Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Itt is ellenőrzött,mivel fel is van sorolva,hogy vírus,kézi meg még valami volt.APKPure-nál is van ott a zöld pajzs jel.
-
Gubu0101
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nekem is fent van,azon veszem a bérletet.
Nekem a Facebook frissítés tűnt fől,hogy hamarabb van frissítés APKPure-ben mint a playen. Benéztem,playen május 4 AP meg máj. 9 Viszont a messengerből már nekem az újabb verzió van mint a playen. -
Gubu0101
veterán
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Te kiesel én be estem,semmi nem változott statisztikailag
Szerintem itt mindig lesz piaca,ezelőtt 10 évvel vagy már nem is tudom hány éve van jelen a huawei a magyar piacokon azóta van és ezután is lesz.Lehet vissza esik a darabszám de lehet stagnálni fog. -
Gubu0101
veterán
Én közel 6 év Samsung használat után váltottam Huawei P40-re,ha én tudom nélkülözni a google szolgáltatásokat,akkor szerintem még lesz pár ember rajtam kívül
Szerény meglátásom szerint ezek a szankciók is a Huawei felé kis idő kérdése és megváltoznak.Meg ahogy láttam megrendelés téren elég sűrűn volt az,hogy nem elérhető vagy nem volt készleten a vodánál,nagyon oda kellett figyelnem,hogy mikor van készleten és meg tudjam rendelni,nyilván lehet ennek az oka az is,hogy csak a voda árulta múlt héten szolgáltatók közül és ugye az óra amit adnak mellé,bár azt eladom majd,mert ugyan az a GT 2 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerény meglátásom szerint ezek a szankciók is a Huawei felé kis idő kérdése és megváltoznak.Meg ahogy láttam megrendelés téren elég sűrűn volt az,hogy nem elérhető vagy nem volt készleten a vodánál,nagyon oda kellett figyelnem,hogy mikor van készleten és meg tudjam rendelni,nyilván lehet ennek az oka az is,hogy csak a voda árulta múlt héten szolgáltatók közül és ugye az óra amit adnak mellé,bár azt eladom majd,mert ugyan az a GT 2 van.