- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
bzoley #34199 üzenetére
Tény,hogy ennél semmi ilyesmiről nem írnak,csak az előlapi kamera rakoncátlankodásáról,ha jól emlékszem-de olyan sokat nem olvasgattam - úgy voltam,mint Te,igen régen romoltam már,valamit kellett tenni,feltenni
...bizony,okos és gombkímélő megoldás,nem valószínű a véletlen be-vagy kikapcsolás
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz
Lacopapi #34198 üzenetére
Igen, közben odáig én is eljutottam, csak nem akartam percenként beírogatni. Ezzel viszont a leglényegesebb dolog nem működik. Mondjuk BT-vel is elvagyok, csak kényelmetlenebb.
Majd én kipróbálom. A HD2 4.4 romjában nem működött a wifi, de azt be is jelentették, ahogy szokták, akkor semmilyen programmal nem tudtam működésre bírni.Wiszont tetsztik a swipe képernyőébresztés
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz
bzoley #34197 üzenetére
Csakugyan így van- bluetooth-on viszont megy a kapcsolat,legalábbis nekem (arról írok).Ez egy kellemetlen hiba,anno a Defy-nál volt ilyesmi,a custom romokkal szinte soha nem volt jó a wifi hotspot,annál bevált a BarnacleWifiTether nevű program. Most nem próbálom ki,mert nem igazán használom hotspotként mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Ha gondoljátok, próbáljátok meg a SlimBean_Hu_Update_beta_3.
Csak flash Recovery (tesztelve Philz touch), és Enjoy !
Nandroid nem árt, de nem lesz gubanc.
Még erősen béta, de majd látjátok![ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Ez az új slim rom nem eszi kicsit az akksitokat? Nekem tétlen állapotba is merül..
-
Steve1207
veterán
Na behalás milyen üzit kaptam a kedves HTC-től. Lehet nem fognak semmit se csinálni rajta, mert az előző nyitva volt. Persze a hibás kijelzőt nem cserélték, még zárt korában sem csak mikor behalt teljesen a teló, azt is egy rosszra. Ezt meg szarul rakták össze és nem akarnak vele foglalkozni kb... De forduljak a márkaszervizhez, mert jópénzért megcsinálják.
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz
Lacopapi #34188 üzenetére
Nova-t kidobta, Apex-ből van mentésem, de szinte ugyan az a 2.
Még 1 dolog, működik vele a Facebook Contact Sync-is[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz
szunyi777 #34186 üzenetére
Köszi! Nagyobb gondod sosem legyen
Egyébként ebben van callblocker...meg még ezer más is,még mindig csak ismerkedek vele...a Nova alapból jól személyre szabható,de ez a kettő együtt - kész vagyok tőle
Freak...ha ez fapad,akkor jó fából van,de már erősen pakolgatom a saját vackaimat és semmi gondot nem jelent (eddig)
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz
Lacopapi #34176 üzenetére
Rendszerbeállitások/tárhely/menüszámitógépes usb kapcsolat/Médiaeszköz (MTP).
Igen, van beállitás bőven...
AOKP-beütés rendesen, és a PACMan-ből jól ismert ListView effect, és egyebek!
Apropó Pacman rom, sajnálom, hogy HOX-ra nincs egy működő!
Letisztult, semmi fölös App, kellő sebesség, stabil, stb...
1 bug: Töltés közben, ha rebootolok, akkor a hardware-s ledek világitani kezdenek, pedig tiltva vannak. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Weeman1 #34179 üzenetére
sajnos nem lehet.
sot romot cserelni sem tudsz pc nelkul, mert a kernelt itt kulon kell feltenni, amit szinten csak pc-rol tudsz.
akkor lehet valtogatni romokat, ha ugyan az a kernel ami a telefonon van, jo az uj romhoz.
ekkor a recovery-bol valo install zip is eleg, nem kell a boot.img-t a pc-vel flash-elni. -
Lacopapi
addikt
válasz
Heroldg18 #34182 üzenetére
A rendszer visszaállításnál csúszhattak be problémák,úgy gondolom,nem mindig sikeres a dolog.
Az a Slim rom amit most felraktunk néhányan,igen jól muzsikál - igaz,nem Sense,de 4.3-as és remekül fut. Akkuidő majd kiderül,nálam legalábbis még igen friss,ilyenkor még nem releváns az adat,lévén összevissza nyomkodja az ember,mert élvezi,hogy milyen smoothWeeman1 igaz..
[ Szerkesztve ]
-
Heroldg18
tag
válasz
Lacopapi #34181 üzenetére
Egyenlőre csak a Bootloadert nyitottam és csináltam teljes rendszer visszaállítást. Mert ennyire volt időm de majd valamikor a közeljövőbe akarok rá egy jó ROM-ot lehetőleg sense 5-öt, de hajlandó vagyok róla lemondani ha van egy olyan rom aminek jó az akksi ideje
[ Szerkesztve ]
-
Heroldg18
tag
Ma nyitottam bootloader-t de most így valahogy laggosabb lett a telefon!
Egyenlőre még gyári sense van rajt! Valami ötlet hogy miért lett laggos?? -
Weeman1
veterán
Pc nélkül a bootloader nyitás lehetetlen igaz?
-
Lacopapi
addikt
válasz
blt.62 #34177 üzenetére
Még ezt nem tudom megmondani,mert ma reggelre sikerült újratelepítés után (saját hülyeségem miatt), összerázni a rendszert..Mindenesetre a nagyon alacsony alsó freki úgy tűnik nem okoz semmi gondot. De annyira szalad a cucc,hogy ha csak úgy marad az akksihasználat,ahogyan volt,akkor is megérte....
[ Szerkesztve ]
-
-
Lacopapi
addikt
No megoldottam mindent (user error
) Figyelni kell a gapps-ra is,mert én 4.2-est raktam volna,ez meg már feljebb van. A szinkront meg kikerültem azzal,hogy csak később léptem be a Google-ba előbb hozzáadtam a vcf mentést...
Mindent összevetve ilyen remek rommal még nem találkoztam,mindenkinek csak ajánlani tudom -
Steve1207
veterán
Nagyon OFF, nem témás kérdés: van a bizonyos "gsm vonal", kék logós cég és kellene egy termék. Mivel 50e kategória érdemes onnan 1év "rendes" és 1 sw garival? Vagy ahogy ezek lenni szoktak, a lényeg, hogy normális dobozos cucc változatot. Fölöslegesnek érzem gyári garival azt a fél felárat rádobni. Mivel itt vannak páran, akiknek ilyen garija is van innen-onnan azért kérdem. Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Igen, előző verziót is próbáltam, de az nagyon laggolt, bugos volt stb...
Nah, egy kicsit kinlódtam a magyaritással, és úgynéz ki, hogy lesz belőle valami!
Kicsit, nagyon kezdeti fázisban van a dolog, de legalább tudom, hogy menni fog!Kép1 Ékezeteket nem szereti a recovery
Kép2Egy kis .zip csomag lesz az egész hun_update (11mb), ha érdekel majd valakit
@Steve1207 Az volt a gondom, hogy frissitettem a multitools-t, és a framework-res.apk nem volt jó helyen, de menni fog a dolog..
Szerintem Én maradok egy darabig ezen a romon...[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz
szunyi777 #34158 üzenetére
Kösz, az infót! Egyelőre még nem vagyok elég okos HOX-ból, de rajta vagyok.
A flash-elést meg benéztem. Azt hittem, vagy-vagyról van szó, de látom, hogy az összes lépés kell. A kérdésemnek semmi értelme nem volt. Az még nem kerek, mi, vagy mi nem számít frissítésnek, tiszta telepítésnek. Csak tippelek, hogy recovery-ből egyik ráküldve a másikra, minden formázás nélkül.
Ebben a SlimBean-ben benn vannak azok a CM nyalánkságok, mint emelkedő hangerő csengőnél, ill. ébresztésnél? Ezek hiányoznak kicsit, a hangokat meg lusta vagyok fade in-elni. -
Steve1207
veterán
válasz
szunyi777 #34151 üzenetére
Használd a VTS-t (virtous ten studio), egyik legjobb, fordít szépen mindent, ha jól beállítod.
Nekem a Multi tool is jól ment meg a sima apk tool is anno, nem tudom azóta mit változott, de cm-nél nem volt semmi ördöngősség. Max azt kellett nézni, hogy system vagy sima.
Sense-nél érdekes a használta mindnek a framework miatt, ott kell szenvedni kicsit, mire jól megy -
szunyi777
őstag
válasz
Lacopapi #34152 üzenetére
A Slimbean boot.img flasheltem, ami a romban van.
Azért 111 mb, mert slim (Karcsúsitott) de minden hibátlanul működik!
Én a saját Slim Gapps-ommal tettem fel, igy nem igazán kell gyomlálni a romot.
A cm-hez képest van benne 1-2 AOKP-ből és PAC Rom-bol ismert plussz ficsőr, de ha hiányzik valami, az mind pótolható!
Eddig semmi fagyást, laggot nem tapasztaltam..nagyon csúszik a rom, köszönhető, hogy nincs fölös sz@rság benne..@bzoley Igen, az 51mhz a lényeg, ugyanis a gyári sense 5-ben is annyi, csak ezt a határt eddig nem tudták még elérni eddig a 4.3.x es romok esetében, forrás hiány miatt...
A CM 10.2 is 302mhz az alja, igy nem igazán elembarát.
Én nem tapasztaltam az 51mhz miatt laggot, vagy akadozást még Smartmax governor esetében sem!
Ha kell pörög ám rendesen..
Trickster mód-ban 51-1200 mhz, és smartmax beállitást használom, és be lehet állitani neki, hogy lehetőség szerint 1 magra koncentrálja a feladatokat.Update from Xperimental or any other ROM:
1: Format system. 2: Flash zip.
From PC - 3:adb reboot bootloader 4:fastboot flash boot boot.img 5:fastboot erase cache 6:fastboot reboot
tehát kell flashelni a boot.img, azt irja az eredeti szálon.Én romcserekor mindig a tiszta telepitést alkalmazom!
A boot.img romcserekor (nem frissités) cserélni kell, kivéve, ha nem ugyan az a kernel az alapja 2 romnak.
Meg lehet próbálni a Slimrom boot.img flashelni a cm10.2-höz , mert elvileg cm alapú, de nem biztos hogy működik, és forditva is igaz.[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz
Lacopapi #34155 üzenetére
Gondoltam, hogy valami ilyesmiről lehet szó. És ez nem okoz gondot? Egy korábbi romnál(másik telefon) a min frekit magasabbra kellett állítani, mert pl. bejövő hívásnál nem kapcsolt be a kijelző magától. Az újabban persze nem volt gond. Ilyesmire gondolok.
Olvastam itt valahol, hogy boot.img-t mindig flash-elni kell. Ezzel semben pl. a SlimBean-nél ez van:
Update from Xperimental or any other ROM:
Reboot to Recovery - 1: Format system. 2: Flash zip.
Fastboot esetén említi csak a boot.img-t.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
És van változás!!
Hihetetlen!Eddig ez a legjobb szerintem első nekifutásra!
De majd egy teljes nap megmutatja...
Próbáltam a settings.apk kicsomagolni apk multi tool-al, de sajna nem csomagolja ki maradéktalanul, igy nem tudom javitani a hiányos magyar nyelvet...
1-2 helyen a spec beállitásoknál angol...
5let esetleg aki járatos magyaritásban, vagy apk multi toolban?! -
func93
senior tag
elég jó ez a cm 10.2.. még jó, hogy felraktam.
-
szunyi777
őstag
Slim Bean FINAL Rom android 4.3.1.
Meglesem, de csak a kernel miatt..
Nem hiszem, hogy lenne változás a CM-hez képest. -
szunyi777
őstag
válasz
HUTCHDB #34144 üzenetére
Cm kernelt használ a Color, de 4.2.2-őt, és azért kaptál bootloop-ot, mert amit linkeltem kernel, az meg 4.3-as CM10.2 boot.img.
Repackolva xm kernellel talán megy...de, hogy melyikkel azt nem tudom. A 306-os az cm10.2-höz is jó.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Lacopapi #34142 üzenetére
megnéztem, nekem sem megy, pedig a fejlesztői lehetőségek között az usb hibakeresést is aktiváltam.
megpróbáltam a szunyi777 által linkelt cm kernelt feltenni a ColorOs-hez, de bootlop lett a vége.
az a baj, hogy azt sem lehet látni a telefon tulajdonságai között, hogy milyen kernellel működik...
én már abban sem vagyok biztos, hogy cm alapú, inkább aosp-re gondolok...mondjuk azért itt is nagy az átfedés, de mégsem indult el a rendszer a cm kernellel.
nekem az üzemidő elég gyengus, így a holnapi hosszas munkás napom előtt visszatettem Steve1207 romját.
érezhetően lassabb a rendszer, mint a Colorban, és a böngésző is akadozósabb.
ez nyilván nem Steve1207 hibája, csak ez is hozzátartozik az általam tapasztaltakhoz....[ Szerkesztve ]
-
pixta78
senior tag
Sziasztok! Tud valaki ajànlani aksit ès hàtlapot? Csak eredeti èrdekel....
Köszi -
Lacopapi
addikt
Azért van egy kis gondom ezzel a Colorral...sehogyan sem tudom felismertetni a telefonomat a gépemmel...érdekes módon a HTCSync látja és mégsem. Elindul,de nem mutatja,hogy fenn van a telefon. Fájlmásolás lehetetlen...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Lacopapi #34138 üzenetére
Meg nem tettem fel akku mero progit, a gyariban nincs oraban, percben jelzett kijelzoido, de erzetre nekem nagyon merul.
60%- on vagyok kb. 1 orat nyomkodtam.
Erdemes neked is pillanatynyi sensere valo vissuaterest csinalnod, es meglatod, hogy (egyelore) a color mennyivel gyorsabb...
A gomb vilagitas szerintem nem bug, mert ennek igy kellene mukodnie, vagyis nekem igy jobb, hogy a gomboo is villognak. -
Lacopapi
addikt
válasz
HUTCHDB #34137 üzenetére
Érdekes,nekem nincs gondom a merüléssel,9-kor vettem le a töltőről ,mostanáig folyamatosan bekapcsolva és nyúzva még 65% -on vagyok (ez eddig két óra kijelző). Ez a kelekótya aztán minden módon megpróbálja magára vonni a figyelmet,mert üzenet,vagy hívás után a gombok is villognak,nem csak a visszajelző fényecske...
GPS jó,legalábbis sem a Sygic,sem a Maps nem panaszkodik,gyorsan találnak és tartják is a jelet.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szunyi777 #34131 üzenetére
Nekem a color egyelore marad.
Eddigi leggyorsabb, leg laggmentesebb rom.
A bongeszoje is az eddigi legjobban optimalizalt, veri a gyarit, a tobbirol nem is beszelve, mondjuk a funkciok nem olyan jol kezelhetok.
Eddig minden mukodik rajta, egyedul a gps-t nem tudtam meg kiprobalni.
Tegnap este visszatettem a gyari sense romot, megdobbentoen akadozos volt ehhez kepest.
Az akku merul mint a barom, de szerintem ez a cm miatt van, megprobalok masik kernelt feltenni.
Roviden elsore ennyi tapasztalatom van
Mondjuk a sense felulet hianyzik.... -
Lacopapi
addikt
válasz
szunyi777 #34133 üzenetére
Colorhoz sok mindent kell rakni,hogy jó legyen-nekem...amúgy elég gyors,bár itt-ott bizony megröccen. Tény,hogy a stock rom egyenletesebb teljesítményt nyújt. Ebben a kínaiban van néhány ötletes dolog,de csak emiatt nem érdemes foglalkozni vele.Mondjuk a fotó részét áttenném szívesen,mert az sokkal jobb sztem. Üzemideje (most nyúzom),hasonlóképpen alakul,nincs szembeötlő változás. Jól testreszabható,az értelmetlen appokat kigyomláltam,úgyhogy most karcsúbb kicsit. Ja,közölte velem az uninstaller,hogy menjek a fenébe,mert nem is rootolt a teló
Azt újra kellett csinálni. Más bibi nem volt,sem újraindulás,sem fagyás-eddig. GPS a szokásos. Az alsó gombok bekapcsolt állapotban folyamatosan világítanak, és használatkor villognak...de ezzel együtt lehet élni.
-
-
func93
senior tag
Sose használtam még CM-et. 10.2 smooth? gyors?
-
Lacopapi
addikt
Mindkettőtöknek köszi
-
Atmo
senior tag
válasz
szunyi777 #34126 üzenetére
én a root call blocker pro-t ajánlom. root kell hozzá, de viszont a legjobb call blocker
-
szunyi777
őstag
válasz
Lacopapi #34124 üzenetére
Call & Message blocker, ezt használtam régebben, és amelyik romban nincs blokkolási lehetőség...
Igy ird a Google keresőbe: Call And Message Blocker Apk 4.5.7 Premium apk[ Szerkesztve ]
-
Atmo
senior tag
ez a coloros mi akarna lenni? egy rebrand-elt android?
-
Lacopapi
addikt
válasz
szunyi777 #34123 üzenetére
Éppen állítgatom,csakugyan gyors,és kellemes...mondjuk nem nagyon magyar,nincs sok értelme magyarra állítani,mert még bonyolultabb a kínaiangolmagyar vegyesválogatott
Sok sikert hozzá,én alighanem még szöszölök vele...ja,vmi normális callblockert nem tudsz? Ebben nincs ugyanis,vagy én nem látom.
-
Tyer
őstag
válasz
Lacopapi #34103 üzenetére
Nem tudom, mostanság mondjuk veszek észre rajta érdekességeket, de remélem nem lesz baj.
Msot az volt, hgoy levettem a töltöröl, aztán láttam, hogy eléggé elkezdett merülni.
Ld 1 ora alatt 15%, szinte hozzá se nyultam
majd mentem volna ki lefotozn ia karácsonyi fényeket, és a lock screenröl megnyitottma a kamerát, és ott már nem frissitett.
Power gomb, kikapcsolt a kijelzö
majd nem reagált...
10 mp-s power-rel ujraindult, azota feltettem töltöre, most vettem le. 100-on van -
szunyi777
őstag
válasz
Lacopapi #34108 üzenetére
A color-al nem lett tesztelve, próbáld majd ki ha gondolod...
@HUTCHDB Benne van a Play
-Phonesky.apk
Tölsd le a 80 megás GAPPS-ot, nyisd meg zipp-el, és töröld ami neked nem kell, majd csomagold vissza, esetleg egészistd ki egyéb alklamazással, és lesz egy személyreszabott GAPPS-od!
Az update script-et nem minden esetben kell módositani.
Most csináltam 1 olyat, ami tartalmazza a KITKat rendszerhangjait, ultraslimgapps, egyedi bootanimáció, kitkat fonts, egyéb app...
Próbáld ki egyszer, szép dolgokat lehet késziteni vele..
És egy nagyon hasznos alklamazás, ha belevágsz .zip szerkesztésbe, stb.
ZIPme[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz
HUTCHDB #34106 üzenetére
-ChromeBookmarksSyncAdapter.apk
-GoogleBackupTransport.apk
-GoogleContactsSyncAdapter.apk
-GoogleLoginService.apk
-GoogleServicesFramework.apk
-NetworkLocation.apk
-Phonesky.apk
-SetupWizard.apk
-ContactsProvider.apk (Módositott)A többi felesleges dolgot nem teszi fel, az egész 11mb ellenben a 80mb-al szemben, és szinkronizálják a google névjegyeket!
FB sync nélkül is letöltheted, ha érdekel. 4.2.2 és 4.3
Ezek elvileg minden rommal kompatibilisak, mert nincs bennük a módositott ContactsProvider.apk.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szunyi777 #34100 üzenetére
igen, gapps-hoz kellett link, amit köszönök!
most 5 %-on állok már, így töltőre tettem és ha töltődött ismét visszateszem a ColorOs-t.
senki nem próbálja ki?
elég smooth a rendszer, több helyen a gyárira is "ráver".
nem próbáltam ki még mindent, de amit néztem, azok igen jól működtek. -
Tyer
őstag
Nos, 10 hónap után megvolt az első fagyásom...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.