- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Cybertrone #6732 üzenetére
ez azért elég merész kijelentés egy olyan telefonnak a topikjában, ami gyakorlatilag szériahibás
amúgy ha minőséget akartok látni, meg kéne tapizni a nokia lumia 900-ast, az is unibody ház, de HTC bácsi becsókolhat nekik csontig, olyan minőség. Múltkor tapiztam, hihetetlen egybe van, sztem a one X összeszerelési minőségét nyugodtan meglehet szorozni kettővel annál a telónál.
Nokiát viszont nem értem, miért nem lép android felé, ha arra a telóra rápakolták volna, szerintem bestbuy lenne.
-
agabe
addikt
válasz
Cybertrone #6732 üzenetére
nem azt mondtam, hogy ez nem fordulhat elo (hiba mindenhol van, de erre van a szerviz) hanem, hogy ez garanciaban javitando, mivel nem olyan keszulek es gyarto amire azt mondana a szerviz, hogy ez nem hiba.
(#6733) gyurika981:
szerintem partnernel nem kapsz cserekeszuleket...de az is lehet, hogy be sem veszik javitasra. meg kell kerdezni.(#6738) Cybertrone:
150ezerert ne nyiszogjon, es ha nincs kulserelmi nyom, akkor nem valoszinu a leeses... meg a szerviznek kell bizonyitani a nem rendeltetesszeru hasznalatot, de ha nem latszik kivulrol semmi, akkor vhogy nehezen tudom elkepzelni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Sorozatok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ukrajnai háború
- ASUS notebook topic
- Építő/felújító topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...