-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Nekem egy CaseMate tokom van, sokáig nem használtam tokot, mert egy ilyen telora nem esztétikus, de végül találtam rá egy tökéleteset. [link] Nagyon jól védi a telót, ha fejjel előre ejted akkor is, esztétikus, nem lesz tőle vastagabb és a fogása is sokkal jobb. Minap mikor mentem sportolni, bemelegítésnél véletlen eldobtam a telomat, zuhant egy jo 2 m-t , de égvilágon semmi baja nem lett, pedig képernyővel előre esett a salakra
. Nem tudom speedshopban árulják e még ezt, de azon kevés tokok közé tartozik amit megéri rátenni még egy ilyen telora is.
-
enginev3.0
félisten
Azt nem tudom, nekem le van fóliázva a készülék
-
Angel78
aktív tag
Hát nem tudom ti mit csináltok vele, de nálam aktívabban nem sokan használják ezt a telót.
Reggel 5-től éjjel 11-ig folyamatosan nyüstölöm, tokból ki-be, farzsebből ki és vissza, íróasztalon ide oda pakolászás, a kezemben folyton, online flash game, email, non-stop skype, szövegelés stb, stb.
és semmi, ismétlem semmi kopás, foltosodás nincs a cuccon. Tökéletesen gyári állapot!
Csak az aksit kell napi majd 2x etetni
Ja és ez Augusztus közepén vett ezüst One.... The Best Phone
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest