- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igaz
Erre gondoltam, amin az összes látszik, de gondoltam már te is megtaláltad:
http://nillkin.com/english/product.asp?bid=925&mid=2&sid=0&tid=0Amúgy a kerettel kapcsolatban van még fenntartásom, mert Evil Snowman rendelt máshonnan, az nem illeszkedik teljesen. Majd kiderült aztán úgyis leírom, meg az árakat is.
Mint már írtam, tudomásom szerintem sem hátlap matricát vagy fóliát, sem pedig keretet nem lehet itthon kapni. Lehet tévedek, de elég komolyan utánanéztem, tehát nem hiszem. Az viszont biztos, hogy mint a többi cuccnál, ennél is kb. 100% haszonkulccsal fognak dolgozni a kereskedők, tehát jobban megéri a gyártótól. Azon kívül Nillkinnél minőségileg jobbat lehet kapni előlapi fóliából is, mint itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest