- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
Tök jó a cikk!
És örülök, hogy újra összerántja a htpc iránt érdeklődőket, mert évek óta nem találok megoldást egy problémára, amiben talán most tudtok segíteni!?
Szeretnék htpc-t, de sehogy sem tudtam összehozni, hogy egy media center szerű felületen, távirányítóval tudjam kiválasztani azt a filmet, ami a vinyón van és iso-ban! Hihetetlen, mert nem tűnik nagy igénynek, de mégsem lehet sehogy összehozni.
Találtam mini linuxos rendszert, ami le tudja játszani az iso-t, de ahhoz meg nem találtam távirányítót. Aztán van média centeres felület, (nem szeretnék intézőben, totalcommanderben bénázni a távirányítóval), de az meg nem akarja lejátszani az iso-t.
szal, ha tudtok valamit, pls segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged