- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
Én is raktam fel már teszt céljából egy-két romot tesztelésre.Többekközött MIUI-t is.
Na most sajna a MIUI-nak van úgye az a gyerekbetegsége,hogy nem mindegy,hogy milyen típusú a telefonon a baseband.
A MoDaCo-n olvastam,hogy állítólag ha az angol miui oldalról töltöm le a romot,nem pedig kínairól,akkor jó lesz az európai telefonokhoz is.Van valakinek ezzel tapasztalata?
Meg megkérném a hardcore magot,hogy legyen szíves nézze már meg azt,hogy a telefon beállítások nenüben a telefonról almenüben látszik-e a baseband-nál valami sorozatszám?
Az a helyzet,hogy én már nem emlékszem,hogy gyári romon ez látszodott e ez egyáltalan,vagy ott is unknown(ismeretlen) e.
Mivel volt fent a MIUI , ami persze hozta a bugot,a tárcsázóval,ami ráadásul egy idő után még az IMEI számot is elvesztette,de úgy,hogy újraindítás után sem lehetett telefonálni.Aztán Xfusion B03,de rom felrakás után már minden jó lett,annak ellenére,hogy a baseband eu-t külön flashelnem kellett volna.
Ezután felment egy újabb LewaOs amivel minden rendben.
Jobban megnézve a baseband résznél most ismeretlent ír.
Na erre lennék kíváncsi,hogy kinek mit ír erről a telefon az adott résznél.
Köszike!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged