- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana87
tag
Szerintetek az miért van, hogy kártyafüggetlenül vettem mobilbirodalomtól a telefont és B610 build számú van rajta, ami elvileg csak a vodásoknak van? Amúgy én is vodás vagyok, de ha jól sejtem, ennek semmi köze hozzá. Ja és persze nekem sem jön meg a frissítés.
-
jana87
tag
Segítsetek!
Független telefonom van, nincs rootolva, B610, de nem talál semmilyen frissítést. Mitől lehet? Vagy várjak, hamarosan nekem is megfog jönni rá? Az online frissítést én is megtudom csinálni, mint nagyon nem hozzá értő? Vagy ott is van valami bonyodalom?
Köszönöm -
jana87
tag
Az a baj, hogy nekem a legfontosabb az e-mailek szinkronizálása. Ott kapom a rendszer/hiba üzeneteket, tehát nem kapcsolhatom ki a mobil adatforgalmam. Találtam egy olyat, hogy a pop3-as fiókomnál véletlen beállítottam, hogy szedje le az e-mailek képeit is. Na de az is látszik a facebook alatt, hogy annak is nagyobb a forgalma, így sztem nem az e-mail fiók volt a ludas. Próbáltam minden olyat tiltani, de a google+ sztem vissza fog mászni. Kíváncsi vagyok az eredményre.
-
jana87
tag
válasz
icemad #16915 üzenetére
Köszi. Ezeket megcsináltam. Viszont itt is írja a fogyasztott megát, viszont az a több, mint 200 megás andorid os fogyasztás nincs itt. Sztem vmit még mindig ki kellene kapcsolnom. Pár napja ugrott meg ennyire a fogyasztás, de nem jövök rá, mi történhetett, vagy mit raktam fel rá, ami megeszi?!
-
jana87
tag
Segítsetek!
Az 500 megás csomagom kb 15 nap alatt elment úgy, hogy a felét az Andorid OS zabálta meg. Mi a fene ez? Mit kapcsoljak ki de nagyon gyorsan? Köszi
-
jana87
tag
Sziasztok!
Sajnos engem is érint időnként a wifi eldobós probléma, ami nagyon idegesítő tud lenni. Remélem javítva lesz az új kk-ban. Az utóbbi időben szerencsére ritkábban jött elő a jelenség, egészen mostanáig. Most élőben néztem a neten a nagyszínpadot az m2-ön és folyamatosan eldobálta, szinte használhatatlan volt (tp link wr841n). Én az m2 (bármilyen) stream folyamatos meglétében látom az okot, csak azt nem tudom, hogy inkább router, vagy telefon hiba, vagy mindkettő. Úgyhogy engem is belehet írni az adatbázisba, hogy dobálja a wifit :/
-
jana87
tag
Sziasztok!
Fülessel nagyon halk a telefon (teljesen gyári minden). Erre valami megoldást tudtok javasolni?
Köszi -
jana87
tag
Sziasztok!
Wifi ledobálásra valami megoldás? Próbáltam már az összes beállításban (wi-fi alvó mód mindig/csak ha csatlakoztatva van/soha), rossz minőségű kapcsolatok kerülése ki/be és sajnos sehol nem oldódott meg. Firmware-t is frissítettem a routeren, nehogy az legyen a problémája, hogy régi. Nagyon kezd idegesíteni a dolog, úgyhogy remélem tudtok valami használható megoldást, vagy kihez forduljak vele? Szerviz? Köszi a segítséget
-
jana87
tag
Sziasztok!
Wifi időnkénti lekapcsolódásra van valami megoldás? Az elején még alig csinálta, most viszont rendszeresen és kezd nagyon idegesítő lenni. Valami egyszerűbb megoldást keresek, mert nem értek hozzá különösebben. Köszi
-
jana87
tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy Ascend P6-ot. Nekem ez az első androidos telefonom, így sok újdonság volt számomra. Nagyon tetszik, minden király, viszont az akksi idő nagyon nem OKÉ!! Én annyit várok el a telefonomtól, hogy az e-maileket szinkronizálja folyamatban, plusz némi böngészés, hírek, sport és persze telefonálok, de abból sem több órát. Szinte pár alkalmazást tettem csak fel rá, nem játszok, sőt még nagyon zenét se hallgatok. Minden gyári maradt rajta. Így jó esetben kibír egy napot, de este 10re már rezeg a léc, hogy hazaérek-e bekapcsolt telefonnal, úgy, hogy reggel 9-kor vettem le. Én nagyon nem értek az okos telefonokhoz, így javasoljatok valami megoldást. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest