- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
normális használat mellett nem létezik 3 napos üzemidő, azok az idők rég elmúltak és az új típusú akksik megjelenéséig nem is lesz.
sajnos a telefonok tudása és teljesítménye miatt erős igénybevétel (widgetek, szinkronizálás, wifi, böngészés, stb) mellett az 1-1.5 napos üzemidő jónak számít manapság. -
törölt tag
HA minden más kizárható, mint amiről beszéltünk, akkor lehet érdemes lenne elgondolkozni a szervizen. Vagy újratenni a szoftvert. Utóbbi nem segít, akkor feltehetően hardveres a gond.
Egy-két telefonnál megoldás volt a system -ben az akksihoz tartozó kalibrációs fájl törlése (pl. ROM csere után). DE ennél a típusnál még nem próbálkoztam ilyennel. Az újabb kalibráció után ismét létrehozta ezt a fájlt.
Persze ennél még nem néztem ilyet. Meg lehet akksi (pl. hibás diagnosztika), vagy egyéb hardveres probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged