Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gabancs #1243 üzenetére
Többek szerint a 3 gombos. Ebben is van igazság. Egy embernek HiSuite kikészítette a telefonját (azon keresztül frissített). Viszont van aki simán beérkező frissítéssel nyomta és nincs semmi gondja.
Bár utóbbinál inkább a jelenlegi fw frissítéséről van szó. Mint a B133, ami a B121SP1 -re épül.
-
törölt tag
válasz
gabancs #1220 üzenetére
Huawei szerintem jól épít az fw -vel, P7 -nél legalábbis biztos, ami már bíztató jel a márkára nézve. A teszt maga egyébként többségében jó, de azzal ők sem tudnak számolni, hogy mire megjelenik a készülék, már tartalmaz néhány olyan dolgot, ami alapjaiban változtatja meg a készülékről alkotott képet. Volt már példa negatív értelemben is, mondjuk nem ennél a márkánál.
-
törölt tag
válasz
gabancs #1218 üzenetére
Az elején nekem is gyengus volt, aztán beállt az akksi szépen.
Ilyen a gyenge használat mellett, ami nem fedi az átlagos használatot. Mivel munkánál használom hétvégén pihen, csak kevés telefon van meg kevés net:
Meg a tesztben még a régi fw volt. Amikor kereskedelmi forgalomba került, már új volt rajta, júniusi.
-
törölt tag
válasz
gabancs #1216 üzenetére
Úgy átlagos használat mellett 2 nap. De nem is csak a játék szívja, gondolom ezt te is tudod. Pl.: mobilnet.
Én kipróbáltam nagyon kímélő módban, kevéske wifi nettel meg beszélgetéssel túl megy a 3 napon, de sanszos, hogy annyi átlagosan nem fog kijönni.
Nálam 1 nap, de én elég durván használom, munkára, sok telefonnal, nettel, GPS -vel, szinkronizálással, dokumentum beolvasással, fotózással, egyebekkel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest