Új hozzászólás Aktív témák
-
Nigér
őstag
Apumnak adtam a HOX-omat, ezért elbúcsúzok tőletek.
Békés, boldog Újévet, és villámgyors romokat kívánok!
Sziasztok! -
Nigér
őstag
Békés, boldog Karácsonyt kívánok minden One X-gazdinak!
-
Nigér
őstag
Kicsit off, de annyiszor felmerült már (itt és máshol is):
[link] -
-
Nigér
őstag
válasz
kirkri #32278 üzenetére
Köszönöm szépen a nagyvonalú ajánlatot.
Van másik telóm amit most használok.
Az X-et egyelőre csak tesztelgetem, még nem jutottam semmire.
De ha nem lesz jó, megint beadom szervizre.
Addig járok a nyakukra ameddig meg nem csinálják.
Ja és az új akksi is jó lenne bele
Szóval, még 1x köszönöm az ajánlatodat, de egyelőre maradok a hivatalos úton. -
Nigér
őstag
Az első hsz. alapján az enyémet 2012. június hónapban gyártották.
kirkri:
A munkalapon ezek szerepelnek:
Felül egy táblázat a teló adataival, alatta a bejelentett hiba, alatta hogy mit csináltak ("A jelzett meghibásodás javítva. ROM frissítés")
Alatta a felhasznált alkatrészeknél semmi de semmi nincs...
Létezik hogy csak az értelmetlen ROM frissítés történt...? -
Nigér
őstag
-
Nigér
őstag
válasz
vASalo #32120 üzenetére
Nekem a wifi hiba jött elő, Telenoros teló, és már a vásárlástól számított 1 év után.
De azt mondták átveszik és elküldik a gyártó szervizébe, és küldenek nekem egy sms-t ha kész és ugyanabban az üzletben átvehetem ahol leadtam.
Ez nekem jó volt mert nem kellett oda (Budaőrsre) elkolbászolnom, bár így lehet többet kell várnom rá.[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Szerinted ettől a hibától függetlenül cserélnek benne akksit is?
Mert a frissítés óta nekem eléggé merül(t).
Jó ez nyilván nem az akksi hibája, és lehet én voltam a hibás mert előtte nem gyalultam nullára a meglévő rendszert, de állat lenne ha kapnék bele egy vattaúj akksit.[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
válasz
barathmarton #31910 üzenetére
Én konkrétan megmondtam az átvevőnek hogy a wifi attól szokott "megjavulni" ha a kameránál megnyomkodom a hátlapot.
Ez fel is lett vezetve a szervizes papírra ami elkíséri a telót, remélem nem ráznak le egy semmit nem érő szoft frissítéssel. -
Nigér
őstag
Na, beadtam én is wifi javításra a Telenorvégokhoz a telómat.
Valaki aki volt esetleg náluk hasonló cipőben, mennyi ideig tartott a cécó?
Azt mondták, sms-ben jeleznek ha mehetek érte. -
Nigér
őstag
válasz
pmSpeedy #31232 üzenetére
Namost azért kérdeztem, mert én nem csináltam hard resetet sem most, sem a 4.1.-re frissítésnél sem.
És igazából annyi a gondom "mindössze" hogy a mostani frissítés óta az akksim jobban merül mint előtte.
És nem tudom hogy erre egy hard reset gyógyír lenne-e.31233 zuzo 28: sajnos nem lehet, ez nekem is fáj picit
[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Hát tök jó...
A frissítés óta már egy mezei menüben lapozgatás után is újratölti a Sensét, pár másodperces fekete képernyő fogad.
4.1.1. alatt ilyen sohasem volt... -
Nigér
őstag
Ezt a Blinkfeed nevű motyót hogy lehet előcsalogatni?
-
Nigér
őstag
A menüben scrollozást lehet vajon állítani...?
Eddig oldalra lehetett de most már csak lefelé, a régi jobban bejött. -
Nigér
őstag
Telenoros X-re is megjött, még egyelőre nem teszem fel, valaki aki feltette írjon már pár szót a cuccról...
[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
válasz
martinkeet #29294 üzenetére
Aszongya NEM e-öbölből!
De valami bika külső akksi érdekelne engem is, irl boltból, bemenősen-megvevősen. -
Nigér
őstag
válasz
batai15 #27794 üzenetére
Kb. 1 hete használtam és működött, és ugyanez a fülhallgató működik az ipoddal és a másik telómmal is (Nokia N900)
Van egy ipadom is, azzal is műxik a HOX-al nem működő fülhallgatóPersze le lehetne tudni annyival hogy akkor használjak olyan fülhallgatót ami műxik a HOX-al, de ez... sztem nem megoldás és félek hogy a telóval lesz valami, annak ellenére hogy mainstream garis, telenortól vásárolt motyó.
[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
A fülhallgató működik más eszközzel, és ahogy írtam, az ipodom fülhallgatójával teljesen jól működik.
Van egy "oldschool" psp fülhallgatóm, azzal is műxik, egy ps vita in-ear headset, azzal nem(ezt írtam az elején hogy más eszközzel viszont tökéletesen), de ezt használom. Ez vajon hardweres hiba lehet, és ha igen akkor a telóé...? -
Nigér
őstag
válasz
CrAck69 #27770 üzenetére
Sima újraindítás többször meg volt, gyors boot kikapcsolva ( eddig is így volt ), ezt is kipróbáltam amit javasoltál hogy addig nyomom amíg újraindul de semmi eredmény...
Rohadjak meg ha értem...
Van egy ipod classicom, annak a fülhallgatójával frankón műxik.[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Azt hiszem széttöröm ezt a szart...
Eddig a világon semmi bajom nem volt vele, de most szerettem volna zenét hallgatni telóról fülhallgatóval.
És a 3-ból, amikkel eddig gond nélkül működött, egyikkel sem megy.
Nincs kint a fülhallgató ikon, és a teló külső hangszórójáról szól a zene.
Rohadt idegesítő, hogy soha semmi gondom nem volt a készülékkel.
Ötletek...?
Ha ezért hard resetet kell nyomnom... -
Nigér
őstag
Azért az nonszensz hogy egy (samus, tehát offtopik) gyökértől pörög fel a topik...
-
Nigér
őstag
Kellemes Húsvétot minden kedves fórumtársnak!
-
Nigér
őstag
válasz
WinnerB0Y #25011 üzenetére
Szia, én is ugyanígy jártam.
Ugyanez a tipusú routerem van.
Bekapcsolom a wifit, egy darabig tölt, aztán semmit de semmit nem csinál, pedig fent van a térerő a maxon.
Ezt a ficsört a JB-re frissítés hozta el nekem.
Lecseréltem a routert egy másikra(visszatettem a régit a fiókból), azóta patent, semmi baj a wifivel.
Szal tényleg router csere a megoldás, ahogy LouiS22 is mondta.Ja azzal a routerrel is minden működött, laptop, tábla, ps vita, ps3, minden, csak a JB-s ONE X nem.
[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Telenoros One X-re mennyi garanciát adtak?
-
Nigér
őstag
Békés, boldog Karácsonyt minden X tulajnak!
-
Nigér
őstag
Nem tetszik nekem ez a JB...
Mióta frissítettem rá, azóta már jópárszor megjelent az értesítési sávban a háromszög a felkiáltójellel,ezzel a kísérő szöveggeligyelmeztetés Úgy találjuk, hogy kevés a memória
( most kb 160 mega a szabad RAM )
A használati szokásaimban ICS óta nem történt változás, sőt most még kevesebb progi van telepítve mint akkoriban.
Az Andriod beépített task managere ilyenkor miért nem szabadít fel RAM-ot...?
Factory reset volt a JB frissítés után, nem tudom számít-e de csak a progikat gyalultam le, a képeket és a zenéket meghagytam.[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Juhéjj, nekem is mászik lefelé a 367MB adat...
-
Nigér
őstag
Sziasztok, csak 1 kérdés.
A Beállítások-->Alkalmazások menüben a programok részére fenntartott 2,1GB tárhelyből még 260 mega szabad, ennek ellenére most amikor telepíteni akartam egy alig 2 megás programot azt írta ki hogy kevés a tárhely, töröljek valami progit helyfelszabadítás végett.
Most akkor ezt a 2,1GB tárhelyet nem lehet koppra kihasználni...?[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
A HTC_044-es CID az melyik régiót takarja?
-
Nigér
őstag
Sziasztok, az én készülékem CID-je: HTC_032
Ez mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- OLED monitor topic
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)