- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
válasz
markyy18 #5368 üzenetére
Bocsánat, de lejárt a szerkesztési idő.
Szerintem meg amennyit visszaküldtek már eddig, már ha csak arra gondolok, hogy egyszer kifogy a készlet, és utána rá 2 órával megint van 13 db, na meg szerintem nem csak én hívogatom fel őket, hogy valami gond van, józan paraszti ésszel azt gondolom, ha nem is mondhatják biztosra, de sejthetik, hogy valami nem kóser.
Azt még hozzátenném, hogy amiket kihozott cserének a szervizes, gondoltam megnézek már csak kíváncsiságból is egy feketét, hátha bevállalnám az ezüst helyett, kapásból annak az egynek a felső része ugyanúgy illesztési hibás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest