- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
max700
csendes tag
Néhány észrevételem és kérdésem lenne. Tegnap óta használom és számomra különös egy pár dolog. Eddig nem sikerült a HiSuite-os csatlakoztatás pedig a fejlesztői lehetőségek -> USB hibakeresés ki lett pipálva. Esetleg valamit kihagytam és ezért nem érzékeli a számítógépem? A gyári böngésző használata mellett tényleg vannak akadások, döcögések de egy dolphinnal én nem vettem észre akadozást, hosszabb gondolkodást. A másik dolog ami különös, hogy én úgy érzem eléggé tud melegedni úgy hogy nem nagyon van terhelve, ezt valamiképpen tudom ellenőrizni, hogy jobban melegszik ahogy kellene? Úgy láttam a kommentekből, hogy másoknál nem melegszik annyira. A következő észrevétel, hogy nagyon szedi az ujjlenyomatokat a képernyő, ez nálatok is így van? Elvileg fólia van a képernyőn de mégis nagyon maszatos nekem.
Esetleg ha hülyeségeket írtam elnézést érte de egyelőre így nem vagyok teljesen elégedett és hátha valaki tud segíteni nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest