Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
fogkefe1
üzenetére
Én speciel, a gyárit vagyis a google térképet is használtam néha, csak kicsit lassú ha online módben van, vagyis a jel kb 200m-el mindig el van maradva attól ahol vagyok.
IGO android verziója(ami nem tudom, hogy van e hivatalos itthon) is elég jó. Sőt a leg pontosabb, és talán a legjobban állítható.
A waze is elég jó, bár vannak hibái navigáláskor. Pl házszám szinten fejletlen. De beállítástól függően, kidobja ha valaki előttem ugyan azon az úton akár dugót jelzett van időm kikerülni.
Nekem mind a három fentvan. De hosszú távra IGO-t használom.
-
törölt tag
válasz
fogkefe1
üzenetére
Hivatalos, végleges.
Igen, ezt írtuk is már. Nincs ebben semmi trükközés, nagyon egyszerű a telepítés. A szoftver telepítés általában nem a haladó részben szokott lenni az összefoglaló alatt. Én is csak azért raktam oda, hogy inkább kérdezzen az, aki nem biztos a dolgában. Hiszen ezt mindenkinek meg kell/érdemes tanulnia.
Közel 60 éves apám ezt meg tudja csinálni. Nem mondom, hogy neki egyszerű volt megtanítani, de most már teljesen magától csinálja. Az mondjuk igaz, hogy SMS -t még mindig nem tud írni, de az nem is annyira fontos, meg inkább a türelme nincs meg hozzá (ahogy nekem sem, egyszerűbb felhívni valakit).

Előtte ajánlott a wipe.
Google -t használom, sima gyárit. Én nagyon jól elvagyok vele, nem variálok. Amit kell az az is megmutat. DE nem vagyok Taxis vagy fuvarozó, lehet ők jobbat is tudnak mondani. Szokták még ajánlani a Waze -t, hogy az nagyon jó. Esetleg Sygic, de az fizetős. Én azért használok online navit, mert számomra hasznosabb az aktuális információk miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest