- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elvileg Ő (MEGA -ra tettem fel, innen gyorsan lejön. Nem akadékoskodik, nem kell regisztrálni.) lesz az. Amikor telepíteni szeretném, akkor azzal címkézi, hogy ZENE. Tehát sanszos. Meg néhány oldalon láttam módosított gyári lejátszót és ezt a nevet viselték ők is.
Természetesen engedélyezd a Play -en kívüli programok telepítését, ha esetleg az előző telepítés után levetted volna róla a pipát. Egyébként saját sytem mappámból való, tehát nem kétes oldalról.
Azért jelett majd vissza, hogy rendben van -e.
-
törölt tag
Persze, később feldobom. Amúgy van még pár fajta, csak kétes forrásból nem szívesen szedek le. Tehát van alternatíva, ha nem tetszik az EMUI 3 -as Play -en kívül is. Ami a gyári felületét változtatja.
Van a Play -en fent a hagyományos Swifkey ami szélesebb. Én azért nem szeretem, mert nincs rajta közvetlen ékezet, mint a saját gyárin. Feltehetően ezért kisebbek a gyárin a gombok. Meg azt vettem észre, hogy nem mindig igazítja hozzá normálisan a képernyőt. Az egyik app -ba nem tudtam vele normálisan belépni, mert login ablakba félig belecsúszik. Így mindig le kellett csúsztatni a billntyűzetet, mert az "enter" -rel nem lépett a következő mezőbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest