- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janes1976
őstag
Na ennyi off volt összesen, az előző hozzászólásomat is le akartam offolni, de lejárt a szerk. idő.
Bocsi.
Xaels: részben igazad van, de itt van pl. a kopás. Ugye nem gondolod komolyan hogy ezt ők nem tudják?
Persze, mindenhol van olyan hogy gyártási hulladék, azaz selejt. De sztem egy 200 rugós telefonnál nem kéne annyinak lenni, nem? De lehet én élek Álomvilágba.
Amúgy hol tart ez a kopás ügy: most cserélik vagy nem? Mert valaki azt írta az s3 topicba hogy aszondták neki hogy nem fizikai probléma, ergó nem cserélik.
-
janes1976
őstag
Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy kiadnak 1-1 200 rugós telefont és ilyen hibákkal kell találkozni. Nem szégyellik magukat? Félreértés ne essék: ezek elvileg prémium kategóriás, csúcstelefonok, nem 5 ezres tescomobilok.
Kicsit off: na majd jön a Note 2, meglátjuk az milyen lesz.
Cyberpunkkal váltottam egy kis eszmecserét a "sima" Noteról és nem olyan rossz az, mint amilyennek elsőre gondoltam.
-
janes1976
őstag
Nagyon jó a cikk, de egyik se kell a hibáik miatt.
200 eres telefonokról beszélünk:
HTC One X:
- kijelzőproblémák
- wifiproblémaSGS 3:
- felrobban(hat)
- kopik mint állatAzért egy 200 ezres telefontól nem ezt várná az ember, úgyhogy nagyon elszégyellheti magát mindkét gyártó.
Na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Itt az idő, hogy egymásnak eresszük a csúcsragadozókat és megnézzük, felül tud-e valamelyikük kerekedni?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest