- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Videó része az nem valami jó, ezt én is írtam már korábban. Néha gondja van ilyenkor a fókusszal is.
Ezt már én is néztem más telefonokon, hogy egy idő után lekapcsolja a a videót annak ellenére, hogy még lenne hely. Mivel én nem szoktam videózni, így nem nagyon kutakodtam a témában, de elképzelhető, hogy ezt lehet állítani. Illetve az is elképzelhető, hogy nem minden ROM/FW alatt.
Gondolom azért van ez, mert ha akaratlanul (táskában, zsebben) bekapcsolna a kamera, akkor ne használja el az összes helyet, illetve ne ölje meg az akksit.
A melegedés szintén logikus lehet hosszú videónál. A fotózás és a videózás sokkal jobban húzza az akksit, és használja a telefont. Gyorsabban lemerül, mint játék közben.
Zotya21:
Az a fém keret, vagy hasonló volt/van EvilSnowman -nek. Nála nem passzolt rendesen, kicsit lötyögött benne a telefon. Amúgy nem árnyékolt tudomásom szerint.(#3295) fogkefe1:
A TOP10, nos ez egy érdekes dolog.Általában preferált márkákat és/vagy kisebb darabszámból gazdálkodó (de ismert) kínai gyártókat szoktak beletenni. Előbbi azért, mert hát vannak "menő" márkák, amiket fontos futtatni, utóbbi pedig azért, mert általában ők a kisebb mennyiség és tervezési idő miatt hamarabb jönnek ki csúcs HW -rel.
A P7 felső kategóriás telefonként jelent meg, de nála akkor is voltak már erősebb HW -k. A felső kategóriát is lehet még 3 részre osztani, amiben talán a P7 (megjelenésekor) a középső osztályba illett bele. Ő nem volt csúcskategória HW -ben. Utóbbi időben egyébként néhány hónap alatt elavultnak tekinthető egy telefon hardveresen. Kicsit felpörögtek az események, a kisebb Kínai márkák (és a feltörekvők) nagyon felpörgették a piacot.
Persze az már más kérdés, hogy a játékok készítői hülyék lennének csak a legújabb HW -re fejleszteni. Így lehet az is, hogy pl. Mali 400MP2 -es GPU -val még simán elmegy a GTA, FIFA, Asphalt...stb. Mali 400MP2 persze régebbi, mint a P7 -ben lévő Mali 450MP4, de ennek ellenére még mindig jönnek ki ezzel telefonok, alsó- és középső kategóriában is. Pl. MTK 6582 alatt, ami már nem egy mai SoC.
(#3299) fogkefe1:
Én abból mind a kettőt használom. Szerintem nagyon jó minőség.KKrisz751:
B133 a B121 -hez képest leginkább kisebb javításokat tartalmaz, ami inkább a stabilitásra van hatással. Kicsit kevesebb RAM -ot használ, illetve kicsit jobban pörög a gép, néhány + funkcióval, mint pl. az intelligens tok a beállításokban.B131 alatt még nem javították a lebegő gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Windows 11
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- World of Tanks - MMO
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest