- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Indavideo te bánat.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- R.I.P. Aláírások
- Kínai erősítő vásárlási tippek
- Celebtanya - Farm VIP V.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magnusheron
tag
Persze, kaptam jegyzőkönyvet. Csak az agyon Madonna promózótt készülék a kiemelt 15 budapesti értékesítési pont egyikén sincs készleten... A Mammutban 2 db volt, mind a kettőt én hoztam el..
Na most már ott tart a kijelző, hogy a legkisebb érintésre is hullámzik a széle, tehát nem fogja sokáig bírni a drága.
Azt nem tudták megmondani, hogy mikor lesz telefon, holnap, jövőhéten, jövő hónapban, vagy még csak most csomagolják Taiwanon....
Ez még mind semmi! A megkötött előfizetői szerződésen szereplő hívószámomat a Voda az aktiválás előtt kicserélte egy másikra, amiről egyáltalán nem értesített, úgy tudtam meg, h szóltak az ismerősök, nem érnek el és mikor felhívtam a másik telefont akkor láttam, hogy más a szám. Eddig 6 szor beszéltem a 1270-el de senki nem tudott semmit mondani...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256/12GB Black
- Apple iPhone 11 Pro Max 256 GB Éjzöld
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával