Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
-
LOGOUT.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pppepe
csendes tag
Ez a sense 6 zöld szerintem ocsmány, de nem csak az hanem az összes szín... Visszasírom az 5.5ös időket
-
Pppepe
csendes tag
válasz
Tiger. #27389 üzenetére
Ja vágom, biztos van saját topicja, de külső akksi vásárlásnál tudtok helpelni?
A gyárit vegyem ami 6000 mAh-es (2-3 de inkább 2 feltöltésre elég) vagy bőven faja egy univerzális? van benne tapasztalata valakinek, hogy ezek mennyire bírják? (egy hónapra olyan helyre megyek, ahol kb 3-4 naponta lesz lehetőségem telefon töltésre)
-
Pppepe
csendes tag
mindenhol 4.4 négypontnééégy, 44, kitkat.... ja persze, nekem még mindig nem frissítette magát a One, most már kezd picit idegesíteni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest