Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
zeon.hu #18929 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, úgy tűnik csupán csak egy kis női ügyetlenkedés volt a dologban. Amikor most én próbáltam Piston 3-mal, működött rendesen. Kiderült, hogy a párom folyton 2x is rányomott a hívásfogadásra, mivel kell vagy 1.5 - 2 másodperc, mire a kapcsolat létrejön, ezért végül mindig kisípolt. Ráadásul a három kis gomb nagyon közel van egymáshoz és a hosszú köröm nehezítő körülmény.
Ha esetleg egy újabb, frissebb, stabil rendszert szeretnénk rá, akkor van hivatalos hely, ahol megcsinálnák?
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
A P7 a feleségem telója, kb 2 éves készülék. (Android 4.4.2 van rajta, EMUI 3.0).Eddig soha nem használt mikrofonos fülest, de most már szeretne. Meglepve tapasztaltam, hogy az itthon lévő fülesekkel nem működik (nem kompatibilis?). Van olyan amelyikkel egyáltalán nem, van olyan amelyikkel hallja a hívót, de a másik fél nem hallja őt. Ezekkel próbáltam: Xiaomi Piston 2, Piston 3, Awei ES-860hi . A beállításokkal lehet valami, vagy tényleg nem működik ezekkel? Akkor viszont ajánlhatnátok valami normális mikrofonos fülest, ami jó is és még sincs arany áron.
A másik, hogy szeretné még legalább egy évig használni, ezért érdemes-e valami szoftverfrissítésben gondolkodni? A jelenlegi egyébként normálisan fut, az akksi is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest