- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
zsolti72837 #25499 üzenetére
Lehet, lásd összefoglaló az oldal tetején.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
4.4-es androidot fel lehet rakni a telóra?
-
törölt tag
válasz
ernesto0823 #25495 üzenetére
Simán okozhatja egy hibás file. Meg kéne nézned egy laptopom vagy pc-n, hogy jelez-e hibát valamelyik fotónál.
-
rhen
senior tag
Sziasztok,
Az lehetséges, hogy független P6-oson B610-es ROM legyen?
Szeretném KitKat-re frissíteni, de most nem tudom, hogy a B520-at, vagy a B635-öt rakjam-e fel. -
-
törölt tag
válasz
ernesto0823 #25493 üzenetére
Én kártyahibára tippelnék. Láttam már sok microSD-t elhalálozni.
-
ernesto0823
újonc
Sziasztok!
Pár napja jelentkezett a problémám,miután megnyitom a galériát,szétfagy és kilép a fényképekből.Az alapértelmezett mentési hely az sd kártya.16Gb sdhc.Már próbáltam kivenni,újraindítani,legutóbb az egész telót vissza tettem gyári beállításba,de semmi!Válaszokat előre is köszönöm.Üdv. -
Acidjazz
újonc
Szia! Akkut hol vettél bele itthon, vagy rendelted?
Sikerült arcra ejtenem a 2,5 éves telefonomat. Gondoltam ha már kicserélem a kijelzőt akkor akkut is cserélek benne ha már úgyis szétszedem.
Esetleg valaki cserélt már kijelzőt? Láttam komplett frame-t kijelzőstül ha nagyon szívás lehet inkább azt venném. -
w.miki
veterán
ha az IMEI ismeretlen, ez azt is visszacsinálja, vagy azt máshogy lehet visszaszerezni?
-
w.miki
veterán
Erre a telóra (Huawei P6-U6v100r001c678b535) melyik a legpörgősebb, legajánlottabb stabil ROM?
Ez a B708-as, amit linkeltek, a legjobb?
-
Kimi87
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Már a csapból is A Pokemon GO folyik, gondoltam én is kipróbálom. Huawei P6-on meg valakinek ?? 4.4.2.-es androiddal nekem állandóan leáll.
-
zex
aktív tag
válasz
Zsocy155 #25486 üzenetére
Igen, e szerint próbálkozom:
"CWM telepítése
Installer verzió
1. Telepítsd fel a telefonra TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk-t
2. Indítsd el, nyomj az Instal recovery-re, majd adj neki ROOT jogot!
3. Végül nyomj a Reboot into recovery-re, így a telefon újraindul és belép a CWM menüjébe."Na nekem nem lép be a CWM menübe és ha be is lépek a recovery-be akkor is a Android recovery fogad.
-
Zsocy155
őstag
Nem nagyon vágom ezt a ROM frissítést amit írsz. Pl. azt sem, hogy melyik rom-ot akarod feltenni. A Huawei-en talán a legegyszerűbb a frissítés.
Idézet az összefoglalóból: Ha a telefon ROOT-olva van és menüből való frissítést tervezel, akkor mindenek előtt távolítsd el a ROOT jogot, mert a későbbiekben gond adódhat ebből.
Az összefoglalóban le van írva a menete. -
zex
aktív tag
Sziasztok!
Szenvedek egy P6-ossal. Szeretnék ROM-ot cserélni rajta. Rootolás sikerült, fel is telepítettem a TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk-t. Elindítva adtam neki root jogokat, és rákattintottam az "Install Recovery"-re. Kis gondolkodás után ki is írja, hogy "Successfully Installed". Ezek után a "Reboot into Recovery" gombra kattintva újra is indul a teló, de rendesen bebootol az Android. :S Ha induláskor a hangerő gombokat nyomva tartom, akkor ugyan belépek a Recovery-be, de ott az Android recovery fogad (a gyári). Pillanatnyilag egy eredeti 4.4.2-es android van rajta, a B520-as verzió.
Hol hibázok vajon? Van valakinek ötlete?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
TomWexX
addikt
Hamarosan búcsút intek a P6nak, ma megrendeltem egy One+ 3-at, ami remélhetőleg pénteken meg is érkezik.
A P6-ot nem adom el, a családban marad úgyhogy továbbra is figyelni fogom a fórumot, és igyekszem jó topikgazda lenni. -
Bruteee
csendes tag
Sziasztok, érdeklődnék van e valakinél téglává avanzsált p6? Alkatrésznek kellene. Nagykanizsa és környéke előnyben,
-
törölt tag
válasz
zsolti72837 #25476 üzenetére
Nem az a probléma hogy nem számol, nálad más volt a gond, neked nem számolt semmit sem.
De már meg van a probléma oka, kösz ! -
AMILO1510
csendes tag
Sziasztok leadtam javitásra a p6 telomat vadonat uj p7est hoztak vissza ha esetleg valakinek kellene szoljon!ELADÓ mert közbe vettem másikat!
-
törölt tag
Bár a topik már a végét járja azért megkérdezem, volt esetleg valakinél olyan jelenség hogy 100%-ra feltöltéskor a töltőről való lehúzás után másodpercenként merült az aksi 1%-ot, egészen 90%-ig, pontosan úgy mint egy másodperc visszaszámláló? 90-nél ugyan megállt de nem értem a jelenséget?
-
-KP-
addikt
hi!
ha valakinek esetleg lenne telekomos vagy független p6 eladó, az keressen meg. úgy döntöttem kell egy második modell is a családba. esetleg p7 is érdekelhet.
-
-
zoomcns
csendes tag
válasz
Viki1990 #25467 üzenetére
Szia, van a telefonban SD kártya? Mert lehet hogy a fotókat arra teszi, és akkor hiába szabadítod fel azt a helyet, az alkalmazásoknak attól még nem lesz több.
Szerintem közelebb jutsz a megoldáshoz, ha a beállításokban bemész az alkalmazások menübe (összes alkalmazás), és ott egyesével kiírja melyik mennyi helyet foglal. Pl. ha Gmailt használsz akkor a levelek relatív sokat el tudnak foglalni, ugyanígy a Chrome ideiglenes tárolója is, de szerintem az Instagram is eltárolja az összes képet a telefonon is.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy a gyári állapotra visszaállított P6-omban, ha beírom újból az e-mail címemet a jelszóval, akkor visszatöltődik minden, a felhőbe mentett fényképek is.
- Melyik program tölti fel és hová a képeket?
- A felhőben hol találom meg ezeket a képeket?
- Hol lehet kikapcsolni a feltöltést és hol törölni a felhőből?
Előre is Köszönöm! -
Viki1990
csendes tag
Sziasztok! Egy pár kérdésem lenne.
A telefonom memóriája igen véges már... Gondoltam így a nyaralás előtt a közel 3-400 képem felteszem Goggle driveba így elérem őket gépről is meg telefonról is. Majd törlöm a telefonról a képeket és szabadul fel hely. Azonban a memórián nem vettem észre hogy csökkent volna mivel leakartam valamit tölteni és nem tudtam a kevés memória miatt. Aztán megnéztem a tárhely infót és bizony láttam hogy a Driveon 838 Mb helyet foglal. Gondolom attól még hogy a Galériából töröltem, de a Drivera feltöltöttem ezt még a telefon látja érzékeli.
A telefon tárhelyre 8 GB van írva, azonban az összesre 4,67
A legtöbb helyet az alkalmazások foglalják viszont konkrét alkalmazások amik levannak töltve az a messenger,viber, instagram és 1-2 dolog még.
Esetleg tudnátok valami ötletet hogy tudnék helyet felszabadítani? Vagy a képeket hová kéne tennem hogy ez a Drivera feltölött méret felszabaduljon de elérjem gépen is és telefonról is a képeket?
Bocsánat, de nem nagyon értek hozzá csajszi létemre -
GOTiBI
csendes tag
válasz
GOTiBI #25465 üzenetére
Én is a B112-re tettem rá a B708-at,az itt leírtak szerint
-
Bodsa
csendes tag
Sziasztok!
Ez a telóm van.
Kérdés, hogy erre rá tudom-e így rakni a sokat emlegetett B708-at?
Vagy először fel kell tenni a 4.4.2-t?
Ez már jól működik, nem bug-os, ahogy régen írták?Ha a B708-at nem lehet 4.2.2-re tenni akkor melyik a legjobb?
Kivagyok már a wifi és telefon dobálástól illetve a messenger és facebook hibáktól.
-
sirkan13
aktív tag
válasz
zsolti72837 #25461 üzenetére
Sziasztok.B708-ról hogy tudok B132-re visszamenni?A dload mappába bemásoltam de fail-t írt ki.Próbáltam egy touch recoverit felrakni akkor meg a Huawei logónál tovább nem ment.Csak a b708-at tudtam háromgombosból visszatenni.Köszönöm
-
törölt tag
válasz
zsolti72837 #25459 üzenetére
Beragadt az energiafigyelő , indítsd újra a telefont.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy 2 órája 100%-öt mutat a telefonom?
-
crok
nagyúr
válasz
#73499136 #25456 üzenetére
Persze ezt úgy értettem hogy csak addig amíg ki nem javítják és csak annyi a helyzet hogy nem lesz felhőbe mentve (remélhetőleg nem sokáig) az új hozzáadott WIFi jelszavak, app beállítások (pl. hogy milyen account-ra lett letöltve egy-egy app) és ilyesmik, *DE* a kontaktok, telefonszámok, email-ek szinkronizálása az más, az nem ez. Ha kipróbálod a kikapcsolást és úgy az akkuidőd jó akkor legalább tudod hogy amiatt van és mondjuk hetente egyszer visszakapcsolod amíg töltöd a telefont mondjuk este, aztán mielőtt leveszed a töltőről megint kikapcsolod a backup-ot és miután levetted a töltőről újraindítod a telefont - így meglesz a backup és nem lesz wakelock..
-
törölt tag
Sajnos olcsón nem fogják cserélni, főleg akkor nem ha márkaszerviz végzi mert ők az alsó műanyag burkolatot is cserélik, ugyanis azt nem lehet úgy levenni - visszarakni hogy sérülésmentes maradjon. Ha valamilyen szervizbe viszed akkor annyival lehet olcsóbb hogy ők nem cserélik a burkolatot de annak az az "ára" hogy látszani fog a megbontás, én már körbe érdeklődtem ezt a témát. Ezért szarok az unibody házak.
-
crok
nagyúr
-
igali
tag
Sajnos a telóm akksija úgy merül, hogy szinte már félek is használni...
Tudtok olyan szervizt, amelyik olcsón cserél akksit, javít? -
hrvathg
csendes tag
válasz
zoomcns #25450 üzenetére
Szia, az 535-re felment simán-nem sikerült a papírnehezéket összehozni.
Működik, majd beszámolok hogy az exchange-es névjegyzéket hogy kezeli. (Az előző 3-4 hónap után kezdett el mindig rosszalkodni), Ami feltűnő, hogy a GPS nagyságrendekkel hamarabb találja meg a pozíciót. -
GOTiBI
csendes tag
Sziasztok!
A B708 romot csak ajánlani tudom nektek,csak pozitívumot tudok mondani.
B112-ről frissítettem a lányomnak,örül hogy kapott egy új telefont.
A régivel dobálta a wifit,snapchat nem ment rendesen.....stb. -
zoomcns
csendes tag
válasz
hrvathg #25448 üzenetére
Igen, ezt raktam fel.
Sima local update-tel B512-re, még csak nem is 3 gombossal. Gondoltam így fájdalommentesebb és ha valami gond van akkor még mindig újra tudom rakni háromgombossal, de nem lett
Tud magyarul, bár én angolul használom a telót, de most átkapcsoltam és ránézésre minden a helyén.
Billentyűzetre pedig SwiftKey-t használok, de a romban levő gyáriban (Huawei Swype) habár alapból nincs benne a magyar, de le lehet tölteni hozzá, és működik a kétnyelvű bevitel is.
Negatívumról egyelőre nem tudok beszámolni, de azt azért hozzáteszem hogy nem vagyok egy nagy poweruser. Hívás/SMS/Chrome/FB/Gmail/Skype/Poweramp, néha Here maps az általános használat, játék szinte soha, és átlag 3 naponta töltöm.
szerk:
Ugyanakkor most nézem hogy ebben a hozzászólásban nem szerepel a B535 mint kompatibilis alap, szóval óvatosan. -
igali
tag
Sziasztok!
Előkotorásztam a régi kis Huawei Ascen P6 telómat, s gondoltam megpróbálok életet lehelni belé.
Már nagyon régen jártam ennél a topic-nál, ezért segítséget szeretnék kérni tőletek.
P6-U06 modellszámúra melyik romot javasoljátok? -
hrvathg
csendes tag
válasz
zoomcns #25437 üzenetére
Szia!
http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/general/ascend-p6-b708-emui-3-0-international-t2991646Lenne pár kérdésem:
Ezt tetted fel konkrétan?
Kell ehhez root és egyéb extrák, vagy sima update?
Tud magyarul? a billentyűzet is?
Van negatívum?Ami miatt gondolkodom a frissítésen (P6-U06 xxx C678B535 van fent) az exchange-vel szinkronizált telefonkönyvben rendszeresen nem tudok keresni a hívandók között. Ami bosszant- nem kicsit.
Köszi!
-
törölt tag
válasz
#73596160 #25445 üzenetére
Azért elgondolkodtató! Bevonnak a tervezésbe egy neves optikai céget, nyilván azzal a céllal hogy a konkurenciát legalábbis kamera terén letudják nyomni, erre az eredmény csak egy "parasztvakításra" sikeredik
Úgy gondolja a Huawei hogy ennyire hülyék az emberek? Igaz hogy legtöbben nem profi futósok de a "parasztvakítás" híre hamar el fog terjedni, az internet korában nem nehéz kiszűrni a beetetéseket.
Nyilván lesznek olyanok akiket ez nem érdekel meg fogják venni, de lesznek sokan olyanok is akik azt mondják "jaaaa hát ez egy nagy átbaszás többet meg sem nézem ezt a márkát, kamu az egész" . Pl már én sem lelkesedek érte, van időm, nézelődök, olvasgatom a teszteket, hátha lesz majd olyan amire azt lehet mondani , " ez az erről van szó" . -
zoomcns
csendes tag
Sziasztok, csak szeretném mindenkinek megköszönni a B708-as rom ajánlásokat, kb egy hónapja tettem fel (B708_Repack_NeoArnet.V3) és már elsőre nagyon tetszett. Azóta szinte* semmi probléma nem merült fel, gyors, pörgős (előtte B512-es volt, az ehhez képest lassabb volt érzetre), akku idő szuper, és hát nagyon szép az EMUI 3.0, tényleg teljesen újjászületett a teló. Szóval beállok az ajánlók sorába
* Egy kis probléma volt, de ez nem tudom hogy a rom baja-e, de alapból nem tudtam a letöltött témákat beállítani, semmit nem csinált ha próbáltam. A megoldás az volt, hogy kiválasztottam egy gyári témát, arra sikerült átváltania, és ezután már az egyedi/letöltött témák is működtek.
-
littlerock
aktív tag
válasz
#73499136 #25433 üzenetére
az eustock-on nemsokára megjelenik az XMi R 3 pro...
Én türelmetlen voltam, nem vártam ki, de kb 60.000 huf körül lesz az ára.
- komoly akku
- vállalható, 5 "-os kijelző
- egész jó kamera, még nem olvastam, hogy nagyon panaszkodtak volna rá
- 3 GB ram 32 GB rom
- gyors és pontos ujjlenyomat olvasóÉn a Samu miatt csalódtam a koreaiakban. az istennek nem adtak ki hozzá épeszű romot, kínomban tettem rá egy Vanir-t. de azzal is tudott akadni a net.
Remélem tartósságban beválik... Egyelőre egy rossz szavam nincs erre a jószágra...
-
crok
nagyúr
Akinek akkumerülés baja van az olvassa el a hozzászólásom: a világ minden részén panaszkodnak és úgy néz ki megvan mi a gond és van átmeneti megoldás: [25419. hsz.]
-
törölt tag
válasz
littlerock #25432 üzenetére
Én az LG G4-re gondoltam a cserélhető aksi és a sokat dicsért kamera miatt,de sok probléma van a telefonnal a bootloop egyre többeknél jön elő és az egyebek.
-
littlerock
aktív tag
válasz
#73499136 #25431 üzenetére
Üdv! Bár nem voltam túl aktív a topicban, de egy év és kb két hónap után átnyergeltem egy Xiaomi Redmi 3 pro- re.
Feljebb olvastam, hogy egyik P6 tulaj szív a telefonnal. remélem minden jóra fordul. Én valójában nem bántam meg, bár a pin-ért bejelentkezett a jószág párszor ez tény. Ami jobban felbőszített, hogy a Viber zabálta az aksit. Azt sokszor újra kellett indítanom. Most az új kütyüvel napi két órát beszélek minimum az asszonnyal, mert épp messze van. Amikor a második este felteszem töltőre, még 30% felett van.
Igaz kétszer akkora az aksi benne... illetve erre pl nem tettem fel a facebook-ot, és nem is fogom... lehet ez is dob a latba valamit.A P6 azért egy picit a szívembe lopta magát, mert szép, szép a kijelzője, és amikor arra cseréltem az S advance samut, akkor az olyan szintlépés volt, amit el se mertem hinni.
Kár, hogy egy mezei GPS programtól (IGO szülinapp) úgy melegedett, hogy szólt, hogy akkor most leálltja a programot, mert ez neki nem fekszik... A Gúgli maps azért működött rendesen. Erre a funkcióra viszont a Samu még megtette...
Szóval, ha valaki váltani akar, szerintem nyugodtan nézzen körül a Xiaomi táján...
A P6-ost meg lehet, nem érdemes eladnom, nincs is nagy kereslet rá, meg nincs is jó ára.
Utolsó megjegyzés: Amikor kivettem belőle a Sim kártyát, kb három nap alatt merült le, pedig nem volt teljesen feltöltve.
-
-
törölt tag
válasz
Tomacko #25428 üzenetére
Nem, hát nincs itt semmilyen vita, nem is lehet mert én pl sem a P9-et sem a P9 litét nem ismerem közelről csak olvastam róluk, aki már használta nyilván többet tud , persze itt jön hogy ki mire , mennyire használja. A fotó résznél arról van szó hogy a felhasználók 80-90%-a nem fotós, automatában lő néhány képet és ha ezek zöme jó akkor jónak minősíti az eszközt ha nem akkor lehúzza. Egy profi vagy legalábbis hozzáértőbb manuál módban használja ki a masina adottságait, ők ez alapján mondanak "ítéletet".
-
törölt tag
válasz
#73596160 #25426 üzenetére
Érdekes, pedig a Leica azért adta nevét hozzá mert állítólag részt vettek a fejlesztésben és sikeresnek minősítették, ha mégsem hozza az elvárásokat az nem lesz túl jó reklám egy neves cégnek. Parasztvakításért beáldozni a cég hírnevét
Persze nyilván minden azon múlik hogy ki mire használja az adott készüléket, az biztos hogy pl ram-ban erősebb a P9 bizonyos alkalmazásoknál ez (is) számíthat de ez sem minden. -
törölt tag
válasz
#73499136 #25425 üzenetére
Az én igényeim, használati szokásaim alapján nem volt észrevehető sebesség és tudásbeli különbség a két készülék között.
A dupla kamera számomra egy fölösleges parasztvakítás, az S7 kamerája megeszi reggelire.
A Lite kevésbbé kényes, és azt használva nem fosik a tulaj annyira, hogy esetleg megkarcolja.
Egyszerűen ár/érték és észszerűség/praktikusság alapján a Lite győzött meg. Ha valamelyiket megtarthattam volna, akkor azt választanám. Ha venni kéne, akkor meg pláne. Szerencsére ez nem fenyeget.😀 -
Aryon87
félisten
válasz
#73499136 #25423 üzenetére
Sztem az ara. Hajnalban nezegettem a Tmobilos arakat, biza az az 5k is szamit. Egy ismerosom nalunk van, megkert hogy segitsek beallitani a jelenlegi telefonjat (istenem egy G4 mellett azt nyomkodni felert egy kinzassal
- Xperia E1) es megtudtam hogy tudna uj telot kihozni mivel a husege lejart. P9 Lite pedig kellemes aron van
-
Zsocy155
őstag
válasz
tamaskenta #25421 üzenetére
Szia!
Ez a P6 topikja, a P8 Lite itt van. -
crok
nagyúr
Ha esetleg gyorsan merül a telefonotok akkor kapcsoljátok ki a beállításokban a mentés és helyreállítást mert a Google szerverei szarakodnak és így a telefonokon bent ragad egy wakelock ami miatt merül az összes Android mint az állat.. ha más Android készüléken is merülést tapasztaltok ott is kipróbálhatjátok hogy kikapcsoljátok és újraindítjátok a telefont/tabletet, nekünk segített minden készüléken. Van már rá support jegy, írtam is bele meg még durvasokan mások is: Partial Wakelock - Android System *backup* = NO deepsleep/doze mode
-
törölt tag
Olyan nem létezik hogy legyártanak valamiből több százezret és az elsőtől az utolsóig mind hibátlan, legyen ez telefon vagy bármi más, a 20 milliós Audiból is létezik hibás darab.
Én pl az LG G4-re cseréltem volna de a fórumát olvasva elálltam a szándéktól, jó készülék kiválóak a tulajdonságai, főleg a kamera nagyon ütős, de rengeteg a gyári hiba is! A legproblémásabb a "bootloop" ez típushiba és ez csak alaplap cserével javítható, a bőr és egyéb hátlap pillanatok alatt kopik, a keret néha reped a jack aljzat mellett + szinte még a levegőtől is karcolódik a kamravédőlencse szintén, az akkumulátor üzemidő állandó téma alig van aki nem panaszkodik rá. Szóval a többi sem problémamentes, sőt. -
satee76
aktív tag
válasz
#73499136 #25412 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok, szinte elsők között vettem és nem tudom mire lecserélni.
Viszont nekem 1,5 évesen gariba felújították (szinte mindent cseréltek a hátlapom nélkül), a hátlap meg lejár, úgyhogy nekem az aksi csere se olyan nagyon bonyolult (nem kell attól félnem, hogy szétbarmolom)
-
törölt tag
Szerintem a problémáid viszonylag egyediek, a P6 a kezdetek óta arról híres hogy nagyon ritkán fagy le !
Én harmadik éve használom és az akkumulátor üzemidő alig változott, vagyis nem sokkal tud kevesebbet mint az első napokban, hetekben tudott kb ugyan annyi használat mellett.
A P6 egy jó kis telefon csak sajnos eljárt az idő felette, ahogy ez a mobiltelefonoknál lenni szokott 1 év és már a múlté.
Gondolkodtam a cserén de amire használom arra még mindig jó, nem érdemes megint 100 ezreket adnom egy új készülékért amit semmivel sem használnék többre-másra.Úgy döntöttem ameddig bírja addig marad.
Az akkumulátor csere sajnos nem olyan egyszerű ezekben a készülékekben, nekem ez a legnagyobb problémám a zárt házakkal. -
Pizzu
aktív tag
válasz
Zsocy155 #25410 üzenetére
kíváncsi vagyok ébreszt e....
volt a mai napom, megbarátkozni a gondolattal, hogy röpke kapcsolatom volt a márkával
egész nap egy samsung montéval közlekedtem amit 2009-ben vettem
az 5 egységből 1 ment le nap alatt
döbbenet egy 7 éves készüléktőlnekem az új akkuval is nehézkes megszoknom ezt a napi töltögetést
ami 24 órát bírt nálam teljesen feltöltve, ha spóroltam 36 óra kijött
jó lenyeltem veszek vagyis vettem power bankotNéha elfelejtette hogy telefon és nekem dolgozik és meg meg fagyott
néha ránéztem és adjam meg a pint (ez másnál is volt olvastam)
jó ezt is lenyeltemA gyári szilikon tok a töltő csatlakozót eltartja és ha megmoccanok az ágyban néha kimoccant
jó "elmegy"ha ezt újonnan vettem volna száz x ezer forintért hááát nagyon csalódott lennék
Holnap beviszem valami guruhoz és kérek árat a javításra
ha sok akkor alkatrésznek eladomnagyon szomorú vagyok
ebből a pénzből vehettem volna mást
főleg hogy most még egyszer veszek... -
-
Zsocy155
őstag
Ha itthon lett vásárolva, akkor U6-nak kell lennie.
Miután letöltötted a ROM-ot (arra már nem emlékszem, hogy zip-ben van-e, ha igen akkor ki kell csomagolni) a dload mappát a benne lévő update app-al rámásolod az sd kártya gyökerére.
Beteszed a kártyát a telefonba.
A telefont recovery -ben kell indítani egy bill. kombinációval (teló kikapcs, hangerő fel és le egyszerre nyomva tart, majd ezzel egy időben a power on-t is nyomva tartani, kb. 3sec)
--Ennél az utóbbi műveletnél elvész minden adatod a belső SD -ről, mert hard reset lesz a végén és újra kell állítanod mindent.
A frissítés automatikusan végigmegy, utána ajánlott egy gyári visszaállítás sd formázással.
Ha kész akkor az SD kártyáról a kellemetlenségek véget törölni kell a dload mappát a tartalmával együtt.
Remélem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!