszabb lett. Nálam a 8 atomstabil volt és szép képeket lőttem vele.Nekem valamikor az év elején ment fel a Pie de csak azért, mert meguntam h naponta vegzált a rendszer, h frissítsem.Azóta jött rá vagy három frissítés, "csak" biztonsági, érdemi hibajavítások nélkül! :W Ha én választhatnék, hogy van egy ilyen telóm 8as droiddal ami nem zaklat frissítéssel és atomstabil vagy a mostani Pie-vel, gondolkodás nélkül a tiédet választanám. Szégyellhetnék magukat, hogy több mint negyed éve egy normális javítás nem jött a 9re. Lassan én is elhiszem az összeesküvés elméletet miszerint direkt butították pl. a kameráját, hogy cseréld újabb modellre.

Új hozzászólás Aktív témák