- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, de ezt írtam. Sok volt a szutyok, azért volt annyi idő. Nálam néhány percnél tovább sosem tartott.
Play -t sosem igyekeznek normálisan javítani. Kb. mire helyreáll, megoldják a problémákat, addigra jön egy újabb verzió, aminél ha nincs szerencséd, akkor kezdheted előlről.
Engem nem nagyon érdekel, hogy mi mennyit és hogyan fogyaszt (bár tudom, hogy ez most aktuális téma, meg hogy ezt, meg azt le kell kapcsolni a takarékosság, egyebek miatt), de bárki bármit is mondd, én nem tartom túl jó dolognak, hogy folyamatosan 1 százalékokat töltöget vissza a telefon. Mivel ugye 100% -nál lekpacsol, majd ha lemegy 99% -ra, akkor újra elkezdi tölteni 100% -ig....és így tovább, egész éjjel. Ez olyan esetben érdekes dolog, amikor valakinél elmerülget néhány százalékot egy éjszaka alatt. Ez is ugye felhasználás függő.
HA nem merül éjszaka a telefon, csak 1-2 % -ot (ami a normális fogyasztás akar lenni), akkor nincs értelme. HA bekapcsolom a netet, akkor van, bár éjszaka meg nem használom, tehát értelmetlen.
repvez:
Ilyen sosem lesz. ÉS olyan sem, hogy nem fognak adatokat gyűjteni. Csak annyit kell megnézni, hogy net alatt mennyi sz...ság ébred fel. Olyan is, amit talán az ember az életben nem fog használni.Én abban sem vagyok biztos, hogy a helymeghatározást nem lövi ki az "éterbe"szinte állandóan egy droidos készülék. ÉS abban sem, hogy az a GPS is mindig tényleg ki van -e kapcsolva... DE ez már egy más téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest