- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
válasz
#73499136 #5351 üzenetére
Nem jelzi nekem se. Ugyan akkor ha nagyon akarom, ebben az üzemmódban is van logika. Miután nincs "célkereszt" így honnan tudná a telefon, hova fókuszáljon. Ugyan akkor a kiválasztott fókuszt tartja. Tehát ha a képernyő közepére böktél, oda fog fókuszálni még akkor is, ha közben elfordítod a telefont. Tehát egy statikus beállásnál nincs gond. Kérdés, hogy a követő fókusz a valóságban mit is jelent? Ha a képernyő közepén van mondjuk a kutyám, rábökök, befókuszál. Eddig rendben. És ha a kutya odébb megy, tényleg követi a fókusszal? Mert akkor ez már autofókusz.
Munkahelyen vagyok, tehát ezt nem tudom kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- OLED TV topic
- Asztalos klub
- Videós, mozgóképes topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows Insider Program
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!