Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz CarTom #4513 üzenetére

Persze, de ezt írtam. Sok volt a szutyok, azért volt annyi idő. Nálam néhány percnél tovább sosem tartott. :)

Play -t sosem igyekeznek normálisan javítani. Kb. mire helyreáll, megoldják a problémákat, addigra jön egy újabb verzió, aminél ha nincs szerencséd, akkor kezdheted előlről.

Engem nem nagyon érdekel, hogy mi mennyit és hogyan fogyaszt (bár tudom, hogy ez most aktuális téma, meg hogy ezt, meg azt le kell kapcsolni a takarékosság, egyebek miatt), de bárki bármit is mondd, én nem tartom túl jó dolognak, hogy folyamatosan 1 százalékokat töltöget vissza a telefon. Mivel ugye 100% -nál lekpacsol, majd ha lemegy 99% -ra, akkor újra elkezdi tölteni 100% -ig....és így tovább, egész éjjel. Ez olyan esetben érdekes dolog, amikor valakinél elmerülget néhány százalékot egy éjszaka alatt. Ez is ugye felhasználás függő.

HA nem merül éjszaka a telefon, csak 1-2 % -ot (ami a normális fogyasztás akar lenni), akkor nincs értelme. HA bekapcsolom a netet, akkor van, bár éjszaka meg nem használom, tehát értelmetlen.

repvez:
    Ilyen sosem lesz. ÉS olyan sem, hogy nem fognak adatokat gyűjteni. Csak annyit kell megnézni, hogy net alatt mennyi sz...ság ébred fel. Olyan is, amit talán az ember az életben nem fog használni.

Én abban sem vagyok biztos, hogy a helymeghatározást nem lövi ki az "éterbe"szinte állandóan egy droidos készülék. ÉS abban sem, hogy az a GPS is mindig tényleg ki van -e kapcsolva... DE ez már egy más téma.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés