- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacikoma
csendes tag
válasz
laci laci #12573 üzenetére
Minden tiszteletem a fórumtárs munkájának. de ettől még nem hivatalos a rom. nekem fontos a felelősség vállalás. a gyári ha rossz akkor azért felel a cég. a többi rom pedig bármilyen jó is, mókolt. és ha tégla lesz a mobilom mehetek vele ahová akarok. A Huawei támogatás oldalán pedig ez a legutóbbi hivatalos rom az én p7 l10 telefonomra : P7-L10 V100R001C00B609 (Android 4.4,Emtion UI 3.0,General Version) javíts ki ha tévedek.azóta most novemberben tettek fel visszatérő updateket azoknak akik feltették a kísérleti lolit.
-
-
lacikoma
csendes tag
Úgy látom a Huawei nek nem sikerül tartania a november elejére ígért frissítést. Bár igaz nem irta melyik év novembere. Nem értem, amúgy is csúnyán elkéstek, és még így se megy. Elpártoló leszek.
-
lacikoma
csendes tag
Valaki tudja mit tettek fel a huawei hivatalos oldalára támogatás gyanánt?Transition Package Firmware (P7-L10,Andriod 5.1,EMUI 3.1,C900B800,General)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest