- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2025
- Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vissza a PC Masterrace-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Neleta
tag
Igen, köszi a tippet! Tudok róla, ez, illetve ugye a Honor kb. egyszerre jött ki, és tudásban ugyanaz, és vélhetően jók is, tesztek abszolúte pozitívak a xiaomiról. viszont annyira nem tetszik ez a karkötő kialakítás, mint inkább ez au apple watchra hajazó. Ki kéne már személyesen próbálni mindkettőt.
Viszont eleve most azon agyalok, kell-e nekem okosóra. Van egy nagyon szép "igazi" normál órám, amit imádok egyébként. Az okosóra pandémia miatt lenne hasznos, hogy ne kelljen mindig előkapkodnom a mobilt, összefogdosni, ha kapok értesítést, vagy hívnak, látom ki az. Azonban most bevallom, megtorpantam, hogy nem okoz-e függőséget. Volt a sima bandem, nem sokat használtam, ajándékba kaptam. Ott is igazából hasznos volt, de...
Szóval most éppen itt tartok. A mobilom always on kijelzős, így elég ránéznem messziről látom mikor jön céges és magánlevél, volt-e telefonom, stb. Egyedül utazáskor ez a mobilt előásni dolog nem hiányzik.Akinek kell ajándék mérleg, az viszont vegyen most, mert így valóban megéri.
Samsung S20FE, Huawei Watch Fit
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch series 8 45mm GPS
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Eladó OnePlus Watch 2R Gunmetal Gray (fekete) okosóra - bontatlan (Alza-s)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983