Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• keIdor

titán

válasz Dany007 #68 üzenetére

Mindegy az ar, ha a fonokom belemegy nulla forintomba faj majd. De arra a 4S-t cserelnem.
    Nalam a lelektani hatar azert megvan 130k kornyeke telefonra, abbol meg nincs uj szifon egyebkent se.

Cyberpunk: nem tudnam hova tenni.:D

• keIdor

titán

Én már lassan 1 hónapja vettem a One X-et kemény 125k-ért. 2 hetes volt, T-Mobile-os, a tulaj azért adta el, mert ráflashelt az SGS3-ra. Nekem tetszett a One X, főleg a hozzájutott áron, de sajnos azért be kell látni, hogy több sebből vérzett, de ezt a cikk említi is.
    Mondom magamban, végül is, nekem tetszett az SGS1 meg az SGS2 is, volt is mindkettő, próbáljuk ki az SGS3-at, de aztán annak is olvastam, hogy megvannak a bajai, meg azt nem is tudnék 125k környékén, 160k-t meg nem adnék érte.

Végül csere lett iPad 3-ra. :R Nem bántam meg, mert ágyból kurva jó vele a netezés, meg asszony is szereti. De mivel két számom van kell az iPhone mellé még egy telefon, mert per pillanat csak a céges számom él... a One S-t én is kipróbálnám, kérdés kapok-e S4-es verziót... nekem az S3-as nem kell, nincs szükségem egy Sensation v2-re. Az LG-ben meg nem bízom, hiába hallom, hogy jó lett a 4X, valahogy a 2X-el engem teljesen eltántorítottak maguktól, számomra az a gyártó a kínai vacakkal egyenlő, a bizalmamat meg másokét nehezen fogják már visszaszerezni. Ráadásul az formára sem tetszik, nem jönnek be a téglalap telefonok. Nem mondom az SGS3 se egy szépség, de szebb az LG-nél.
    Új iPhone meg még messze, meg nem kell 3db iOS-t kezelő gép, arra majd a 4S-t cserélem ha a munkahelyem meg a főnök is belemegy a cserébe. WP8 meg még nem tudom tetszik-e, mármint a UI, az újdonságok azok tetszenek.

Lehet visszaveszem a One X-et ha jó lesz a 4.0.4-es update, az dönti el az egészet. Vagy valaki adjon el egy SGS3-at 130k környékén. ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés