Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KKrisz751 aktív tag Ne idegesítsd magad. 
 (Nekünk telenoros kell alapból)Most végig nyálaztam. Voltam pécsett telenornál, se fehér se fekete P7 nincs. Mellette a vodánál 1db(és kockázatos, hogy függő a teló és nem független). Azán mentem másik bolta ott sincs fehér, a feketét nem is kérdeztem. 95-99 ezer és kártyás csomag. Aztán szólt a kollégám, hogy karácsonyra vette a nejének a fehéret neten 75e ért. Kártyafüggetlen, és annak ellenére, hogy az akció 1 év magyarországi és 1 év gyártónál lévő garanciát írnak, 2 év magyarországi garanciát adtak mellé neki.(Mondjuk nem tudom mitől magyarországi vagy nem, a garancia) És bontatlan doboz volt elmondás szerint, számla stb. MédiaM ben, és egyéb helyeken 114e körül van. Szóval megrendeltem ugyan onnan. Fehér, P7. független. 75e (Mondjuk a teló jól elrontottam a megrendelés, mert siettem, saját címet adtam meg, holott anyámhoz kellene jöjjön, hogy asszony ne lássa meg, és 2db ra ugrott, annyi meg nem kell. Remélem hétfőn visszahívnak, küldtem megrendelés módosításra emailt.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- New World - az új Amazon MMORPG
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő